ΜΕΛΙSSES: Το πιο επιτυχημένο συγκρότημα στα ελληνικά ραδιόφωνα το 2023

Οι ΜΕΛΙSSES ήταν το No. 1 συγκρότημα στο ετήσιο Ελληνικό Airplay Chart με δύο τραγούδια στο Top 5 και δέκα τραγούδια στο Top 200.

Τη μουσική σφραγίδα τους έβαλαν οι ΜΕΛΙSSES και ο Χρήστος Μάστορας το 2023, μέσα από τα επιτυχημένα singles αλλά και τις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Σύμφωνα με το ετήσιο Ελληνικό Airplay Chart by Media Inspector, οι ΜΕΛΙSSES αναδείχθηκαν το No. 1 συγκρότημα σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις το 2023, έχοντας, μάλιστα, δυο τραγούδια στο Top 5, το «30 – 40» στο No. 2 και το «Crayon» στο No. 4.

Παράλληλα, μετρούν δέκα τραγούδια στο Top 200 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το 2023, τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλον καλλιτέχνη.

Διαφήμιση

Την ίδια ώρα, το «30 – 40» και το «Crayon», που κυκλοφορούν από την Panik Records, κατέκτησαν, εκτός από τις καρδιές του κόσμου και το Spotify, με το «Crayon» να έχει γίνει δίπλα πλατινένιο και το «30 – 40» να έχει γίνει πλατινένιο.

Επίσης, το «30 – 40» και το «Crayon» βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube, όπου τα music videos τους έχουν συγκεντρώσει αθροιστικά σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές.

Οι επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις

Ταυτόχρονα, οι ΜΕΛΙSSES μάγεψαν το κοινό και με τις συναυλίες τους.

Στις 12 Σεπτεμβρίου οι ΜΕΛISSES έδωσαν μία μοναδική sold out συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το πιο σημαντικό θέατρο της χώρας μας και σε ένα από τα πιο ιστορικά όλου του κόσμου.

Διαφήμιση

«Η συναυλία στο Ηρώδειο ήταν για εμάς η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μας», είπε ο Χρήστος Μάστορας. Όλα τα έσοδα της συναυλίας – αφιέρωμα στα ελληνικά συγκροτήματα δόθηκαν στο «Μαζί Για Το Παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Χάρις Αλεξίου και Χρήστος Μάστορας ενώνουν τις φωνές τους στο «Εσύ Με Ξέρεις Πιο Πολύ»

Παράλληλα το No. 1 συγκρότημα το καλοκαίρι πραγματοποίησε μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία παίζοντας σε όλα τα μεγάλα θέατρα της χώρας, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού και το Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Το χειμώνα, οι ΜΕΛΙSSES συνέχισαν, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «Έναστρον», το οποίο έχουν μετατρέψει σε απόλυτο προορισμό διασκέδασης.

Την περσινή σεζόν υποδέχθηκαν τη Δέσποινα Βανδή και τώρα τον Σάκη Ρουβά, χαρίζοντας μοναδικά shows και προκαλώντας το αδιαχώρητο.

Επίσης, το 2023 οι ΜΕΛΙSSES κατέκτησαν, για δέκατη φορά, το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος στα Mad Video Music Awards, φτάνοντας συνολικά τα 23 μουσικά βραβεία στη διοργάνωση.

Διαφήμιση

Για το 2024 ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζουν νέα δισκογραφικά βήματα και μουσικές εκπλήξεις που, σίγουρα, θα συναρπάσουν και θα βρεθούν, για ακόμα μία φορά, στην κορυφή.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι Duran Duran σταμάτησαν τον χρόνο στο Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Η μαγική βραδιά των Duran Duran στο Release Athens 2024. Μετά την ιστορική εμφάνιση των Massive Attack, το back-to-back του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...