Δείτε τη Lady Gaga και τον Joaquin Phoenix στις νέες φωτογραφίες από το «Joker: Folie à Deux»

Δύο νέα στιγμιότυπα από την πολυαναμενόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux».

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips γιόρτασε τα Χριστούγεννα αποκαλύπτοντας δύο νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux» με πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga στους ρόλους του Joker και της Harley Quinn αντίστοιχα.

«Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ένα όμορφο νέο έτος», έγραψε ο Todd Phillips στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Joker διακρίνεται στη φυλακή, με το πρόσωπο του να φαίνεται από μακριά από το παράθυρο μίας πόρτας, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία η Lady Gaga κοιτάζει στα μάτια τον Joaquin Phoenix, ο οποίος έχει φορέσει το κλασικό μακιγιάζ του Joker.

Διαφήμιση

Το «Joker: Folie à Deux» είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «Joker» που κυκλοφόρησε το 2019 και χάρισε στον Joaquin Phoenix το βραβείο Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Η Lady Gaga μοιράστηκε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της στον ρόλο της Harley Quinn τον περασμένο Απρίλιο, ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας.

«Είναι το τέλος», έγραψε στο Instagram, υπογράφοντας την ανάρτηση με το σχόλιο «X, Harleen».

Ο Todd Phillips δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό την ίδια φωτογραφία μαζί με ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο του Joaquin Phoenix.

Διαφήμιση

«Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (και όλο το καστ) και το καλύτερο συνεργείο που έχει να προσφέρει η κινηματογραφική βιομηχανία. Από πάνω προς τα κάτω. Θα συρθώ τώρα σε μία σπηλιά (δωμάτιο μοντάζ) και θα τα ενώσω όλα μαζί», έγραψε.

Όπως έχουν επισημάνει ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η εμφάνιση της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux» έχει περισσότερα κοινά με τη Harley Quinn της βραχύβιας τηλεοπτικής σειράς «Birds of Prey» του 2002 παρά με τη μαξιμαλιστική εκδοχή που έφερε στη μεγάλη οθόνη η Margot Robbie.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Celine Dion και Lady Gaga θα τραγουδήσουν μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Τα μουσικά στοιχεία

Η Zazie Beetz, η οποία θα επαναλάβει τον ρόλο της Sophie Dumond στο επόμενο μέρος της ιστορίας, μίλησε τον Ιούνιο για τα «μουσικά στοιχεία» της ταινίας, δηλώνοντας ότι οι θεατές θα «εκπλαγούν».

«Νομίζω ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί. Δεν νομίζω ότι θα είναι αυτό που περιμένει, σε σχέση με το γεγονός ότι πρόκειται για μιούζικαλ. Όλοι μας εκφραζόμαστε κατά κάποιο τρόπο μουσικά και χορεύουμε στη ζωή μας καθημερινά. Νομίζω ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά», είπε στο Variety.

Ο Hildur Guðnadóttir, ο οποίος υπέγραψε τη μουσική επένδυση της ταινίας, ανέφερε επίσης τον Σεπτέμβριο ότι το «Joker: Folie à Deux» θα περιλαμβάνει «πολλή μουσική» και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να προδώσω».

Διαφήμιση

Η πλοκή της ταινίας

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες για την πλοκή, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Todd Phillips δίνουν μερικές ενδείξεις.

Φαίνεται πως ο Joker θα βρίσκεται στη φυλακή στην αρχή του «Joker: Folie à Deux» μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας.

Ίσως εκεί γνωρίσει τη Harley Quinn, η οποία εργάζεται ως ψυχίατρος στο Άσυλο του Arkham. Σύμφωνα με την ιστορία των χαρακτήρων της, μεταξύ τους αναπτύσσεται μία ρομαντική σχέση και η Harley Quinn βοηθά τον Joker να αποδράσει.

Καθώς ο Joker συνεχίζει το χάος στους δρόμους της Gotham, η Harley Quinn γίνεται η πιστή βοηθός του στην προσπάθειά του να εκδικηθεί όσους τον έχουν αδικήσει. Μαζί, ξεκινούν ένα φρενήρες κυνήγι, αφήνοντας πίσω του ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι.

Το «Joker» άφησε υψηλά τον πήχη. Το sequel αναμένεται να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες με το ταλέντο των φημισμένων ηθοποιών και την υπόσχεση για μουσικές εκπλήξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Lady Gaga: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της

Η ταινία «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Jessie J διαγνώστηκε με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ΔΕΠΥ

«Με έκανε να ξανασκεφτώ όλη μου τη ζωή», ανέφερε η Jessie J για τη διάγνωσή της. Η Jessie J αποκάλυψε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...