Ο Jared Leto έκανε αναρρίχηση στο Empire State Building

Ο Jared Leto πραγματοποίησε την πρώτη αναρρίχηση στο ιστορικό Empire State Building.

Ο Jared Leto αναρριχήθηκε το πρωί της Πέμπτης (09/11) στο Empire State Building της Νέας Υόρκης για να ανακοινώσει την παγκόσμια περιοδεία «Seasons» των Thirty Seconds To Mars.

Σε ένα ιστορικό επίτευγμα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής πραγματοποίησε την πρώτη αναρρίχηση στο Empire State Building, τον εμβληματικό ουρανοξύστη 102 ορόφων στην καρδιά της Νέας Υόρκης που ανοικοδομήθηκε το 1930-31.

Ο Jared Leto, ο οποίος τρέφει γοητεία για το Empire State Building από παιδί, δήλωσε: «Αυτό το κτίριο είναι μία απόδειξη όλων των πραγμάτων που μπορούν να γίνουν στον κόσμο αν βάλουμε κάτι στο μυαλό μας, το οποίο αποτελεί σε μεγάλο βαθμό την έμπνευση του πιο πρόσφατου άλμπουμ μας, “It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day”».

Διαφήμιση

«Ως μανιώδης ορειβάτης, το Empire State Building και η ανακοίνωση της περιοδείας μεταφέρουν το συναίσθημα ότι όλα είναι δυνατά αν προσπαθήσουμε», πρόσθεσε.

Το Empire State Building αξιολογήθηκε πρόσφατα ως το Νο 1 αξιοθέατο στις ΗΠΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Tripadvisor, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του θρυλικού παρατηρητηρίου του κόστους 165 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η περιοδεία «Seasons» των Thirty Seconds To Mars θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2024 από τη Λατινική Αμερική με εμφανίσεις σε φεστιβάλ όπως το Lollapalooza στη Χιλή, την Αργεντινή και τη Βραζιλία, αλλά και στο Estéreo Picnic στην Κολομβία και στο Tecate Pa’l Norte Festival στο Μεξικό.

Στη συνέχεια, οι Thirty Seconds To Mars θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη για 28 συναυλίες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Jared Leto: «Τα ναρκωτικά με ενδιέφεραν από πολύ μικρή ηλικία»

Η περιοδεία θα συνεχιστεί στη Βόρεια Αμερική, όπου το συγκρότημα του Mars θα πλαισιωθεί από τους AFI, Poppy και KennyHoopla σε 24 συναυλίες σε μεγάλα κλειστά γήπεδα και αμφιθέατρα.

Τέλος, οι Thirty Seconds To Mars θα ολοκληρώσουν την περιοδεία τους με τέσσερις συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Σεπτέμβριο του 2024.

Οι Thirty Seconds to Mars, οι οποίοι αποτελούνται από τα αδέλφια Jared και Shannon Leto, επέστρεψαν θριαμβευτικά με το έκτο άλμπουμ τους, «It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day», που κυκλοφόρησε από την Concord Records τον Σεπτέμβριο.

Το lead single «Stuck» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του alternative radio chart στις ΗΠΑ και ανέβηκε στο Top 10 στην Ιταλία για να γίνει το τραγούδι που σημείωσε την ταχύτερη άνοδο στα charts στην καριέρα του συγκροτήματος.

Το ομώνυμο τραγούδι της περιοδείας τους «Seasons», το οποίο βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των γερμανικών airplay charts, μας ρωτάει αν μπορούμε να δεχτούμε την αλλαγή καθώς διανύουμε τις πολλές διαφορετικές περιόδους της ζωής.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας ταξιδεύει σε έναν ονειρικό κόσμο όπου η πραγματικότητα συναντά τη...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...