Meduza, OneRepublic και Leony κυκλοφορούν το επίσημο τραγούδι του UEFA EURO 2024

Οι Meduza, οι OneRepublic και η Leony ανάβουν τη «φωτιά» του UEFA EURO 2024.

Σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό μουσικού ταλέντου και ποδοσφαιρικού ενθουσιασμού, το ιταλικό τρίο ηλεκτρονικής μουσικής Meduza, το διάσημο συγκρότημα OneRepublic και η Γερμανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Leony κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο επίσημο τραγούδι του UEFA EURO 2024 με τίτλο «Fire».

Οι Meduza, οι OneRepublic και η Leony προετοιμάζουν έτσι τους ακροατές και τους οπαδούς για ένα καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε απροσδόκητα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Meduza στην Εβδομάδα Μουσικής του Μαΐάμι, κερδίζοντας γρήγορα τις καρδιές των θαυμαστών.

Διαφήμιση

Τώρα μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από την εκδοχή του, που θα συνοδεύσει τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, η UEFA ξεκινά μία συναρπαστική καμπάνια με τίτλο #lightyourfire, ενθαρρύνοντας τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο να μοιραστούν τι είναι αυτό που «ανάβει τη φωτιά» μέσα τους και να χρησιμοποιήσουν το τραγούδι ως καύσιμο για τη δημιουργική έκφρασή τους.

Μέσα από τη νέα αυτή πρωτοβουλία, η UEFA θέλει οι φίλαθλοι να νιώσουν το πνεύμα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να συμμετάσχουν ενεργά.

Η UEFA ενθαρρύνει τους οπαδούς να δημοσιεύσουν τα δικά του βίντεο στα οποία δείχνουν τη φλόγα με την οποία επιδίδονται στο πάθος τους υπό τον ρυθμό του τραγουδιού.

Διαφήμιση

Η καμπάνια δεν είναι μόνο μία ευκαιρία να αναδείξουν τα ενδιαφέροντά τους, αλλά και μία πιθανότητα να κερδίσουν εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά, που είναι προγραμματισμένος για τις 14 Ιουνίου.

Τα μέλη των Meduza σχολίασαν: «Η δύναμη της μουσικής μας ενώνει τώρα περισσότερο από ποτέ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία του “Fire”, του επίσημου ύμνου του UEFA EURO 2024, και ελπίζουμε ότι η καμπάνια #lightyourfire θα ανάψει το πάθος των ποδοσφαιρόφιλων και των μουσικόφιλων σε όλο τον κόσμο, ενώνοντάς τους σε μία κοινή γιορτή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Ryan Tedder των OneRepublic για το «Counting Stars»: «Αυτό το τραγούδι έχει ταξιδέψει πολύ πιο μακριά από εμένα»

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το τουρνουά και να ανάψει η σκηνή», συμπλήρωσαν.

Ο Ryan Tedder των OneRepublic ανέφερε: «Η ημέρα κυκλοφορίας του “Fire” είναι ξεχωριστή για εμάς. Γράψαμε αυτό το τραγούδι ειδικά για το UEFA EURO 2024, και το κάναμε για τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο».

«Μαζί με τους Meduza, θέλαμε να τους ενώσουμε όλους και είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε πώς το τραγούδι θα εμπνεύσει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ελάτε μαζί μας, μοιραστείτε το πάθος σας και ας ανάψουμε τη φλόγα μαζί καθώς μετράμε αντίστροφα μέχρι την έναρξη του τουρνουά», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Ούτε η Leony κρύβει τον ενθουσιασμό της για την κυκλοφορία του «Fire».

«Αυτό το τραγούδι δεν αφορά μόνο τη μουσική, αλλά και για τη σύνδεση με τους οπαδούς και την ανάφλεξη της σπίθας του UEFA EURO 2024. Ελπίζω όλοι να νιώσουν τον ενθουσιασμό και να συμμετάσχουν στην καμπάνια #lightyourfire για να μοιραστούν τι τους εμπνέει», είπε η τραγουδίστρια.

