Κατερίνα Κακοσαίου: Η σύγκριση με τον πατέρα της Γιάννη Πλούταρχο και οι μαθησιακές δυσκολίες

Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε για τη σύγκριση και τη σχέση της με τον πατέρα της Γιάννη Πλούταρχο και τις μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η Κατερίνα Κακοσαίου, η μεγαλύτερη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα και του αδελφού της.

Η νεαρή τραγουδίστρια με αφορμή το νέο τραγούδι της με τίτλο «Τι Φταις Κι Εσύ», που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» τις σπουδές της στη Βιολογία και τη Βιομηχανία Φαρμάκων αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο.

Η Κατερίνα Κακοσαίου αποκάλυψε την αφοσίωσή της στις σπουδές της και την προσωπική έρευνά της στους τομείς νευροεπιστήμης και κβαντικής φυσικής, σε έναν επιπλέον πυλώνα στο βιογραφικό της.

Διαφήμιση

«Είχα κάποιες προτεραιότητες που ήταν τα πτυχία μου. Ήθελα να τελειώσω με αυτό το κομμάτι, γιατί το ήθελα», δήλωσε.

«Το πρώτο μου πτυχίο είναι στη Βιολογία και το δεύτερο στη Βιομηχανία Φαρμάκων και έχω κάνει προσωπική έρευνα στους κλάδους νευροεπιστήμη και κβαντική φυσική», συνέχισε.

«Είναι κάτι που το συνεχίζω και παρότι έχω μπει στο τραγούδι επαγγελματικά πλέον, νομίζω δε θα το αφήσω ποτέ», τόνισε.

Η Κατερίνα Κακοσαίου εξομολογήθηκε επίσης τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των μαθητικών ετών της, αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).

Διαφήμιση

Παρά τις προκλήσεις στη σχολική λειτουργικότητα, η Κατερίνα τόνισε ότι η διαταραχή δεν την εμπόδισε να συνεχίσει τις σπουδές της με αφοσίωση.

«Ως μαθήτρια ήμουν μέτρια. Μέχρι το Γυμνάσιο ένιωθα ότι πάει καλά. Κάποια στιγμή, όταν ξεκίνησαν να σοβαρεύουν τα πράγματα, ξεκίνησαν και κάποιες δυσκολίες», θυμήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Γιάννης Πλούταρχος χάρισε μία μαγική «νύχτα με Ρυθμό» στους ακροατές

«Η καθηγήτρια που είχα στο σπίτι και με βοηθούσε, μου είπε ότι είχα ΔΕΠΥ, έχουν 3 στα 5 παιδιά», ανέφερε.

«Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, δημιουργείται δυσκολία στην εκμάθηση. Προσωπικά το έχω σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αλλά δεν ήταν κάτι που με έκανε να πω “α, έχω αυτό, οπότε σταματάω εδώ”», εξήγησε.

«Δε με πειράζει, ακόμα και αν χρειάζεται να κάνω κάτι επί πέντε για να το καταλάβω, θα το κάνω. Στο Πανεπιστήμιο μία καθηγήτρια με παρότρυνε να κάνω τις σχετικές εξετάσεις ώστε να πάρω το χαρτί για να διευκολυνθώ», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Η καριέρα στη μουσική

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει το πάθος της για τη μουσική και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε τα μικρά βήματα που έκανε, ενώ αντιμετώπιζε το άγχος της σύγκρισης με τον πατέρα της, τον επιτυχημένο Γιάννη Πλούταρχο και παραδέχτηκε ότι η σύγκριση αποτέλεσε κίνητρο, αλλά και πρόκληση για να αποδείξει τον εαυτό της.

«Οι γονείς μου με έβλεπαν ότι έκανα μικρά – μικρά βήματα. Ένα βιντεάκι, μετά ένα δεύτερο… Δεν ένιωθα έτοιμη, οπότε πάλι πήγαινα λίγο – λίγο. Έβλεπαν όμως ότι πάω προς τα εκεί…», είπε.

«Εννοείται ότι υπάρχει το άγχος της σύγκρισης με τον πατέρα μου. Όταν ένα παιδί βλέπει ότι ο πατέρας του το έχει καταφέρει αυτό, έχει πετύχει σε αυτό που κάνει, μπαίνει το άγχος του αν θα φανείς αντάξιος και αν θα τον βγάλεις ασπροπρόσωπο», σημείωσε.

Η Κατερίνα εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που την καθοδήγησε ο Γιάννης Πλούταρχος, αναγνωρίζοντας τον αυστηρό ρόλο του ως κριτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Κατερίνα συναρπάζει με το νέο τραγούδι «Τι Φταις Κι Εσύ» - Σε μουσική Γιάννη Πλούταρχου

Επίσης, ανέδειξε την αγάπη που υπάρχει στην οικογένεια της και τη συνεχή υποστήριξη των γονιών της.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που μου έχουν συμπεριφερθεί οι γονείς μου», δήλωσε.

«Ξέρω, έχω μάθει τι θα πει αγάπη μέσα σε αυτή την οικογένεια. Έχω ευχαριστήσει και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτό το πράγμα», τόνισε.

«Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός, αλλά με καλές προθέσεις. Είναι αυστηρός για το καλό μας. Και είναι και αυστηρός κριτής», είπε η Κατερίνα Κακοσαίου.

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας με τίτλο «Τι Φταις Κι Εσύ», σε μουσική του Γιάννη Πλούταρχου, θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company στις 9 Φεβρουαρίου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Chris Cornell τραγουδά το «Fast Car» σε μία άγνωστη διασκευή

«Έρχονται κι άλλα», σύμφωνα με τη χήρα του Chris Cornell. Η 60ή επέτειος της γέννησης του Chris Cornell έφερε μία...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...