Ο Lil Nas X απαντά στην κριτική για το νέο τραγούδι του «J Christ»

Ο Lil Nas X παραδέχτηκε ότι αυτή τη φορά ήταν «υπερβολικός».

Ο Lil Nas X απάντησε σε όσους προσβλήθηκαν από το νέο τραγούδι του «J Christ».

Σε ένα ειλικρινές βίντεο που δημοσίευσε στα social media, ο 24χρονος ράπερ αναγνώρισε τη διαμάχη που έχει προκληθεί σχετικά με το θρησκευτικό περιεχόμενο τόσο του music video του «J Christ» όσο και του εξώφυλλου του single, στο οποίο ο Lil Nas X εμφανίζεται πάνω σε έναν σταυρό όπως ο Ιησούς Χρηστός.

Ο Lil Nas X ξεκίνησε το βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών και εκφράζοντας τη μεταμέλειά του για τις αμφιλεγόμενες κινήσεις του.

Διαφήμιση

«Ξέρω ότι τα θαλάσσωσα πολύ άσχημα αυτή τη φορά. Μπορώ να παριστάνω όσο θέλω ότι δεν με ενοχλεί, αλλά σίγουρα με έχει επηρεάσει ψυχολογικά…», εξομολογήθηκε.

«Δεν είμαι κάποιος κακός δαιμονικός τύπος που προσπαθεί να καταστρέψει τις αξίες όλων και άλλα τέτοια πράγματα. Δεν είμαι τέτοιος», τόνισε.

Στο πλαίσιο της προώθησης κυκλοφορίας του «J Christ», ο Lil Nas X χρησιμοποίησε διάφορες πλατφόρμες όπως το TikTok και το Instagram για να υποστηρίξει με χιούμορ ότι θα κυκλοφορήσει gospel μουσική και να μοιραστεί μια ψεύτικη επιστολή αποδοχής στο χριστιανικό πανεπιστήμιο Liberty University.

Αυτές οι ενέργειες προκάλεσαν την οργή ορισμένων ανθρώπων που τον κατηγόρησαν ότι δεν σέβεται τον χριστιανισμό.

Διαφήμιση

Όσον αφορά το εξώφυλλο του «J Christ» και το ενδεχόμενο να προσβάλει, ο Lil Nas X παραδέχτηκε στο βίντεο: «Όταν έκανα το εξώφυλλο, ήξερα ότι θα υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι που θα αναστατωθούν απλά επειδή η θρησκεία είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για πολλούς ανθρώπους».

«Αλλά επίσης δεν ήθελα να κοροϊδέψω τους Χριστιανούς. Κυριολεκτικά έλεγα ότι επέστρεψα σαν τον Ιησού», διευκρίνισε για το «J Christ», το πρώτο τραγούδι του από το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Lil Nas X θα ήθελε το «Old Town Road» να είχε αντιμετωπιστεί όπως το «Cowboy Carter» της Beyoncé

Ομολογήστε τα λάθη σας ο ένας στον άλλο

Επιπλέον, ο Lil Nas X απάντησε στην κριτική που δέχτηκε αναφορικά με ένα συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανίζεται να μιμείται την πράξη της μετάληψης της Θείας Κοινωνίας.

Οι επικριτές του υποστήριξαν ότι με αυτό το βίντεο χλευάζει το μυστήριο.

Απαντώντας, ο ράπερ σχολίασε: «Ξέρω ότι δεδομένης της ιστορίας μου με το βίντεο (του “Montero (Call Me by Your Name)”), οτιδήποτε κάνω σχετικά με τη θρησκεία μπορεί να θεωρηθεί ως χλευασμός».

Διαφήμιση

«Δεν συνέβη κάτι τέτοιο με αυτό. Θα πω, όμως, ότι με το βίντεο με τη Θεία Κοινωνία, όπου τρώω τα κρακεράκια και το χυμό, πίστευα ότι επρόκειτο να ελαφρύνει το κλίμα για να το πάρουμε λιγότερο στα σοβαρά», υποστήριξε.

«Νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι που όλοι θέλαμε να κάνουμε ως παιδιά, αλλά δεν καταλάβαινα την ιδέα του τι είναι στην πραγματικότητα», είπε.

Αγαπάτε αλλήλους με αγνή καρδιά

Ο Lil Nas X ζήτησε για ακόμα μία φορά συγγνώμη από όσους ένιωσαν προσβεβλημένοι και διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να χλευάσει ή να υποτιμήσει την πίστη κανενός, αν

«Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Αυτό ήταν υπερβολικό. Αν και δεν συμφωνώ με όλους τους κανόνες του Χριστιανισμού, ξέρω ότι δεν ακολουθούν όλοι τον Χριστιανισμό κατά γράμμα 100%, αλλιώς ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο τρελός», ανέφερε.

Ο Lil Nas X ολοκλήρωσε το βίντεο με ένα μήνυμα προς τους χριστιανούς θαυμαστές του.

«Ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα αμέσως, όλοι προχωρούν μπροστά. Αλλά θέλω οι χριστιανοί θαυμαστές μου να ξέρουν ότι δεν είμαι εναντίον σας. Ήρθα σε αυτή τη γη για να φέρω τους ανθρώπους πιο κοντά και να προωθήσω την αγάπη. Αυτός είμαι εγώ», δήλωσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Γιάννης Κότσιρας και Μίλτος Πασχαλίδης για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα δώσουν δύο μαγικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Κότσιρας και...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...