Η Lana Del Rey κυκλοφορεί μία μελαγχολική διασκευή του «Blue Skies»

Η Lana Del Rey κάνει δικό της το κλασικό τραγούδι.

Η Lana Del Rey κυκλοφορεί μία μελαγχολική διασκευή του αιωνόβιου τραγουδιού «Blue Skies» του Irving Berlin.

Το «Blue Skies» περιλαμβάνεται στο soundtrack του Jack Antonoff για τη νέα σειρά «The New Look» που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+.

Το καθηλωτικό και σύγχρονο soundtrack, που επιμελήθηκε και στο οποίο έκανε την παραγωγή ο Jack Antonoff, περιλαμβάνει διασκευές δημοφιλών τραγουδιών από τις αρχές έως τα μέσα του εικοστού αιώνα που ερμηνεύουν καλλιτέχνες όπως οι Bleachers, Florence + The Machine, Lana Del Rey, The 1975, Beabadoobee, Nick Cave, Perfume Genius και άλλοι.

Διαφήμιση

Το «Blue Skies» γράφτηκε το 1926 ως προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο μιούζικαλ «Betsy» των Richard Rodgers και Lorenz Hart. Αν και το μιούζικαλ ανέβηκε για μόλις 39 παραστάσεις, το τραγούδι γνώρισε αμέσως τεράστια επιτυχία.

Φυσικά, για τη Lana Del Rey, το «Blue Skies» είναι ένα παιχνίδι λέξεων, ενώ υπάρχει και μία μελαγχολία στη φωνή της που δεν μπορεί να διώξει εντελώς.

Ενώ η Ella Fitzgerald τραγούδησε το «Blue Skies» με μία μικρή δόση ελπίδας στη φωνή της και οWillie Nelson το μετέτρεψε σε ένα country funk τραγούδι, απολαμβάνοντας κάθε στίχο, η Lana Del Rey ακούγεται συγκρατημένη και απόμακρη, σαν το γαλάζιο του ουρανού να απέχει αρκετά στον ορίζοντα.

Στο δεύτερο κουπλέ, ακούγεται σαν μία ριπή ανέμου να την έχει σηκώσει ψηλά στην ατμόσφαιρα. Ωστόσο, η μελαγχολία της πετυχαίνει το στόχο της, καθώς της επιτρέπει να δώσει στο τραγούδι ένα μοναδικό βάθος.

Διαφήμιση

Η καλύτερη στιγμή της διασκευής έρχεται όταν η Lana Del Rey τραγουδάει μαζί με τον εαυτό της, όπως στην εκδοχή των Andrews Sisters. Όμως αυτή η στιγμή δεν διαρκεί πολύ και όλος ο ήχος εξαϋλώνεται στο τελευταίο λεπτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Patti Smith τραγουδά το «Summertime Sadness» της Lana Del Rey

Η Lana Del Rey έχει μία μακροχρόνια και παραγωγική σχέση συνεργασίας με τον Jack Antonoff, ο οποίος κέρδισε πρόσφατα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο Grammy για τον Παραγωγό της Χρονιάς, στην κατηγορία της μη κλασικής μουσικής.

Ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στο άλμπουμ «Norman Fucking Rockwell!» το 2019 και συναντήθηκαν ξανά στο «Chemtrails over the Country Club» (2021) και το «Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd» (2023).

Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί. Η Lana Del Rey αποκάλυψε πρόσφατα ότι ετοιμάζουν μαζί νέα country άλμπουμ με τίτλο «Lasso», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Το soundtrack του «The New Look» είναι η πρώτη κυκλοφορία της Shadow Of The City, του νέου label που δημιούργησε ο Jack Antonoff σε συνεργασία με τη φημισμένη ανεξάρτητη εταιρεία Dirty Hit.

Διαφήμιση

Το «The New Look» είναι η νέα και συναρπαστική δραματική σειρά εποχής του Todd A. Kessler, με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Emmy Ben Mendelsohn στον ρόλο του Christian Dior και τη βραβευμένη με Όσκαρ Juliette Binoche στον ρόλο της Coco Chanel.

Η σειρά, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και γυρισμένη αποκλειστικά στο Παρίσι, επικεντρώνεται στους σχεδιαστές μόδας Christian Dior, Coco Chanel και τους συναδέλφους τους, οι οποίοι ξεπέρασαν τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και παρουσίασαν τη σύγχρονη μόδα.

Το «The New Look» αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του με τα τρία πρώτα επεισόδια την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 στο Apple TV+.

Το καστ είναι γεμάτο αστέρες, με τους Maisie Williams, John Malkovich, Emily Mortimer, Claes Bang και Glenn Close να πρωταγωνιστούν στο πλευρό του Ben Mendelsohn και της Juliette Binoche.

Blue Skies (From "The New Look" Soundtrack)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Lana Del Rey: Η αποστομωτική απάντησε σε χριστιανή influencer που την κατηγόρησε για μαγεία

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Celine Dion είναι «γεμάτη χαρά» για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Το μήνυμα της Celine Dion για την επιστροφή της...

Britney Spears: Κατακεραύνωσε τη Halsey για το video του «Lucky» και μετά ανακάλεσε

Η Britney Spears απείλησε με νομικές ενέργειες εναντίον της...

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

Ο Ian Gillan πιστεύει ότι οι Black Sabbath ήταν «πιο σημαντικοί» από τους Led Zeppelin και Deep Purple

Ο Ian Gillan σχολίασε την «ασεβή τριάδα» του hard rock. Ο Ian Gillan των Deep Purple εξήγησε γιατί πιστεύει ότι...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...