Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar.

Η πολύκροτη διαμάχη ανάμεσα στον Kendrick Lamar και τον Drake οξύνθηκε τις τελευταίες ημέρες και ο αντίκτυπός της έφτασε στα ανώτερα στρώματα του Billboard Hot 100.

Το diss track «Not Like Us» του Kendrick Lamar κάνει δυναμικό ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, ενώ το «Euphoria» κάνει ένα άλμα έντεκα θέσεων φτάνοντας στο Νο. 3 στη δεύτερη εβδομάδα του στο chart.

Επιπλέον, το «Like That» του Future και του Metro Boomin, στο οποίο συμμετείχε ο Kendrick Lamar, ανεβαίνει από No. 8 στη θέση Νο. 6 αυτήν την εβδομάδα.

Διαφήμιση

Σημειώνεται ότι το «Like That» έχει βρεθεί στην κορυφή για τρεις εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, ο Drake κάνει ντεμπούτο στο Νο. 7 με το «Family Matters», το πιο επιτυχημένο κομμάτι του σε αυτή τη διαμάχη μέχρι στιγμής.

Ο Kendrick Lamar κατακτά το τέταρτο του Νο. 1 στο Billboard Hot 100 και ανεβάζει σε 15 τον συνολικό αριθμό των τραγουδιών που έχουν εμφανιστεί στο Top 10.

Ο Drake αποκτά με το «Family Matters» το 78ο τραγούδι του που εμφανίζεται στο Top 10 του Hot 100.

Διαφήμιση

Όπως έχει αναλυθεί προηγουμένως, η κόντρα των δύο ράπερ ξεκίνησε πριν από τουλάχιστον μία δεκαετία, ενώ το τελευταίο κεφάλαιο άνοιξε εκκωφαντικά τον Μάρτιο με τη συμμετοχή του Kedrick Lamar στο τραγούδι «Like That» από το κοινό άλμπουμ «We Don’t Trust You» του Future και του Metro Boomin.

Το «Like That» περιείχε αρκετές αιχμές προς τον Drake και τον J. Cole και από τότε, όλοι σχεδόν οι κορυφαίοι της hip-hop σκηνής έχουν εμπλακεί με κάποιο τρόπο, είτε ως στόχοι είτε ως συμμετέχοντες στη διαμάχη, συμπεριλαμβανομένων των A$AP Rocky, Rick Ross, The Weeknd και πρώην γνωστός ως Kanye West.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Joe Biden κάνει diss στον Donald Trump με το «Euphoria» του Kendrick Lamar

Το «Not Like Us» του Kendrick Lamar κάνει ντεμπούτο στο Νο. 1 έχοντας καταγράψει 70,9 εκατομμύρια streams, 5 εκατομμύρια ακροάσεις στο ραδιόφωνο και 15.000 πωλήσεις στις ΗΠΑ την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 9 Μαΐου, παρά το γεγονός ότι το κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου, λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας παρακολούθησης του τελευταίου chart.

Μετά τη συμμετοχή του στο «Like That» που ουσιαστικά πυροδότησε τη μάχη, ο Kendrick Lamar κυκλοφόρησε το δυναμικό δεκάλεπτο τραγούδι «Euphoria», το οποίο ανεβαίνει στο Νο. 3 με 49 εκατομμύρια streams και 1,9 εκατομμύρια ακροάσεις στο ραδιόφωνο.

Το τραγούδι με το οποίο απάντησε ου Drake, το «Family Matters», βρίσκεται στο Νο. 7 του Billboard Hot 100 με 38 εκατομμύρια streams και 646.000 ακροάσεις στο ραδιόφωνο.

Διαφήμιση

Το οκτάλεπτο τραγούδι κυκλοφόρησε λίγο μετά το «Euphoria» και άλλο ένα φλογερό diss track με τίτλο «6:16 In LA», το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μετά το «Family Matters» του Drake, ο Kendrick Lamar ανταπάντησε με τα «Meet The Grahams» και «Not Like Us».

Με το «Not Like Us» και το «Like That» να κάνουν ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, αυτή είναι η δεύτερη φορά που μία rap κόντρα οδηγεί ένα τραγούδι στην κορυφή, καθώς η γεμάτη πικρία αντιπαράθεση της Nicki Minaj και της Megan Thee Stallion χάρισε στην τελευταία το πρώτο της σόλο Νο. 1 με το «HISS».

Ο Kendrick Lamar έχει βρεθεί ξανά στο No. 1 του Billboard Hot 100 με τη συμμετοχή του στο «Like» του Future και του Metro Boomin, με το «Humble» από το άλμπουμ του «DAMN.» το 2017 και με τη συμμετοχή του στο remix του «Bad Blood» της Taylor Swift το 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Kendrick Lamar κυκλοφορεί ένα μινιμαλιστικό κινητό τηλέφωνο
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ice Spice παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της «Y2K!»

Η Ice Spice επισφραγίζει την ασταμάτητη άνοδό της με ένα εκρηκτικό άλμπουμ. Η Ice Spice, το φαινόμενο της rap μουσικής...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...