Kanye West: Επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Vultures» – Και ανακοινώνει άλλα δύο άλμπουμ

Η αναμονή είναι μεγάλη, όμως φαίνεται ότι ο Kanye West θα κυκλοφορήσει τελικά τρία άλμπουμ με διαφορά λίγων εβδομάδων μεταξύ του.

Ο Kanye West μοιράστηκε ένα ανατριχιαστικό trailer για το νέο άλμπουμ του «Vultures» σε συνεργασία με τον Ty Dolla $ign και ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας άλλων δύο άλμπουμ.

Ο ράπερ, ο οποίος έχει αλλάξει επίσημα το όνομά του σε Ye, επιβεβαίωσε ότι το κοινό άλμπουμ του με τον Ty Dolla $ign θα κυκλοφορήσει, μετά από καθυστέρηση μηνών, στις 9 Φεβρουαρίου.

Αδιάκοπα παραγωγικός όπως πάντα, ο Kanye West ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει άλλα δύο μέρη του «Vultures» στις 8 Μαρτίου και στις 5 Απριλίου, αντίστοιχα.

Διαφήμιση

Οι θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία την επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του «Vultures», δεδομένου ότι οι ψίθυροι για νέα μουσική από τον Kanye West ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2023.

Το φρικιαστικό trailer για το «Vultures» επιμελήθηκε με δεξιοτεχνία ο σκηνοθέτης Jon Rafman, προσφέροντας στο κοινό μία γεύση από το τολμηρό υλικό που θα ακολουθήσει.

Το βίντεο περιλαμβάνει ανατριχιαστικές σκηνές με κολαστήρια, μυστηριώδη σύμβολα και δυσοίωνα πλάσματα, τα οποία συνοδεύονται από μία επανασχεδιασμένη έκδοση του ομότιτλου τραγουδιού του «Vultures» που έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Το «Vultures» είναι το πρώτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει ο Kanye West μετά από τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε με την αντισημιτική ρητορική του σε μία χαοτική περίοδο στα τέλη του 2022.

Διαφήμιση

Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να προχωρά προκλητικά, δοκιμάζοντας τα δημιουργικά όρια τόσο μέσω της μουσικής όσο και μέσω των καλλιτεχνικών επιλογών του.

Τα μέσα ενημέρωσης και οι θαυμαστές παραμένουν διχασμένοι όσον αφορά το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο του άλμπουμ «Vultures».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift δεν βγήκε από το σπίτι της για ένα χρόνο μετά τη διαμάχη με τους Kanye West και Kim Kardashian

Το εξώφυλλο χρησιμοποιεί μία γραμματοσειρά που παραπέμπει στο black metal συγκρότημα Burzum, του οποίου ο τραγουδιστής Varg Vikernes έχει καταδικαστεί για δολοφονία και είναι γνωστό ότι έχει νεοναζιστικές και ακροδεξιές απόψεις.

Επιπλέον, το εξώφυλλο του «Vultures» διαθέτει ανατριχιαστικές ομοιότητες με ένα έργο του Γερμανού ρομαντικού καλλιτέχνη Caspar David Friedrich, το οποίο οικειοποιήθηκε για προπαγανδιστικούς σκοπούς από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αν και η αρχική δημιουργία του Friedrich έχει ιστορική σημασία, η σύνδεσή της με τα ναζιστικά μηνύματα, προκαλεί περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις του Kanye West.

Διαφήμιση

Το κοινό άλμπουμ του Kanye West και του Ty Dolla $ign επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023. Μετά από πολυάριθμες αναβολές, πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το «Vulture» θα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή στα τέλη του Ιανουαρίου, προτού σημειωθεί περαιτέρω καθυστέρηση.

Ο Ty Dolla $ign είχε αποκαλύψει επίσης τον Οκτώβριο τις προθέσεις των δύο αστέρων της rap να διοργανώσουν μία εκδήλωση παρουσίασης του νέου άλμπουμ τους σε «πολλά γήπεδα», ωστόσο, ζητήματα ασφαλείας οδήγησαν στην ακύρωση των σχεδίων τους.

Παρ’ όλα αυτά, παραμένει έντονος ο ενθουσιασμός για την επικείμενη κυκλοφορία του «Vultures», με τους ακροατές να ανυπομονούν να δουν πώς ο Kanye West και ο Ty Dolla $ign θα καινοτομήσουν μέσα και έξω από τα συμβατικά όρια του hip-hop.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Jane’s Addiction: Η κλασική σύνθεσή τους επανενώνεται στο νέο τραγούδι «Imminent Redemption»

Η πρώτη κυκλοφορία της κλασικής σύνθεσης των Jane's Addiction από το 1990. Για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, η...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...