Οι Judas Priest κυκλοφορούν το power metal anthem «Crown Of Horns»

Οι πρωτοπόροι του heavy metal Judas Priest συνεχίζουν να συναρπάζουν το κοινό.

Οι Judas Priest παρουσιάζουν άλλο ένα ηλεκτρισμένο single, με τίτλο «Crown Of Horns», από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Invincible Shield».

Αυτό είναι το τρίτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του εμβληματικού heavy metal συγκροτήματος μετά την επιτυχία των προηγούμενων singles «Panic Attack» και «Trial By Fire», τα οποία έχουν συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια streams μετά την κυκλοφορία τους.

Το νέο «Invincible Shield» των Judas Priest είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου από την Epic Records / Sony Music.

Διαφήμιση

Όπως μόνο οι Judas Priest μπορούν, το «Crown Of Horns» προσφέρει ένα κλασικό metal riff που χτυπά σαν γροθιά, ενώ στα τμήματα στίχων το τραγούδι ακολουθεί μία μελωδική προσέγγιση που θα εκπλήξει ακόμα και τους μακροχρόνιους θαυμαστές του συγκροτήματος.

«Τα συστατικά αυτού του τραγουδιού δεν είναι τόσο ασυνήθιστα. Αλλά είναι ο τρόπος που βάζεις τις ενορχηστρώσεις μαζί», εξήγησε ο Rob Halford των Judas Priest σε μία αποκλειστική συνέντευξή του στο Ultimate Classic Rock.

«Ποτέ δεν ήμασταν μία μπάντα με φόρμουλα, αλλά όταν κινούμαστε σε μία υφή με την οποία είμαστε κάπως άνετοι – ή είναι μία εμπειρία που απλά επαναπροσδιορίζουμε – τότε περιμένεις να βρεις κάτι επιπλέον μέσα σε αυτή την εποικοδομητική ιδέα, για να της δώσεις μία φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση», συνέχισε.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι τα αποτελέσματα προκαλούν έκπληξη, ακόμη και στα δικά του αυτιά – αλλά για διαφορετικό λόγο.

Διαφήμιση

«Θεέ μου, το συγκρότημα ακούγεται τόσο νέο», είπε γελώντας. «Ακούγεται σαν ένα νεανικό τσούρμο από μεταλλάδες που χτυπιούνται. Αυτό είναι απλά υπέροχο, πενήντα χρόνια μετά, να έχουμε ακόμα όλα αυτά τα σημαντικά στοιχεία, το πάθος, την ορμή, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό. Δεν έχουν μειωθεί καθόλου» συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Rob Halford των Judas Priest για τους Metallica: «Είναι οι πιο καταπληκτικοί άνθρωποι στη δουλειά»

Αδιαμφισβήτητα αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν τους Judas Priest να ξεχωρίζουν από πολλά άλλα συγκροτήματα με εξίσου πολυετή σταδιοδρομία.

Οι θαυμαστές τον Judas Priest θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τραγούδια του άλμπουμ «Invincible Shield» κατά τη διάρκεια της νέας παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος που θα ξεκινήσει από τη Γλασκώβη της Σκωτίας στις 11 Μαρτίου, πριν ακολουθήσει ένα σκέλος στη Βόρεια Αμερική τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Επίσης, οι Judas Priest θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για μία επική βραδιά στο Release Athens 2024, μαζί με τον Bruce Dickinson, την Κυριακή 21 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Στο πλευρό τους θα είναι οι Accept.

Με το νέο single τους να αποδεικνύει ότι είναι στην καλύτερη φόρμα στην οποία έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να τους παρακολουθήσετε ζωντανά.

Διαφήμιση

Ετοιμαστείτε να φορέσετε τα δερμάτινα μπουφάν σας και να κάνετε headbang υπό τους ήχους του «Crown Of Horns» εν αναμονή της μεγάλης συναυλίας των Judas Priest στην Ελλάδα.

Judas Priest - Crown of Horns (Official Lyric Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Pearl Jam: Θαυμαστής ταξίδεψε 11.000 χλμ. και δωροδόκησε με κρασί τον Eddie Vedder για να παίξει στη σκηνή το «Yellow Ledbetter»

Οι Pearl Jam κάλεσαν στη σκηνή έναν θαυμαστή που ταξίδεψε 11.000 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει τη συναυλία τους -...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...