Η Loreen εξερευνά την καρδιά και την ψυχή με το single «Is It Love»

Ένα ακόμα θεσπέσιο τραγούδι από τη Loreen.

Δεν είναι απλά ένα νέο single – είναι ένα instant classic, banger και blockbuster σε ένα. Η Loreen επιστρέφει με μία δυναμική πρόταση με το «Is It Love».

Την παραγωγή του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Rami Yacoub, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με την Ariana Grande, τη Lady Gaga και τη Madonna. Η Loreen μπορεί να τοποθετηθεί με μεγάλη άνεση δίπλα σε αυτά τα ονόματα.

Με τη δυνατή φωνή της και την καθηλωτική σκηνική παρουσία της, έχει ήδη θριαμβεύσει δύο φορές στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το 2013 και το 2023. Τώρα θα κερδίσει τις καρδιές των ακροατών με άλλη μία επιτυχία: το «Is It Love».

Διαφήμιση

Η Loreen λέει για το νέο τραγούδι της: «Το “Is It Love” δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της αναζήτησης της διαύγειας, είναι μία ιστορία και ένας διαλογισμός για την αγάπη που είναι τόσο βαθιά όσο και γεμάτη σύγχυση».

«Είναι επίσης η συνειδητοποίηση της ιδέας ότι για να δημιουργήσεις μία βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σου, πρέπει να αποδεχτείς τη δυαδικότητα της ζωής, ότι η διαστρέβλωση και η διαύγεια πάνε χέρι – χέρι και είναι εξίσου σημαντικές», εξηγεί.

«Για να ζήσετε τη βαθιά, αληθινή αγάπη, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους, πρέπει να αποδεχτείτε και να ζήσετε το βάθος του πόνου», σημειώνει.

Η κολοσσιαία φωνή της Loreen είναι στο αποκορύφωμά της στο «Is It Love». Οι ενδοσκοπικοί στίχοι των κουπλέ λάμπουν για να κάνουν στη συνέχεια χώρο για ένα επικό ρεφρέν για το οποίο η Sia δεν θα μπορούσε να ήταν περισσότερο υπερήφανη.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Jung Kook, Sabrina Carpenter και Loreen στη σκηνή των MTV EMA 2023

Πνευματική ποπ και πυροτεχνήματα – η Loreen ανοίγει την ψυχή της στους ακροατές όπως ποτέ άλλοτε και εγγυάται τη δύναμη της εμπειρίας.

Το «Is It Love» υπογράφουν οι MTHR (Zara Larsson – «Can’t Tame Her», Neiked – «Better Days»), Dag Lundberg (Lost Frequencies – «Where Are You Now») και Maia Wright (Armin Van Buuren, Gryffin, NOTD).

Την παραγωγή των φωνητικών έκανε ο Albin Nedler (Harry Styles, Sam Smith, Selena Gomez), ενώ για τη μίξη ήταν υπεύθυνος ο Josh Gudwin (Bad Bunny, J Balvin, Justin Bieber).

Χάρη σε μουσικές πλατφόρμες όπως το TikTok και η Eurovision, όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες που δεν ανήκουν στον χώρο της δυτικής pop μουσικής ανεβαίνουν στην κορυφή των παγκόσμιων charts και κάνουν τη μουσική προσιτή σε όλους, ενώνουν τους ανθρώπους και προσεγγίζουν κοινά πέρα από τις χώρες τους.

Με τραγούδια όπως το «Is It Love», η Loreen γίνεται ένα από τα πρόσωπα αυτής της αλλαγής.

Διαφήμιση

Η Loreen έχει 13 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify. Το single «Tattoo», με το οποίο κέρδισε φέτος τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κυριάρχησε στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts σε 19 χώρες και ανέβηκε στο Νο. 5 του Global Spotify Chart, στο Νο. 15 του Billboard και στο Νο. 2 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επίσης, έχει ανέβει στο No. 2 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα, όπου έχει γίνει πλατινένια.

Ο δημιουργός των οπτικών στοιχείων της περιοδείας είναι ο Tobias Rylander, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Loreen στα οπτικά στοιχεία της Eurovision για το «Tattoo» και δημιούργησε επίσης τα οπτικά στοιχεία για την παγκόσμια περιοδεία «Reinassance World Tour» της Beyoncé.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Loreen μοιράζεται την ορχηστρική εκδοχή του «Is It Love»

Οι τυχεροί κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να ετοιμαστούν για ένα σόου όπου το κοινό, η φύση, η πνευματικότητα και η μουσική θα έρθουν στο προσκήνιο και θα γίνουν ένα.

Loreen - Is It Love (Visualiser)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

ZAYN: Οι One Direction «μισούσαν όλοι ο ένας τον άλλον»

Ο Zayn εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να είχε ευχαριστηθεί...

Shakira: Στο αρχείο από την ισπανική δικαιοσύνη η δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή

Οι εισαγγελικές αρχές είχαν προτείνει το κλείσιμο της έρευνας,...

Prince: Σε δημοπρασία η εμβληματική κίτρινη κιθάρα από την περιοδεία «Purple Rain»

Η αγαπημένη κιθάρα του Prince κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του '80 και του '90. Σε δημοπρασία βγαίνει ένα σημαντικό...

Top Stories

Steve Albini: Πέθανε ο θρυλικός παραγωγός του «In Utero» των Nirvana

Ο Steve Albini είχε υπογράψει την παραγωγή του «In...

Met Gala 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις των αστέρων της μουσικής – Φωτογραφίες

Οι αστέρες της μουσικής έκλεψαν την παράσταση στο Met...