Ο Mahmood κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Nei Letti Degli Altri»

Ο Mahmood παρουσιάζει το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του.

Λίγο μετά τη συμμετοχή του στο 74ο Φεστιβάλ του Sanremo, ο Ιταλός σούπερ σταρ Mahmood κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του «Nei Letti Degli Altri».

Προπομπός του άλμπουμ ήταν το επιτυχημένο single «TUTA GOLD».

Το «TUTA GOLD» έφτασε στην κορυφή του Top 50 του Spotify στην Ιταλία και στο No. 2 του Top Songs Global Chart. Το τραγούδι έχει ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Διαφήμιση

Επίσης, ανέβηκε στο No. 40 στο Global Top 50, στο No. 2 στο Top 50 στην Ελβετία, στο No. 19 στο Top 50 στο Λουξεμβούργο, στο No. 4ο στη Λιθουανία και στο Top 200 στην Ισπανία, το Βέλγιο, την Εσθονία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα, όπου έφτασε επίσης στο No. 11 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.

Την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, οι στίχοι του «TUTA GOLD» ήταν οι έβδομοι στίχοι τραγουδιού με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Genius.

Το «TUTA GOLD» αγαπήθηκε από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και κατέκτησε κορυφή του chart της Earone στην Ιταλία.

Εν τω μεταξύ, το music video για το «TUTA GOLD», σε σκηνοθεσία του Attilio Cusani και παραγωγή τγς Borotalco.tv, μετρά περισσότερες από 19 εκατομμύρια προβολές.

Διαφήμιση

Ο Mahmood έγραψε το τραγούδι μαζί με τους Jacopo Angelo Ettore και Francesco Catitti, ενώ υπεύθυνοι για την παραγωγή του ήταν οι με madfingerz και Katoo.

Το «TUTA GOLD» φέρνει αέρα από baile funk και τον εμπλουτίζει με έναν club ρυθμό.

Ο πρωταγωνιστής του τραγουδιού είναι ένα νεαρό αγόρι που φεύγει από ένα rave πάρτι για να κοιτάξει το φεγγάρι και να σκεφτεί τα νιάτα του, την ενηλικίωσή του στα προάστια, τις παλιές φιλίες και το πώς οι οδυνηρές εμπειρίες μπορούν να τον κάνουν πιο δυνατό.

Mahmood - TUTA GOLD (Sanremo 2024)

Ο Mahmood έχει στο ενεργητικό του 29 πλατινένιους και 7 χρυσούς δίσκους στην Ιταλία και 6 πλατινένιους και 3 δίσκους στις υπόλοιπες χώρες.

Το «Nei Letti Degli Altri» (Στα Κρεβάτια των Άλλων) είναι ένα άλμπουμ με ενδοσκοπικό χαρακτήρα.

Διαφήμιση

Το κρεβάτι είναι ο πιο προσωπικός χώρος που υπάρχει. Στο κρεβάτι, μπορούμε να κοιμηθούμε και να ονειρευτούμε, αλλά μπορούμε επίσης να ξαπλώσουμε και να στοχαστούμε, να υποφέρουμε, να αγαπήσουμε, να διαβάσουμε, να παρατηρήσουμε.

Ο χρόνος μπορεί να επιβραδυνθεί και να επιταχυνθεί. Στο κρεβάτι ο άνθρωπος συχνά αντιμετωπίζει τον εαυτό του και εξερευνά τη φύση των ανθρώπινων σχέσεων.

Ο μικρόκοσμος που δημιουργείται από σεντόνια και μαξιλάρια είναι το μέρος όπου εκτυλίσσεται όλη η ζωή και το νέο άλμπουμ του Mahmood το αποτυπώνει αυτό με τρόπο μοναδικό.

«Θα μπορούσαμε να μιλάμε αντί να φανταζόμαστε ο ένας τον άλλον
/ Στα κρεβάτια των άλλων για να ξεχάσουμε ο ένας τον άλλον / Πονάει περισσότερο / Μένουμε μακριά για να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον»

Το εξώφυλλο του άλμπουμ «Nei Letti Degli Altri» του Mahmood διαθέτει ένα έργο του εικαστικού καλλιτέχνη και φωτογράφου Frederik Heyman.

Το πρώτο single ήταν το τραγούδι «Coctail D’Amorei», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023 και πέρασε δύο εβδομάδες στην κορυφή των πιο ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ιταλία.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Billie Eilish: «Το “Ocean Eyes” δεν θα υπήρχε χωρίς τη Lana Del Rey»

Η Billie Eilish μίλησε για την κομβική επιρροή της...

Taylor Swift: Το «The Tortured Poets Department» είναι το πρώτο άλμπουμ που ξεπερνά τα 300 εκατ. streams στο Spotify σε μία ημέρα

Πρωτοφανή νούμερα σημειώνει το νέο άλμπουμ της Taylor Swift. Η...

Οι NCT Dream δίνουν νότα ανανέωσης στο «Smoothie»

Το γευστικό «Smoothie» των NCT Dream γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό. Οι NCT Dream δίνουν μία νότα ανανέωσης στην τελευταία επιτυχία...

Top Stories