Juice WRLD, Eminem και Benny Blanco συναντιούνται ξανά στο «Lace It»

Η συνέχεια μίας εμβληματικής συνεργασίας.

Οι λάτρεις του Juice WRLD σίγουρα θα ενθουσιαστούν με την κυκλοφορία του νέου single «Lace It» με τη συμμετοχή του Eminem και του Benny Blanco.

Το τραγούδι, το οποίο δημιουργήθηκε από τον ταλαντούχο Benny Blanco, μακροχρόνιο συνεργάτη και φίλο του Juice Wrld, αποτελεί την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του εκλιπόντος ράπερ για το 2023.

Ο Eminem έχει δηλώσει ένθερμος θαυμαστής του τεράστιου ταλέντου του Juice WRLD και στο παρελθόν είχε αναγνωρίσει τις δυνατότητές του, δηλώνοντας ότι «οι δυνατότητές του ήταν τόσο εξωπραγματικές».

Διαφήμιση

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία τους, καθώς οι φωνές τους είχαν συναντηθεί ξανά στο «Godzilla» από το άλμπουμ «Music to Be Murdered By» του Eminem, που κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του Juice WRLD.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Godzilla» κατέγραψε μία μεγάλη αύξηση στα streams του μετά το πρόσφατο event Eminem x Fortnite Big Bang, αποδεικνύοντας την αδιάκοπη δημοτικότητα της δουλειάς του Juice WRLD.

Ο Benny Blanco, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Juice Wrld σε επιτυχίες όπως το «Graduation» και το «Roses», δίνει τη δική του χαρακτηριστική πινελιά στο «Lace It».

Η σύμπραξη μεταξύ του Benny Blanco και του Juice WRLD δημιουργεί με συνέπεια μουσικά διαμάντια και το «Lace It» αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα.

Διαφήμιση

Ο θαυμασμός για τον Eminem

Η μητέρα του Juice WRLD, Carmela Wallace, σχολίασε τη γλυκόπικρη φύση της συνεργασίας με τον Eminem, αναπολώντας τις στιγμές που ο ράπερ άκουγε τη μουσική του Eminem σε επανάληψη στο σπίτι λόγω του βαθύτατου θαυμασμού του για τη μουσική του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Eminem: Ξεπέρασε τα 100 τραγούδια στο Billboard Hot 100

«Μπορώ να θυμηθώ τον Jarad να ακούει τη μουσική του Eminem στο repeat στο σπίτι, επειδή ήταν μεγάλος θαυμαστής του», είπε.

«Αυτή είναι μία γλυκόπικρη στιγμή για εμένα – χαίρομαι που ο Jarad είχε την ευκαιρία να κάνει μουσική με κάποιον που θαύμαζε και λυπάμαι που δεν μπορεί να είναι εδώ για να απολαύσει τη στιγμή – ο Jarad μας άφησε πολύ νωρίς», συνέχισε.

Τιμώντας την κληρονομιά του Juice WRLD

Τον Απρίλιο του 2020, η Carmela Wallace ίδρυσε το Live Free 999 Fund.

Αυτό το ταμείο, το οποίο υποστηρίζεται από την Grade A, την Interscope Records και από ατομικές συνεισφορές, είναι μία επιβεβαίωση του διαρκούς αντίκτυπου του Juice Wrld.

Διαφήμιση

Το Live Free 999 Fund, εμπνευσμένο από την κληρονομιά του Juice WRLD, επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε νεαρά άτομα στις μάχες τους με την ψυχική υγεία τους και τον εθισμό.

Το «Lace It» είναι μία γλυκόπικρη υπενθύμιση της διαρκούς επιρροής του Juice WRLD. Οι συμμετοχές του Eminem και του Benny Blanco εδραιώνουν ακόμη περισσότερο τη θέση του στο πάνθεον των σύγχρονων μεγάλων εκπροσώπων του είδους του.

Καθώς απολαμβάνουμε το «Lace It», ας τιμήσουμε επίσης τη μνήμη του Juice Wrld υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες όπως το Live Free 999 Fund, προσπαθώντας να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές όσων βρίσκονται αντιμέτωποι με προκλήσεις.

Juice WRLD, Eminem & benny blanco - Lace It (Official Audio)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Damon Albarn δεν συμφωνεί με την απαγόρευση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες του Bob Dylan

«Αν αρχίσεις να απαγορεύεις πράγματα, πού θα σταματήσεις;», αναρωτήθηκε ο Damon Albarn. Ο Damon Albarn αποστασιοποιήθηκε από τη συνεχώς αυξανόμενη...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...