Το «Fire» είναι ο δυναμικός καρπός της συνεργασίας μεταξύ των Meduza, γνωστών για τις δυνατές τους house παραγωγές, των συναρπαστικών ηχητικών πινάκων των OneRepublic και της εκφραστικής φωνής της Leony.

Το τραγούδι αποτυπώνει τον ενθουσιασμό, τον παλμό και το πνεύμα τόσο του ποδοσφαιρικού τουρνουά όσο και τηςμουσικής. Το «Fire» είναι μία γιορτή της ενότητας, της διαφορετικότητας και της χαράς που συνδέεται με το UEFA EURO 2024.

Ο Guy-Laurent Epstein, Διευθυντής marketing της UEFA, δήλωσε: «Οι Meduza, οι OneRepublic και η Leony συνδύασαν το παγκόσμιο πάθος για το ποδόσφαιρο με τη μουσική. Το “Fire” αποτυπώνει το πνεύμα της ενότητας και του ενθουσιασμού του UEFA EURO 2024, και η καμπάνια μας #lightyourfire ενθαρρύνει τους οπαδούς να βυθιστούν ολοκληρωτικάστο τουρνουά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  OneRepublic: Ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα στο music video του «Dear Santa»

«Ο συνδυασμός μουσικής και ποδοσφαίρου συμβάλλει στη δημιουργία μιας συναρπαστικής εμπειρίας για το UEFA EURO 2024 όπου οι καλλιτέχνες, μέσω των μοναδικών τους ταλέντων, πρεσβεύουν το όραμά μας για ενότητα μέσω του αθλητισμού», τόνισε

Η κυκλοφορία του επίσημου τραγουδιού «Fire» και η έναρξη της καμπάνιας #lightyourfire αποτελούν την έναρξη μιας νέας εποχής για την κληρονομιά του τουρνουά.

Η πρόσθετη συμμετοχή των οπαδών θα φέρει το UEFA EURO 2024 πιο κοντά στις καρδιές τους και θα μείνει αξέχαστο για τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο για το επίπεδο του ποδοσφαίρου και τον αθλητικό ενθουσιασμό, αλλά και για τη σύνδεσή του με τη μουσική.

Οι Meduza, οι OneRepublic και η Leony θα εμφανιστούν στην τελετή λήξης του UEFA EURO 2024 για να ανάψουν τη σπίθα με μία ζωντανή εκτέλεση του «Fire».

Το UEFA EURO 2024 θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουλίου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δέκα πόλεις σε όλη τη Γερμανία – Βερολίνο, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γκελζενκίρχεν, Αμβούργο, Λειψία, Μόναχο και Στουτγκάρδη.

Αναδεικνύοντας το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, το τουρνουά θα συγκεντρώσει φιλάθλους από όλο τον κόσμο.

Meduza, OneRepublic, Leony - Fire (Official UEFA EURO 2024 Song)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Kurt Cobain: Το τραγούδι των Nirvana που κατέστρεψε τη φωνή του

Η φωνή του τον πρόδωσε - Το τραγούδι των...

Cardi B: Ανατροπή στην ανατροπή με το δεύτερο άλμπουμ της – Πότε θα κυκλοφορήσει

Τι συμβαίνει με το νέο άλμπουμ της Cardi B. Η Cardi...

Η Adele αποθεώνει το «Espresso» της Sabrina Carpenter: «Είναι το απόλυτα αγαπημένο μου»

Η Adele δεν μπορεί να σταματήσει να τραγουδά τη...

Madonna: «Κανείς δεν μου είπε ότι η μητέρα μου πέθαινε»

Η Madonna έχασε τη μητέρα της όταν ήταν μόλις πέντε ετών. Η Madonna υπενθύμισε ότι η Ημέρα της Μητέρας μπορεί...

Top Stories

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των Ημιτελικών – Η θέση Ελλάδας και Κύπρου

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των χωρών στους δύο ημιτελικούς της...