Lenny Kravitz: Θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League στο Λονδίνο

Ο Lenny Kravitz θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη βραδιά του τελικού του UEFA Champions League.

Ο Lenny Kravitz θα εμφανιστεί ζωντανά στην τελετή έναρξης του φετινού τελικού του UEFA Champions League το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου, πριν τον αγώνα μεταξύ Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Για όγδοη χρονιά, η Pepsi και η UEFA υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του μεγαλύτερου τελικού στο ημερολόγιο του διασυλλογικού ποδοσφαίρου.

Εκτός από αγαπημένες επιτυχίες της καριέρας του, ο Lenny Kravitz θα τραγουδήσει ζωντανά για πρώτη φορά τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του «Blue Electric Light», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου

Διαφήμιση

Ο Lenny Kravitz δήλωσε: «Ανυπομονώ πραγματικά για την εμφάνισή μου στην τελετή έναρξης του τελικού του UEFA Champions League στο Λονδίνο, μία πόλη που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

«Θα είναι ένα συναρπαστικό γεγονός πριν από έναν τελικό που σημαίνει τόσα πολλά για τόσους ανθρώπους. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τι ετοιμάζουμε», συνέχισε.

Ο Eric Melis, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Brand Marketing για την Pepsi στην PepsiCo, ανέφερε: «Ως μία μάρκα με πλούσια ιστορία τόσο στη μουσική όσο και στο ποδόσφαιρο, είμαστε υπερήφανοι που φέρνουμε ξανά μαζί, στην πόλη που φιλοξενεί τον τελικό, εκατομμύρια θεατές από όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα στη μουσική για μία ηλεκτρισμένη εμφάνιση ζωντανά από το εμβληματικό Στάδιο Wembley του Λονδίνου, την έδρα της μουσικής, των σπορ και της διασκέδασης.»

Όπως τόνισε ο Eric Melis, η τελετή έναρξης του τελικού του UEFA Champions League θα έχει επικεφαλής έναν θρύλο της μουσικής βιομηχανίας που θα δώσει στη βραδιά τη δική του ασυναγώνιστη δυναμικότητα και ενέργεια.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Lenny Kravitz επιστρέφει στην Ελλάδα για το AthensRocks 2024

«Ο Lenny Kravitz είναι ένας άνθρωπος που συνεχώς δίνει τον καλύτερο εαυτό του και διαδίδει την αγάπη και την ανθρωπιά σε όλα του τα έργα. Ζει σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας “Thirsty For More”, η οποία γιορτάζει τη δίψα των ανθρώπων για τη ζωή – και ανυπομονούμε να δούμε την αντίδραση του κοινού σε αυτό το show που δεν πρέπει να χάσετε», πρόσθεσε.

Για να αυξήσει τον ενθουσιασμό για την εμφάνισή του στην τελετή έναρξης του φετινού τελικού του UEFA Champions League, ο Lenny Kravitz γύρισε ένα νέο βίντεο με τίτλο «Wembley Is Blue».

Στην ταινία μικρού μήκους ακούμε τις χαρακτηριστικές νότες του ύμνου του Champions League καθώς ο Lenny Kravitz περπατάει αργά μέσα στους διαδρόμους του Wembley, έχοντας πινέλο στο χέρι, καλύπτοντας τους τοίχους με μπλε χρώμα, πριν βγει στον ιερό χλοοτάπητα του ιστορικού γηπέδου.

Ο Lenny Kravitz περνάει μπροστά από το επιβλητικό τρόπαιο του Champions League όταν η κάμερα ξαφνικά απομακρύνεται για να αποκαλύψει μία μπλε ζωγραφιά του προσώπου του σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο και ένα κατάμεστο στάδιο, προετοιμάζοντας το Λονδίνο για το απόλυτο show.

Ο Guy-Laurent Epstein, Διευθυντής Marketing της UEFA, σχολίασε: «Η τελετή έναρξης του τελικού του UEFA Champions League θα κάνει φέτος τους φιλάθλους να σηκωθούν όρθιοι, καθώς ο θρυλικός ροκ σταρ Lenny Kravitz θα ανέβει στη σκηνή για να πραγματοποίησε μία από τις χαρακτηριστικές εμφανίσεις του».

Διαφήμιση

«Η μακροχρόνια και καρποφόρα συνεργασία μας με την Pepsi μας γεμίζει με τεράστια υπερηφάνεια καθώς συνεργαζόμαστε για να κάνουμε αυτόν τον κορυφαίο αγώνα του ποδοσφαιρικού ημερολογίου πιο αξέχαστο και διασκεδαστικό για τους φιλάθλους μέσα στο Wembley και για όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Wembley Is Blue | Lenny Kravitz x UCL Final Kick Off Show by Pepsi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Lenny Kravitz είχε μία «ανεπιθύμητη σεξουαλική εμπειρία» στην εφηβεία του
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

John Lennon: Σε δημοπρασία τα εμβληματικά γυαλιά του

Ένα ζευγάρι των χαρακτηριστικών στρογγυλών γυαλιών με χρωματιστούς φακούς που φορούσε ο John Lennon βγαίνει σε δημοπρασία. Σε δημοπρασία θα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...