Η Jennifer Lopez ανακοινώνει το νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told»

Ένα ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του νέου άλμπουμ της Jennifer Lopez και της ταινίας που το συνοδεύει.

Η Jennifer Lopez βρίσκεται αναμφίβολα σε δημιουργικό οίστρο.

Η 54χρονη τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου το νέο άλμπουμ της «This Is Me… Now», το οποίο θα συνοδεύεται από μία ταινία με τον τίτλο «This Is Me… Now: A Love Story» που θα είναι διαθέσιμη στο Prime Video.

Επιπλέον, τα Amazon MGM Studios ανακοίνωσαν τώρα ότι στις 27 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει επίσης στο Prime Video ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told», το οποίο καταγράφει τη δημιουργία των δύο αυτών έργων.

Διαφήμιση

Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Jason Bergh, ακολουθεί την Jennifer Lopez καθώς προσπαθεί να υλοποιήσει το πιο τολμηρό εγχείρημά της μέχρι σήμερα: την ανεξάρτητη παραγωγή ενός νέου άλμπουμ και μίας πρωτότυπης ταινίας που εξερευνούν τη διαδρομή είκοσι ετών που χρειάστηκε να κάνει για να βρει την αγάπη για τον εαυτό της.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει ότι το ντοκιμαντέρ προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση στις πιο προσωπικές στιγμές της Jennifer Lopez, καθώς αγωνίζεται να ανακτήσει την ιστορία της μέσα από τη δημιουργία του «This Is Me… Now».

Το ντοκιμαντέρ προσφέρει ένα ευάλωτο πορτρέτο μίας εμβληματικής τραγουδίστριας που έβαλε τα πάντα στο παιχνίδι και απέκτησε μία νέα αποφασιστικότητα μέσα από την αυτοαποδοχή και την αγάπη, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Το «The Greatest Love Story Never Told» θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον στενό κύκλο της, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών της στην παραγωγή και των άλλων μακροχρόνιων συνεργατών της, αλλά και ειλικρινές στιγμές της στο σπίτι.

Διαφήμιση

Το ντοκιμαντέρ αποτελεί μία ακόμη πτυχή του νέου άλμπουμ «This Is Me… Now» της Jennifer Lopez, το οποίο θα αποτελέσει την πρώτη κυκλοφορία της τραγουδίστριας υπό τη συνεργασία της δικής της εταιρείας παραγωγής Nuyorican με την BMG.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Jennifer Lopez: Το νέο τραγούδι της «μπορεί να εκπλήξει μερικούς ανθρώπους»

Εκτός από το soundtrack της ταινίας «Marry Me» με τον Maluma, αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ της Jennifer Lopez μετά το «A.K.A.» του 2014, το οποίο περιείχε τραγούδια όπως το «I Luh Ya Papi» με τον French Montana και το «Booty» με τον Pitbull.

Παράλληλα με το άλμπουμ, η Jennifer Lopez δημιούργησε την ταινία «This Is Me… Now: A Love Story», μία κινηματογραφική εμπειρία σε σκηνοθεσία του Dave Meyers.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αυτή η πρωτότυπη παραγωγή που σπάει τα καλούπια καταγράφει τις περιπέτειες της Jennifer Lopez με την αγάπη μέσα από τα δικά της μάτια, υπονοώντας ότι τουλάχιστον μέρος της ιστορίας, την οποία η Lopez έγραψε μαζί με τον Matt Walton (σε σενάριο των Lopez, Meyers και Chris Shafer), βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες.

Στην ταινία «This Is Me… Now: A Love Story» θα εμφανιστεί πλήθος επωνύμων όπως οι Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Tony Bellissimo, Derek Hough, Trevor Jackson, Paul Raci, Bella Gagliano, Brandon Delsid, Ashley Versher, Malcolm Kelner, Alix Angelis, Danielle Larracuente, Matthew Law και Ben Affleck.

Διαφήμιση

Η Jennifer Lopez είχε συνεργαστεί προηγουμένως με τον Jason Bergh στο ντοκιμαντέρ «Halftime», το οποίο πρόσφερε μία ματιά στα παρασκήνια της προετοιμασίας της για την εμφάνισή της στο Super Bowl το 2020, αλλά και μία ματιά και παραγωγή και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Hustlers».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Χάρις Αλεξίου στα billboards της Times Square στη Νέα Υόρκη

Η Χάρις Αλεξίου είναι η νεότερη πρέσβειρα της Ελλάδας...

Harry Styles: Σε φυλάκιση καταδικάστηκε η γυναίκα που του έστειλε 8.000 κάρτες σε έναν μήνα

Ορισμένες από τις κάρτες είχαν γαμήλιο θέμα και δύο...

Taylor Swift και Post Malone πρωταγωνιστούν σε μία σουρεαλιστική ιστορία αγάπης στο video του «Fortnight»

Βασανισμένοι έρωτες και σουρεαλισμός - Το music video για τη συνεργασία της Taylor Swift και Post Malone. Αφού καλωσόρισε τους...

Top Stories