Louis Tomlinson: Σε livestream από το Μεξικό η τελευταία συναυλία της περιοδείας του

Ο Louis Tomlinson γιορτάζει την ολοκλήρωση της περιοδείας του μαζί με τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Σε ένα ξεχωριστό γεγονός για τους θαυμαστές του παγκοσμίως, ο Louis Tomlinson θα πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία στο Autódromo Hermanos Rodríguez – Curva 4 στην Πόλη του Μεξικού το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024.

Ο Louis Tomlinson θα γίνει ο πρώτος άντρας σόλο καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στον χώρο, ο οποίος φιλοξενεί το Grand Prix της Formula 1 στο Μεξικό.

Η συναυλία, που αποτελεί μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του «Faith In The Future World Tour», είναι το αποκορύφωμα και η τελευταία στάση σε στάδιο των δύο συνεχόμενων παγκόσμιων περιοδειών που έχουν πουλήσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια εισιτήρια και έχουν ταξιδέψει τον Louis Tomlinson σε 47 χώρες και 5 ηπείρους.

Διαφήμιση

Η συναυλία «Louis Tomlinson – For Every Question Why: Live and Direct from Mexico City» θα μεταδοθεί ζωντανά στο Veeps, προσφέροντας στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο αποκλειστική πρόσβαση στη πρώτη συναυλία του Louis που θα μεταδοθεί με live streaming μπροστά σε κοινό.

Το livestream θα σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για Grammy και βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Sam Wrench, γνωστός για την εξαιρετική του δουλειά στην ταινία «The Eras Tour» της Taylor Swift και το «Billie Eilish: Live at the O2».

Για να εξυπηρετηθούν οι διάφορες ζώνες ώρας των θαυμαστών παγκοσμίως, θα δοθούν δύο ευκαιρίες στους θαυμαστές να παρακολουθήσουν τη συναυλία – μία απευθείας μετάδοση από τη συναυλία περίπου στις 06:00 ώρα Ελλάδας την Κυριακή 2 Ιουνίου και μία επανάληψη την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Η επανάληψη θα περιλαμβάνει αποκλειστικά backstage πλάνα και επιπλέον υλικό που δεν προβλήθηκε στο πρώτο livestream.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Louis Tomlinson: Κατακεραυνώνει τις «γελοίες παιδαριώδεις θεωρίες» για την προσωπική ζωή του

Για το livestream, ο Louis Tomlinson θα συνεργαστεί με τη War Child UK και θα δωρήσει στην οργάνωση ένα μέρος των εσόδων από κάθε εισιτήριο που θα πωληθεί. Η War Child UK αφιερώνεται στη διασφάλιση ενός ασφαλούς μέλλοντος για κάθε παιδί που έχει πληγεί από τον πόλεμο.

Με 30 χρόνια εμπειρίας, οι άνθρωποι της War Child UK συνεργάζονται με τοπικές κοινότητες και κυβερνήσεις για να προστατεύσουν, να εκπαιδεύσουν και να υποστηρίξουν παιδιά σε εμπόλεμες ζώνες, με στόχο να φτάσουν σε αυτά γρήγορα και να παραμείνουν πολύ καιρό μετά το πέρας της κρίσης.

Η War Child δημιουργεί ασφαλή χώρους για τα παιδιά να παίξουν, να μάθουν και να θεραπευτούν, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματά τους και ενισχύοντας τη φωνή τους.

Το Veeps και ο Louis έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές από την ίδρυση της πλατφόρμας, κάθε φορά δημιουργώντας μοναδικές και συγκινητικές εμπειρίες για τους θαυμαστές.

Από την εμφάνισή του στο «Live From London» το 2020 κατά τη διάρκεια του lockdown, που συγκέντρωσε 160.000 θαυμαστές για τη μεγαλύτερη συναυλία livestream που έχει πραγματοποιήσει σόλο άντρας καλλιτέχνης, μέχρι την προβολή του μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ του «All of Those Voices» μαζί με ζωντανή σύνδεση από το κόκκινο χαλί και μία προσωπική συνέντευξη.

Διαφήμιση

Αποδεικνύοντας τη στενή σχέση του Louis Tomlinson με τους θαυμαστές του, η μετάδοση δημιούργησε έναν τεράστιο αριθμό 30.000 μηνυμάτων συνομιλίας μεταξύ των συντονισμένων θεατών.

Αυτόν τον μήνα, ο Louis Tomlinson κυκλοφόρησε το live album – έκπληξη «LIVE», με την ψηφιακή έκδοση να περιλαμβάνει μία συλλογή από 15 τραγούδια, που κυκλοφορούν live για πρώτη φορά.

Κάθε τραγούδι ηχογραφήθηκε σε διαφορετική πόλη, σε διαφορετική συναυλία, καλύπτοντας τα τελευταία τρία χρόνια στις δύο παγκόσμιες περιοδείες του Louis Tomlinson, στο πλαίσιο των οποίων έχει δώσει μέχρι σήμερα σε πάνω από 170 συναυλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Noel Gallagher έκανε μία πολύ ακριβή αγορά χάρη στον Louis Tomlinson

Το «LIVE» θα κυκλοφορήσει επίσης σε CD και LP στις 23 Αυγούστου με 3 επιπλέον τραγούδια αποκλειστικά στις φυσικές μορφές.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δείτε τον Louis Tomlinson ζωντανά από την Πόλη του Μεξικού!

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

HYBE: Ανακατατάξεις στον κολοσσό της K-pop

Ο κολοσσός της K-pop είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ανάπτυξη της HYBE 2.0 και να επεκτείνει την παγκόσμια κυριαρχία...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...