Η Marisa Abela τραγουδάει «από την αρχή μέχρι το τέλος» στην ταινία «Back To Black» για την Amy Winehouse

Η Marisa Abela είχε ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής πριν ακόμα πάρει τον ρόλο της Amy Winehouse. 

Η Marisa Abela τραγουδάει «από την αρχή μέχρι το τέλος» στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Back To Black» για την Amy Winehouse, όπως δήλωσε η σκηνοθέτρια Sam Taylor-Johnson.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Industry» υποδύεται την Amy Winehouse στη νέα ταινία που ακολουθεί τα έντονα χρόνια της εμβληματικής τραγουδίστριας στο Λονδίνο πριν από την κυκλοφορία του θρυλικού άλμπουμ της «Back To Black», καθώς και την απίστευτη επιτυχία της.

Μαζί με τη Marisa Abela, στο «Back To Black» πρωταγωνιστεί ο Jack O’Connell στον ρόλο του πρώην συζύγου της Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, ο Eddie Marsan στον ρόλο του πατέρα της Mitch, η Juliet Cowan στον ρόλο της μητέρα της Janis, και η Lesley Manville στον ρόλο της γιαγιά της, Cynthia.

Διαφήμιση

Η Sam Taylor-Johnson επιβεβαίωσε ότι η Marisa Abela ερμηνεύει όλα τα τραγούδια της Amy Winehouse μόνη της στην ταινία, αφού πραγματοποίησε εντατικά μαθήματα φωνητικής.

«Όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά, η πρώτη ερώτηση που της έκανα ήταν: “Μπορείς να τραγουδήσεις;”», είπε η σκηνοθέτρια στο Empire.

«Σκεφτόμουν ότι ίσως θα χρησιμοποιούσαμε τη φωνή της Amy σε όλη τη διάρκεια της ταινίας και θα το κάναμε έτσι. Εκείνη, μετά από αυτή την οντισιόν – ανεξάρτητα από το αν ήξερε αν πήρε τον ρόλο – ξεκίνησε να εκπαιδεύει τη φωνή της», αποκάλυψε.

Μετά από μία επιτυχημένη αλλά «αγχωτική» δοκιμαστική ηχογράφηση στα Abbey Road Studios στο Λονδίνο, αποφασίστηκε ότι η Marisa Abela θα τραγουδήσει σε ολόκληρη την ταινία, «από την αρχή μέχρι το τέλος» – ένα «τεράστιο κατόρθωμα» σύμφωνα με τη Sam Taylor-Johnson.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Amy Winehouse: Κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας «Back To Black»

Η Marisa Abela συνεργάστηκε επίσης με την αυθεντική μπάντα της Amy Winehouse για τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών για την ταινία

«Ο Dale (Davis) ήταν εκεί, ο μπασίστας της, και ο Ade (Omotayo, τραγουδιστής) και απλά όλοι καθόμασταν εκεί και είπαμε: “Ανάθεμα! Είναι απίστευτη”», θυμήθηκε η Sam Taylor-Johnston.

«Δεν ήξεραν τι να περιμένουν. Ήταν απλά γεμάτοι συγκίνηση, γιατί είναι πολυεπίπεδα τα συναισθήματα για τους ανθρώπους που ήταν κοντά της και δούλευαν μαζί της», συνέχισε.

Η Sam Taylor-Johnston μίλησε επίσης για την οντισιόν της Marisa Abela, όπου η ηθοποιός επέλεξε να μην ντυθεί σαν την Amy Winehouse όπως πολλές άλλες υποψήφιες.

«Η Marisa μπήκε μέσα ως Marisa – χωρίς καθόλου μακιγιάζ cat eye ή τίποτα τέτοιο. Ήταν πολύ γλυκιά και πολύ ήσυχη. Και μετά άνοιξα την κάμερα και κοιτάζει κάτω τον φακό, και κυριολεκτικά, όλοι απλά είπαμε: “Τι;!”», περιέγραψε.

Διαφήμιση

Η ταινία «Back To Black» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 12 Απριλίου, ενώ στους αμερικανικούς κινηματογράφους θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου.

BACK TO BLACK - Official Trailer [HD] - Only In Theaters May 17

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Queens of the Stone Age: Ακυρώνουν περισσότερες συναυλίες – Υπό ιατρική περίθαλψη ο Josh Homme

Ο Josh Homme των Queens Of The Stone Age συνεχίζει την ανάρρωσή του μετά την πρόσφατη «επείγουσα χειρουργική επέμβαση»...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...