Η Kesha είναι ελεύθερη από τη δισκογραφική εταιρεία του Dr. Luke

Η Kesha γυρίζει και επίσημα σελίδα.

Η Kesha χώρισε τους δρόμους της τόσο με τη δισκογραφική εταιρεία της όσο και με το management της, όπως αναφέρει στο Variety μία πηγή προσκείμενη στην κατάσταση.

Έξι μήνες νωρίτερα η τραγουδίστρια είχε καταλήξει σε διακανονισμό της πολυετούς νομικής διαμάχης της με τον πρώην παραγωγό της και ιδιοκτήτη της δισκογραφικής, Dr. Luke.

Το συμβόλαιο της τραγουδίστριας με την εταιρεία του Dr. Luke, Kemosabe Records, η οποία έχει τη διανομή της RCA Records, έληξε επίσημα την περασμένη εβδομάδα, επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ της Kesha με την εταιρεία, «Gag Order», τον Μάιο.

Διαφήμιση

Επίσης, η Kesha χώρισε «φιλικά» τους δρόμους της και με τη μακροχρόνια εταιρεία management της, Vector Management, πρόσθεσε η πηγή.

Η Kesha κυκλοφόρησε πέντε ολοκληρωμένα άλμπουμ – συμπεριλαμβανομένου του πρώτου άλμπουμ της «Animal» (2010) το οποίο περιελάμβανε το smash single «Tik Tok» – και τρία EP μέσω της εταιρείας, αν και πάλεψε για να απαλλαγεί από το συμβόλαιό της μετά τον ισχυρισμό ότι ο Dr. Luke της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της τραγουδίστριας και του πρώην μέντορα και παραγωγού της χρονολογείται από το 2014, όταν η Kesha ισχυρίστηκε ότι ο Dr. Luke, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Lukasz Gottwald, τη νάρκωσε και στη συνέχεια τη βίασε το 2005.

Ο Dr. Luke αρνείτο σταθερά τις κατηγορίες όλα αυτά τα χρόνια και μήνυσε την Kesha για δυσφήμιση σχετικά με τους ισχυρισμούς εναντίον του, αλλά και τον ισχυρισμό ότι επιτέθηκε σε μία άλλη τραγουδίστρια.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τον Dr. Luke, η Kesha προχώρησε στις κατηγορίες εναντίον του επειδή ήθελε να λύσει το συμβόλαιό της με τη δισκογραφική εταιρεία του, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Ακόμα και μετά τη διάλυση της προσωπικής τους εργασιακής σχέσης, η τραγουδίστρια συνέχισε να έχει συμβόλαιο με την εταιρεία του Kemosabe Records.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Kesha γράφει «μανιωδώς» νέα μουσική - αλλά δεν μπορεί να την κυκλοφορήσει ακόμα

Η Kesha και ο Dr. Luke κατέληξαν τελικά σε διακανονισμό της αγωγής τους τον Ιούνιο, λίγο πριν την έναρξη της δίκης της υπόθεσης.

Σε ξεχωριστές ανακοινώσεις που εξέδωσαν, ο παραγωγός αρνήθηκε για ακόμα μία τις κατηγορίες και η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν θυμόταν πλήρως τα γεγονότα της βραδιάς.

«Μόνο ο Θεός ξέρει τι συνέβη εκείνο το βράδυ», ανέφερε η Kesha. «Όπως έλεγα πάντα, δεν μπορώ να αφηγηθώ όλα όσα συνέβησαν. Ανυπομονώ να κλείσω την πόρτα σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου και να ξεκινήσω ένα νέο. Εύχομαι μόνο γαλήνη σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη», συνέχισε.

Ο Dr. Luke δήλωσε: «Αν και εκτιμώ ότι η Kesha αναγνωρίζει και πάλι ότι δεν μπορεί να αφηγηθεί τι συνέβη εκείνη τη νύχτα του 2005, είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν συνέβη τίποτα»

Διαφήμιση

«Ποτέ δεν τη νάρκωσα ή της επιτέθηκα και ποτέ δεν θα το έκανα αυτό σε κανέναν. Για το καλό της οικογένειάς μου, αγωνίστηκα σθεναρά για να καθαρίσω το όνομά μου για σχεδόν δέκα χρόνια. Ήρθε η ώρα να αφήσω πίσω μου αυτό το δύσκολο θέμα και να συνεχίσω τη ζωή μου. Εύχομαι στην Kesha καλή τύχη», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Chappell Roan παλεύει με τις συνέπειες της επιτυχίας της: «Έχει γίνει τρομακτικό»

«Πατάω φρένο σε οτιδήποτε με κάνει πιο γνωστή», είπε η Chappell Roan για τη μάχη της να προστατεύσει την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...