Η κόρη του Michael Jackson ανάμεσα στον Paul McCartney και τον Ringo Starr

Η Paris Jackson φωτογραφήθηκε με τον Paul McCartney και τον Ringo Starr στην παρουσίαση της συλλογής της Stella McCartney.

Ως κόρη του βασιλιά της pop, η Paris Jackson έχει συνηθίσει να περιβάλλεται από θρύλους της μουσικής και η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Στην παρουσίαση της γυναικείας συλλογής της Stella McCartney για τη σεζόν φθινόπωρο – χειμώνας 2024 – 2025 τη Δευτέρα, η τραγουδίστρια και κόρη του Michael Jackson κάθισε στην πρώτη σειρά, πλαισιωμένη όχι από ένα, αλλά από δύο μέλη των Beatles.

Αριστερά της καθόταν ο Ringo Starr, και δεξιά της καθόταν ο Paul McCartney – ο πατέρας της σχεδιάστριας μόδας, συνεργάτης του Michael Jackson κατά καιρούς και μία από τις μεγαλύτερες μουσικές επιρροές της Paris.

Διαφήμιση

Σε μία φωτογραφία που η Paris Jackson δημοσίευσε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, χαμογελά απαλά μαζί με τον Paul McCartney στον φακό της κάμερας, ενώ ο Ringo Starr είχε ένα πλατύ χαμόγελο και σχημάτιζε το χαρακτηριστικό του σήμα ειρήνης.

Για τη λαμπερή επίδειξη μόδας, ο Paul McCartney και ο Ringo Starr έδωσαν τη δική τους πινελιά με απλά μαύρα σακάκια και γυαλιά ηλίου.

Η Paris Jackson, γνωστή για το boho στυλ της, ξεχώρισε ανάμεσά τους με ένα φόρεμα με ζιβάγκο σε midi μήκος με ένα αφηρημένο, εμπριμέ animal print και ένα κολιέ.

Η 25χρονη τραγουδίστρια του διατήρησε την ουδέτερη χρωματική παλέτα και στα αξεσουάρ της, συνδυάζοντας το φόρεμα με μία καφέ τσάντα και ένα ζευγάρι ταμπά σανδάλια. Επίσης, προτίμησε ένα φυσικό λαμπερό μακιγιάζ και είχε αφήσει χαλαρά τα μαλλιά της.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Beatles: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους Fab Four στις ταινίες του Sam Mendes

Η επίδειξη μόδας της Stella McCartney δεν ήταν μόνο μία συνάντηση θρύλων της μουσικής, αλλά και μία οικογενειακή υπόθεση.

Στα παρασκήνια της εκδήλωσης για την Εβδομάδα Μόδας στο του Παρισιού, ο Paul McCartney τράβηξε μία φωτογραφία με τη Stella, τη σύζυγό του Nancy McCartney και τη δεύτερη κόρη του Mary McCartney.

Η οικογένεια McCartney φωτογραφήθηκε με τον Ringo Starr και τη σύζυγό του για πάνω από 40 χρόνια, Barbara Bach.

Η Stella McCartney έκανε στην κάμερα το σήμα ειρήνης μαζί με τον Ringo Starr και την Barbara Bach, καθώς οι οικογένειες των δύο Beatles στέκονταν δίπλα – δίπλα.

Διαφήμιση

Η Paris Jackson είχε την ευκαιρία να συναντήσει πριν από έξι χρόνια για πρώτη φορά τον Paul McCartney, τον οποίο είχε προηγουμένως περιγράψει στο Teen Vogue ως τον καλλιτέχνη με τον οποίο ονειρεύεται να συνεργαστεί και «τον έρωτα της ζωής της».

Η κόρη του Michal Jackson συναντήθηκε με τον Paul McCartney, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον αείμνηστο πατέρα της στα τραγούδια «Say Say Say» και «The Girl is Mine», σε μία εκδήλωση της Stella McCartney το 2018.

Μετά την εκδήλωση, η τραγουδίστρια ανάρτησε μία φωτογραφία της με τον εμβληματικό καλλιτέχνη στο Instagram, γράφοντας: «Έκλαψα σαν μωρό. Paul είσαι τα πάντα».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Halsey πήρε την έγκριση της Britney Spears για να χρησιμοποιήσει το «Lucky» στο νέο τραγούδι της

«Δεν θα τολμούσα καν να το κάνω χωρίς την έγκρισή της», σχολίασε η Halsey. Η Halsey θα κυκλοφορήσει στις 26...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...