Γιάννης Πάριος: Τέσσερις συναυλίες αφιερωμένες στον έρωτα στο Θέατρο Παλλάς

Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει στο Θέατρο Παλλάς να τραγουδήσουμε μαζί του τα πιο ερωτικά τραγούδια της δικογραφίας του.

Ο Γιάννης Πάριος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για δύο μοναδικές συναυλίες αφιερωμένες στη γιορτή του έρωτα και της αγάπης, στις 13, 14, 15 και 26 Φεβρουαρίου.

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.

Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, ο Γιάννης Πάριος κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι κάθε του δίσκος έχει γίνει χρυσός ή πλατινένιος.

Διαφήμιση

Ερωτικός, ευαίσθητος, απόλυτος, με μία μοναδική χροιά που έχει συντροφεύσει όλες τις ιστορίες αγάπης αλλά και γιορτής μας, ο Γιάννης Πάριος είναι ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μίας μοναδικά μελωδικής φωνής.

Σε τέσσερις μοναδικές βραδιές στο Θέατρο Παλλάς, ο Γιάννης Πάριος θα τραγουδήσει τα τραγούδια του που πια αποτελούν την ιστορία όλων μας.

Το «φαινόμενο Πάριος»

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο.

Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης όσο και τα τραγούδια του.

Διαφήμιση

Όλοι μία φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία, να παραβρεθούν σε συναυλία του και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γιώργος Νταλάρας - Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Δυο Φωνές, Με Μια Καρδιά» στο Θέατρο Παλλάς

Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως το βράδυ της συναυλίας, θα φύγουμε όλοι ερωτευμένοι.

Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται».

Ο έρωτας έτσι και αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μία φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μας περιμένει στο Θέατρο Παλλάς να τραγουδήσουμε μαζί του τα πιο διαχρονικά, ερωτικά τραγούδια της δικογραφίας του.

Διαφήμιση

Να ταξιδέψουμε, να ερωτευτούμε, να ονειρευτούμε και να νοσταλγήσουμε.

Γιάννης Πάριος
«Έρωτας είναι… θαρρώ»

Θέατρο Παλλάς

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου
Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου
Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου
Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων: more.com

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το postmelody.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλοι τις ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Don't miss

Το βρετανικό Βασιλικό Νομισματοκοπείο αποτίει φόρο τιμής στον George Michael με ένα νέο συλλεκτικό νόμισμα. Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσίασε ένα νέο συλλεκτικό...
Η αύξηση των εσόδων και των κερδών της HYBE οφείλεται στην έκρηξη των πωλήσεων άλμπουμ και των συναυλιών. Η HYBE, ο κορεατικός όμιλος ψυχαγωγίας πίσω...
«Απλά καταρρεύσαμε από την πίεση», αποκαλύπτει ο Ben Affleck για την ακύρωση του γάμου του με την Jennifer Lopez πριν από δύο δεκαετίες.Η Jennifer...
Η Dua Lipa δεν σταματά τις προσπάθειες μέχρι να φτάσει στον χρυσό ενώ γράφει τραγούδια. Η Dua Lipa προτιμά να «γράφει πολύ» για να βρει...
Το σχόλιο της Courtney Love για το μέλλον των Hole. Η Courtney Love αναζωπύρωσε τις φήμες και τις ελπίδες για επανένωση των Hole, δηλώνοντας στο...

Read more