Lana Del Rey: Το τραγούδι που έγραψε για τον James Bond – Αλλά απορρίφθηκε

Η Lana Del Rey ελπίζει να της δοθεί ξανά η ευκαιρία να ηχογραφήσει ένα τραγούδι για τον James Bond.

Η Lana Del Rey αποκάλυψε στο περιθώριο των Ivor Novello Awards 2024 ότι είχε γράψει τραγούδι για την επική σειρά ταινιών του James Bond, το οποίο όμως απορρίφθηκε.

Παρόλα αυτά, ελπίζει να ηχογραφήσει κάποιο τραγούδι για τη διάσημη σειρά ταινιών στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια των Ivor Novello Awards 2024, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 23 Μαΐου στο Λονδίνο, η Lana Del Rey παρέλαβε το βραβείο Special International Award.

Διαφήμιση

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το βρετανικό κοινό, έχοντας έξι No. 1 άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο σε σύγκριση με δύο άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη χώρα καταγωγής της.

Αυτό το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Βρετανία για να συμμετάσχει ως headliner στα φεστιβάλ Reading & Leeds και, όπως αποκάλυψε, είχε ηχογραφήσει ένα τραγούδι για τις ταινίες του James Bond, το απόλυτο βρετανικό κινηματογραφικό franchise.

Σε συνέντευξη της στο BBC τη βραδιά των Ivor Novello Awards 2024, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να ηχογραφήσει στο μέλλον ένα τραγούδι για τον James Bond, απάντησε με έκπληξη: «Μα πώς δεν έχει γίνει ήδη αυτό;»

Στη συνέχεια, η Lana Del Rey τραγούδησε a cappella ένα απόσπασμα του τραγουδιού της «24» από το άλμπουμ της «Honeymoon», το οποίο κυκλοφόρησε το 2015 και αποκάλυψε: «Το έγραψα για αυτούς», εννοώντας τους παραγωγούς του James Bond.

Διαφήμιση

Αν τελικά το «24» είχε επιλεγεί από τους παραγωγούς του James Bond, θα μπορούσε να ήταν το τραγούδι τίτλων της ταινίας «Spectre», η οποία κυκλοφόρησε επίσης το 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Ice Spice έχει εμμονή με τη Lana Del Rey

Και οι Radiohead κλήθηκαν να υποβάλουν ένα τραγούδι για την ταινία, το οποίο όμως απορρίφθηκε.

Τελικά, οι παραγωγοί του James Bond επέλεξαν το «Writing’s On The Wall» του Sam Smith, το οποίο κέρδισε τόσο το βραβείο Όσκαρ όσο και τη Χρυσή Σφαίρα για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι και κατέκτησε την κορυφή των βρετανικών charts.

Σχετικά με το «Writing’s On The Wall», η Lana Del Rey σχολίασε: «Sam, έκανες μία υπέροχη δουλειά».

Ωστόσο, πρόσθεσε: «Ίσως κάποια μέρα… Αλλά θα συνεχίσω να κάνω το δικό μου μικρό αφιέρωμα στη Nancy Sinatra κάθε τόσο και θα προσποιούμαι ότι είναι το τραγούδι τίτλων».

Διαφήμιση

Με μία νέα ταινία του James Bond στον ορίζοντα, με νέο πρωταγωνιστή μετά την αποχώρηση του Daniel Craig, η Lana Del Rey θα έχει ξανά την ευκαιρία – αν το επιθυμεί – να ηχογραφήσει ένα τραγούδια για το soundtrack του franchise και τα τελευταία σχόλιά της δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να πυροδοτήσουν τις εικασίες.

Προς το παρόν, παραμένει αβέβαιο πότε θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους η ταινία, καθώς δεν ανακοινωθεί ακόμα ούτε το όνομα του σκηνοθέτη ούτε του πρωταγωνιστή.

Πέρυσι, η Barbara Broccoli, η οποία διευθύνει το franchise του James Bond μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό της Michael G. Wilson, δήλωσε ότι υπάρχει «μεγάλος δρόμος μπροστά πριν από μία νέα ταινία»

«Θυμάμαι το 1995 με την ταινία “GoldenEye” όταν όλοι έλεγαν “ο Ψυχρός Πόλεμος τελείωσε, το τείχος έπεσε. Ο Bond είναι νεκρός, δεν χρειάζεται ο Bond, ολόκληρος ο κόσμος είναι σε ειρήνη, και τώρα δεν υπάρχουν κακοί” – και ω Θεέ μου, πόσο λάθος έκαναν!», σχολίασε η Barbara Broccoli, αναφερόμενη στην ικανότητα του χαρακτήρα να προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Lana Del Rey: Διαπληκτίστηκε με αγνώστους που την ακολουθούσαν στο Παρίσι
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Celine Dion θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Celine Dion θα λάβει αμοιβή ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...