Οι LE SSERAFIM ανακοινώνουν το νέο mini album «Easy»

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επερχόμενη κυκλοφορία του νέο mini album των LE SSERAFIM.

Οι LE SSERAFIM ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τρίτου mini album τους, «Easy», το οποίο θα φτάσει στα χέρια των θαυμαστών τους στις 19 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα με την ανακοίνωση αυτή έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα συναρπαστικό trailer με την ονομασία «Make It Look Easy».

Με το νέο άλμπουμ του, το πενταμελές γυναικείο συγκρότημα επιδιώκει να ερευνήσει βαθύτερα τις αβεβαιότητες και τις ανησυχίες που κρύβονται πίσω από την αυτοπεποίθησή τους.

Διαφήμιση

Όπως αποκάλυψε η δισκογραφική εταιρεία του συγκροτήματος, Source Music, το «Easy» θα επικεντρωθεί στην αποκάλυψη των τρωτών σημείων που συχνά κρύβονται πίσω από την δυναμική παρουσία των LE SSERAFIM στη σκηνή.

Εξετάζοντας αυτές τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς, το συγκρότημα σκοπεύει να συνδεθεί με το κοινό του σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, διατηρώντας παράλληλα τον ξεχωριστό ήχο και την ταυτότητά του.

Το «Easy» θα κυκλοφορήσει περίπου εννέα μήνες μετά την τελευταία κυκλοφορία των LE SSERAFIM, το «Unforgiven», το οποίο αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2023.

Τον Οκτώβριο του 2023, το πενταμελές συγκρότημα κυκλοφόρησε επίσης το πρώτο του αγγλόφωνο single, το «Perfect Night», σε συνεργασία με το βιντεοπαιχνίδι Overwatch 2.

Διαφήμιση

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Easy»

Για να διατηρήσουν τα επίπεδα ενθουσιασμού σε υψηλά επίπεδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του «Easy», οι LE SSERAFIM έχουν προγραμματίσει διάφορες αποκαλύψεις που θα δώσουν στους ανυπόμονους θαυμαστές αποκλειστικές ματιές στη δημιουργία και τη θεματολογία του επερχόμενου mini album τους.

Δύο εντυπωσιακά trailer του άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 26 και 27 Ιανουαρίου για να δώσουν μια ενδιαφέρουσα ματιά στον κόσμο που δημιουργήθηκε μέσα στο «Easy».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι LE SSERAFIM κυκλοφορούν το νέο mini album «Easy»

Στις 29 Ιανουαρίου, 31 Ιανουαρίου, 2 Φεβρουαρίου και 5 Φεβρουαρίου οι LE SSERAFIM θα μοιραστούν μια σειρά από εντυπωσιακές concept φωτογραφίες που θα απεικονίζουν κάθε μέλος του συγκροτήματος ξεχωριστά και θα αναδείξουν διαφορετικές πτυχές του συνολικού θέματος του «Easy».

Με την προσμονή να έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο έως τότε, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στις 7 Φεβρουαρίου ένα σύντομο βίντεο με ένα track sampler από το «Easy».

Στις 8 Φεβρουαρίου θα αποκαλυφθεί το tracklist του mini album, το οποίο θα προσφέρει στους θαυμαστές μια ολοκληρωμένη εικόνα όσων μπορούν να περιμένουν από το «Easy».

Διαφήμιση

Ενώ στις 13 Φεβρουαρίου, μόλις έξι ημέρες πριν από την κυκλοφορία του mini-album, θα δοθεί στη δημοσιότητα ένα highlight medley που θα περιλαμβάνει σύντομα αποσπάσματα από κάθε τραγούδι που περιλαμβάνεται στο «Easy» των LE SSERAFIM.

Λίγο πριν από την κορύφωση της αντίστροφης μέτρησης, θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο στις 16 και 18 Φεβρουαρίου teasers από το νέο music video του συγκροτήματος.

Στις 19 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει, φυσικά, η κυκλοφορία του mini album «Easy» των LE SSERAFIM.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Priscilla Presley: Κατέθεσε μήνυση για οικονομική εκμετάλλευση ηλικιωμένου – Έχασε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια

Η Priscilla Presley καταγγέλλει ότι «παραπλανήθηκε με δόλιο τρόπο». Η Priscilla Presley μήνυσε τέσσερις πρώην συνεργάτες της για οικονομική εκμετάλλευση...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...