Οι LE SSERAFIM κυκλοφορούν την αγγλόφωνη εκδοχή του «EASY»

Η έκπληξη των LE SSERAFIM.

Οι LE SSERAFIM μοιράζονται την αγγλόφωνη εκδοχή του «EASY», του lead single του τρίτου mini album τους «EASY» που κυκλοφόρησε στις 19 Φεβρουαρίου.

Συνδυάζοντας τα γνώριμα R&B φωνητικά των LE SSERAFIM και ένα μελωδικό εθιστικό ρυθμό σε μία trap βάση, το «EASY» εκφράζει την αποφασιστικότητα του ατρόμητου πενταμελούς συγκροτήματος να χαράξει τον δικό του δρόμο και να «το κάνει να φαίνεται εύκολο» μέσα από άοκνη σκληρή δουλειά και ασταμάτητη προσπάθεια απέναντι στις δυσκολίες.

Το επίσημο visualizer για το «EASY (English ver.)» αποτελείται από υψηλής ποιότητας γραφικά 3D τα οποία αντιπροσωπεύουν το ομώνυμο νέο άλμπουμ, περιλαμβάνοντας σκηνές από το trailer του άλμπουμ καθώς και στοιχεία όπως ο λωτός από το εξώφυλλο.

Διαφήμιση

Οι LE SSERAFIM κυκλοφόρησαν στις 24 Φεβρουαρίου ένα βίντεο με μία ζωντανή εκτέλεση του «EASY (English Ver.)» στο πλαίσιο της σειράς Vevo Live Performances. Δείτε το βίντεο εδώ.

Μετά την κυκλοφορία του τρίτου mini album τους «EASY», οι LE SSERAFIM «το κάνουν να φαίνεται εύκολο» καθώς συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους στα παγκόσμια charts.

Το γυναικείο συγκρότημα κατέκτησε με το «EASY» την κορυφή των Top Albums του iTunes για πρώτη φορά από το ντεμπούτο του και ανέβηκε με το ομότιτλο τραγούδι στο No. 52 του Daily Top Song Global Chart του Spotify και στο No. 60 στο αντίστοιχο chart της υπηρεσίας streaming για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι LE SSERAFIM, οι οποίες αποτελούνται από τις Kim Chaewon, Sakura, Huh Yunjin, Kazuha και Hong Eunchae, είναι το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που σχημάτισε η Source Music υπό τη HYBE.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αντικείμενα των BTS και SEVENTEEN και καλλιτεχνών της HYBE σε έκθεση στο Μουσείο των Grammy

Το ατρόμητο πενταμελές συγκρότημα έκανε το δυναμικό του ντεμπούτο τον Μάιο του 2022 με το πρώτο του EP «FEARLESS», το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του Top Albums Chart του iTunes σε 13 χώρες/περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας, σηματοδοτώντας την αρχή της πορείας τους προς στην κορυφή της K-pop ως οι νέες βασίλισσες.

Οι LE SSERAFIM λίγο αργότερα έκανε την πρώτη είσοδό τους στο Billboard 200 στο Νο. 14 με το δεύτερό τους EP «ANTIFRAGILE» (Οκτώβριος 2022) και κέρδισε την υψηλότερη θέση τους στο chart στο Νο. 6 με το πρώτο άλμπουμ τους «UNFORGIVEN» (Μάιος 2023).

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους αγγλόφωνο single «Perfect Night», το οποίο έφτασε στο Νο. 18 στο Billboard Global 200, οι LE SSERAFIM έγιναν το πρώτο K-pop συγκρότημα που εμφανίστηκε στη σκηνή του BlizzCon.

Οι LE SSERAFIM θα εντυπωσιάσουν ξανά το κοινό με την πρώτη εμφάνισή τους στο μουσικό φεστιβάλ Coachella τον Απρίλιο, μόλις ενάμιση χρόνο μετά το ντεμπούτο τους.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους – ένα αναγραμματισμός του «IM FEARLESS» – οι LE SSERAFIM είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν με ακλόνητο θάρρος μπροστά στα μάτια του κόσμου.

LE SSERAFIM (르세라핌) 'EASY (English ver.)' Official Visualizer

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Ο James Hetfield των Metallica πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Thicket» του Peter Dinklage

Δείτε τα πρώτα πλάνα του James Hetfield από την ταινία «The Thicket». Ο James Hetfield των Metallica συμμετέχει στη νέα...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...