Kehlani: Συγκέντρωσε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για την Παλαιστίνη, το Σουδάν και το Κονγκό

Η Kehlani δήλωσε την αλληλεγγύη της προς τον παλαιστινιακό λαό στο music video για το νέο single της «Next 2 U».

Η Kehlani συγκέντρωσε πάνω από 555.000 δολάρια για τον παλαιστινιακό λαό, καθώς και για τους λαούς του Σουδάν και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, που μαστίζονται από τον πόλεμο.

Η 29χρονη τραγουδίστρια θα διαθέσει στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Παλαιστίνης, του Κονγκό και του Σουδάν όλα τα έσοδα που προέκυψαν από τις πωλήσεις των T-shirts για το νέο single της «Next 2 U».

Τα μπλουζάκια των 65 δολαρίων κατασκευάστηκαν στη Βηθλεέμ και τυπώθηκαν στη Ραμάλα, πόλεις που βρίσκονται και οι δύο στη Δυτική Όχθη.

Διαφήμιση

Από τα αντίποινα του Ισραήλ για τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 έχουν σκοτωθεί πάνω από 36.000 Παλαιστίνιοι μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Παράλληλα, έχουν εκτοπιστεί πάνω από ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι και στη Γάζα έχει ξεσπάσει ο «χειρότερος λιμός στην πρόσφατη ιστορία», όπως υποστηρίζουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή.

«Αυτό το τραγούδι μιλάει για την προστασία, κάτι που οι θεσμοί απέτυχαν να κάνουν για τους ανθρώπους της Παλαιστίνης, του Κονγκό και του Σουδάν», έγραψε η Kehlani σε μία ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με το «Next 2 U».

«Κανείς δεν μας καταλαβαίνει όπως εμείς ο ένας τον άλλον. Εγώ και η ομάδα μου νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη που στηρίξατε αυτή τη φιλανθρωπική ενέργεια», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Είμαστε ευλογημένοι που μπορούμε να πούμε ότι υποστηρίξαμε καλλιτέχνες στη Δυτική Όχθη, ενώ συγκεντρώσαμε χρήματα για οικογένειες στη Γάζα, το Σουδάν και το Κονγκό», σημείωσε.

«Είμαστε ευλογημένοι που μας υποστηρίζει μία κοινότητα που είναι ενωμένη. Είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε ένα μικρό ρόλο στο αυξανόμενο κύμα προς την αλήθεια για την Παλαιστίνη», πρόσθεσε.

Στο μουσικό βίντεο για το «Next 2 U», η Kehlani έφερε στο επίκεντρο την αλληλεγγύη της προς τον παλαιστινιακό λαό.

Στην εισαγωγή του βίντεο εμφανίζεται ένα ποίημα της Παλαιστίνιας – Αμερικανίδας συγγραφέως Hala Alyan και το μήνυμα «Long Live the Intifada» – μία αναφορά στις δύο βίαιες εξεγέρσεις στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας που στόχευαν στον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής.

Η Kehlani και οι χορευτές της εμφανίζονται επίσης στο βίντεο να κυματίζουν παλαιστινιακές σημαίες και να φορούν κοστούμια με κεντημένη την παλαιστινιακή μαντήλα κεφίγια.

Διαφήμιση

Στο τέλος του music video του «Next 2 U» περιλαμβάνεται μία σημείωση ότι στην περιγραφή του βίντεο είναι διαθέσιμος ένας σύνδεσμος προς μία λίστα με τα ονόματα των «χιλιάδων νεκρών παιδιών» που σκοτώθηκαν από τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα, όπως παρέχεται από το Al Jazeera.

Kehlani - Next 2 U [Official Music Video]

Η Kehlani ολοκλήρωσε την ανάρτησή της για τα χρήματα που συγκέντρωσε από τις πωλήσεις των T-shirts για το «Next 2 U» γράφοντας: «Είμαστε αήττητοι μαζί και νιώθω τόσο εμπνευσμένη από όλους σας.»

«Σας ευχαριστούμε που διαδηλώσατε στους δρόμους της Ουάσινγκτον, με τα χρήματά σας, με την εργασία και την οργάνωσή σας, με τα σώματά σας που εμποδίζουν τη συνήθη ροή των πραγμάτων», ανέφερε.

Το μήνυμά της περιελάμβανε επίσης τη φράση «Πιστεύω ότι θα νικήσουμε» και ένα emoji καρπουζιού, το οποίο έχει γίνει σύμβολο στήριξης του παλαιστινιακού λαού.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της «Δύσκολος Χαρακτήρας»

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της, με...

Kesha: Το δηκτικό σχόλιο για τη συνεργασία της Katy Perry με τον Dr. Luke

Η Katy Perry είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ήταν «εκνευρισμένη»...

Ο Jimin των BTS αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ «MUSE»

Ο Jimin συμμετείχε στη δημιουργία έξι τραγουδιών του νέου...

Οι aespa ζουν τη ζωή τους στο έπακρο στο video του «Live My Life»

Μία παιχνιδιάρικη ματιά σε μία άλλη πτυχή της γοητείας...

«Τρελαίνομαι»: Ο Θοδωρής Μαραντίνης κυκλοφορεί το πρώτο σόλο τραγούδι του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά με το νέο τραγούδι του. Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανατρέπει για ακόμα μία...

Top Stories

Η μουσική των Queen για 1 δισεκατομμύριο λίρες στη Sony Music

Η συμφωνία για τη μουσική των Queen σπάει κάθε...

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε το αλκοτέστ – Όλες οι λεπτομέρειες της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο -...

Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Woman’s World»

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Katy Perry. Η Katy...

Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ο Jimin...

Οι Coldplay ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ «Moon Music» – Με νέα πρότυπα βιωσιμότητας

Το νέο άλμπουμ των Coldplay κατασκευάστηκε με πρακτικές φιλικές...

Οι R.E.M. τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 17 χρόνια

Οι R.E.M. συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή για εισαγωγή τους...