Ο Maluma μπαίνει στο κίνημα των «happy corridos» με το «Bling Bling»

Το «Bling Bling» ανοίγει τη σειρά κυκλοφοριών «Don Juan 2» του Maluma.

Ο βασιλιάς της latin μουσικής Maluma παρουσιάζει το νέο του single «Bling Bling», ένα τραγούδι που ανήκει στο κίνημα των «happy corridos» που ξεκίνησε ο νεαρός Μεξικανός καλλιτέχνης Octavio Cuadras.

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Bling Bling» κυκλοφόρησε από τους Grupo Marca Registrada και τον Octavio Cuadras το 2023.

Ο Maluma συστήνει σήμερα το επιτυχημένο τραγούδι στους θαυμαστές τους με νέο ήχο, στίχους και παραγωγή από τους Edgar Barrera, Christian Alberto Gutiérrez και Juan Diego González Bastidas.

Διαφήμιση

Το «Bling Bling» αποτελεί το πρώτο τραγούδι της σειράς κυκλοφοριών του Maluma που θα συνθέσουν το νέο άλμπουμ του «Don Juan 2».

Αυτή η νέα έκδοση του «Bling Bling» παίζει με τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών του, Maluma, Octavio Cuadras και του συγκροτήματος Marca Registrada.

Το music video για το single γυρίστηκε στο Μεδεγίν της Κολομβίας με τη σκηνοθεσία του Maluma και του Cesar «Tes» Pimienta για την εταιρεία παραγωγής Royalty Films του τραγουδιστή.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, τόσο ο Octavio Cuadras όσο και οι Marca Registrada ταξίδεψαν στην Κολομβία, όπου συναντήθηκαν με φίλους για να απολαύσουν τη στιγμή, να αφεθούν στους στίχους και απλά να περάσουν καλά.

Διαφήμιση

Αυτή ήταν μία πολύ συναρπαστική εβδομάδα για τον Maluma, αφού το όνομά του βρέθηκε στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Βραβείων Grammy 2024.

Το βράδυ πριν την κύρια τελετή απονομής, ήταν ο μοναδικός Λατίνος καλλιτέχνης που προσκλήθηκε να τραγουδήσει στο πάρτι των Βραβείων Grammy που διοργανώθηκε από τον θρυλικό παραγωγό Clive Davis και την Ακαδημία Ηχογράφησης στο Hilton Hotel του Beverly Hills.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Maluma: Η κρυφή σχέση του και το όνειρό του να γίνει πατέρας

Φορώντας ένα κοστούμι Boss, ο Maluma τραγούδησε την παγκόσμια επιτυχία του «Hawái».

Το Pre-Grammy Gala του Clive Davis είναι μία αποκλειστική γιορτή στην οποία συμμετέχουν τα μεγαλύτερα μουσικής ονόματα της βιομηχανίας από το 1976.

Φέτος, μεταξύ των φωτεινών προσωπικοτήτων που που παρευρέθηκαν μαζί με τον Maluma στην εκδήλωση ήταν οι Mariah Carey, Dua Lipa, Sabrina Carpenter, Andra Day, Keke Palmer, Kylie Minogue, Avril Lavigne, Shania Twain, Bebe Rexha, Ellie Goulding, Lana Del Rey, Victoria Monét, Julien Baker, Lucy Dacus, Phoebe Bridgers, Coco Jones, Mariah Carey, Katharine McPhee, Benny Blanco, Machine Gun Kelly, Gladys Knight, Diplo, Lenny Kravitz, Tim Malone, Don Lemon, Ted Danson, Mary Steenburgen, Jessica Betts, Niecy Nash-Betts, Mark Ronson, Babyface, Troy Sivan, και Meryl Streep, μεταξύ άλλων.

Διαφήμιση

Την επόμενη μέρα, στην τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2024, ο Maluma μοιράστηκε τη σκηνή με την Christina Aguilera, φορώντας ένα custom-made κοστούμι Dolce & Gabbana, για να απονείμει το βραβείο για το Best Urban Music Album στη φίλη του και συμπατριώτισσά του Κολομβιανή τραγουδίστρια Karol G.

Με τον επερχόμενο κύκλο του «Don Juan 2», οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερες μουσικές εκπλήξεις από τον Maluma.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης συνεχίζει να γοητεύει το κοινό, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, κερδίζοντας τη διεθνή αναγνώριση που του αξίζει.

Maluma, Octavio Cuadras, Grupo Marca Registrada - BLING BLING (Official Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι BLACKPINK θα ξεκινήσουν μία νέα παγκόσμια περιοδεία το 2025

Οι BLACKPINK έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν την επιστροφή τους στη σκηνή. Η YG Entertainment αποκάλυψε ότι οι BLACKPINK είναι...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...