Το τραγούδι της Amy Winehouse χωρίς το οποίο ο George Michael δεν θα μπορούσε να ζήσει

Ο George Michael ένιωθε μία μεγάλη σύνδεση με την Amy Winehouse.

Ο George Michael ήταν ένας μοναδικός και αξέχαστος καλλιτέχνης – ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, καθώς η τεράστια γκάμα των επιτυχιών του και η διάρκεια της καριέρας του απλώς ωχριούν μπροστά στο θαυματουργό ταλέντο του και τη ζεστή προσωπικότητά του

Τα τραγούδια που κυκλοφόρησε ο George Michael, είτε ως μέλος των Wham! είτε στη σόλο καριέρα του, έχουν εδραιωθεί στη συλλογική μνήμη.

Όσον αφορά τη ζωή του και τις πηγές έμπνευσής του, υπάρχει άφθονο υλικό για να ανακαλύψετε τα είδη μουσικής που λάτρευε.

Διαφήμιση

Μάλιστα, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Desert Island Discs» του BBC Radio 4 το 2007, ανέφερε πολλές από τις κορυφαίες επιλογές του.

Από τους Nirvana μέχρι τους Pet Shop Boys, ο George Michael είχε ξεκάθαρα ποικίλα και ενδιαφέροντα γούστα, όπως αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Ένα από τα κορυφαία τραγούδια χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσε να ζήσει;

Το γεμάτο blues ψυχή και δημιουργικότητα «Love Is A Losing Game» της Amy Winehouse από το εμβληματικό άλμπουμ της «Back To Black», που είχε κυκλοφορήσει το 2006.

Διαφήμιση

Ο George Michael υποκλίθηκε τότε στο ταλέντο της Amy Winehouse λέγοντας: «Αυτή είναι η καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια που έχω ακούσει σε όλη μου την καριέρα και μία από τις καλύτερες στιχουργούς».

Στη συνέχεια μοιράστηκε την ελπίδα για το μέλλον της καριέρας της Amy Winehouse, μόλις τέσσερα χρόνια πριν τον τραγικό θάνατό της σε ηλικία 27 ετών το 2011.

«Λοιπόν, το μόνο που μπορώ να πω είναι, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ να καταλάβεις πόσο λαμπρή είσαι», είπε ο George Michael απευθυνόμενος στην Amy Winehouse.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Amy Winehouse: Το πρώτο trailer της βιογραφικής ταινίας «Back To Black» με πρωταγωνίστρια τη Marisa Abela

«Και της εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Και ξέρω ότι μπορεί να ξεπεράσει τα μέσα ενημέρωσης. Δεν ξέρω αν μπορεί να ξεπεράσει… άλλα πράγματα, αλλά είναι ένα φανταστικό ταλέντο και πρέπει να την υποστηρίξουμε», συνέχισε, αναφερόμενος στη μάχη της με τον εθισμό.

Είναι σχεδόν ανατριχιαστικό να ακούμε τον George Michael να μιλάει για το μέλλον που θα μπορούσε να είχε η καριέρα της Amy Winehouse και τον τρόπο που παρατήρησε με τόση οξυδέρκεια ότι τα μέσα ενημέρωσης επιβάρυναν τους υπόλοιπους αγώνες της.

Διαφήμιση

Όπως σημείωσε στην αρχή, αντιμετώπισε πολλά από τα ίδια ζητήματα και στη δική του ζωή, οπότε πιθανότατα ένιωθε μία σύνδεση με την Amy Winehouse, αλλά και μεγάλη συμπόνια για όσα περνούσε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αφού μεταδόθηκε στην εκπομπή το «Love Is A Losing Game», ο George Michael εξήγησε πώς ταυτίζεται με την Amy Winehouse.

«Έχω μία τεράστια τάση για ενοχές… και νομίζω ότι τελικά συνειδητοποίησα ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους η ζωή μου ήταν τόσο ακραία και ένιωθα έμοιαζε, με κάποιους τρόπους, αυτοκαταστροφική, είναι ότι, ακούγεται αλαζονικό, αλλά δεν ένιωσα ποτέ ότι το ταλέντο μου θα με απογοήτευε», εξομολογήθηκε.

«Νομίζω ότι κατά κάποιο περίεργο τρόπο, έχω περάσει μεγάλο μέρος των τελευταίων 15 ή 20 ετών προσπαθώντας να εκτροχιάσω ίδια μο καριέρα επειδή φαίνεται να μην επηρεάζεται ποτέ», παραδέχτηκε.

«Εγώ υποφέρω τρελά, υποφέρω παντού γύρω της… Κατά κάποιον τρόπο, το απεχθάνομαι», συμπλήρωσε.

Παρόλο που τόσο ο Amy Winehouse όσο και ο George Michael δεν βρίσκονται πια στη ζωή, η κληρονομιά τους θα ζει πάντα, καθώς το ταλέντο τους δεν πρόκειται να τους απογοητεύσει ποτέ.

Amy Winehouse - Love Is A Losing Game

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Nick Cave υπογράφει τη μουσική της ταινίας «Back To Black» για την Amy Winehouse
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η αθέατη σύνδεση των Nirvana και του Quentin Tarantino

Οι Nirvana και ο Quentin Tarantino ήταν δύο επαναστάτες της τέχνης. Η δεκαετία του 1990 σημαδεύτηκε από μία έκρηξη ανεξάρτητης...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...