Η Miley Cyrus γιορτάζει το ένα έτος από την κυκλοφορία του «Flowers»

Το μήνυμα της Miley Cyrus για την επιτυχία του «Flowers».

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που η Miley Cyrus κυκλοφόρησε τον απελευθερωτικό τραγούδι της «Flowers» και η τραγουδίστρια αφιέρωσε μία ανάρτησή της στο ορόσημο.

Η Miley Cyrus ανάρτησε στο Instagram δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες της όπου κρατά – όπως αρμόζει στην περίσταση – ένα λουλούδι και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την επιτυχία του τραγουδιού της.

«Πριν από ένα χρόνο σαν σήμερα το “Flowers” άρχισε να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους και αυτό με κάνει και εμένα ευτυχισμένη. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ», έγραψε στο σύντομο αλλά περιεκτικό μήνυμά της.

Διαφήμιση

Το «Flowers», όπου η Miley Cyrus επιβεβαιώνει την ανεξαρτησία της, ήταν το πρώτο single του άλμπουμ της «Endless Summer Vacation», το οποίο η τραγουδίστρια χαρακτήρισε ως μία ερωτική επιστολή προς το Λος Άντζελες.

Μετά την κυκλοφορία του, το «Flowers» κατέκτησε την κορυφή στο αμερικανικό chart του Billboard Hot 100, παραμένοντας τελικά στο No. 1 της κατάταξης για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, το «Flowers» κέρδισε τον τίτλο του τραγουδιού με τα περισσότερα streams μέσα σε μία εβδομάδα στα χρονικά του Spotify, ξεπερνώντας το smash hit «Butter» των BTS, που κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ.

Συγκλονισμένη από τα επιτεύγματα, η Miley Cyrus δήλωσε την εκτίμησή της σε μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους «καταπληκτικούς θαυμαστές» της.

Διαφήμιση

Αυτή τη στιγμή το «Flowers» διαθέτει πάνω από 1,704 δισεκατομμύρια streams στο Spotify και είναι το τραγούδι της Miley Cyrus με τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα, έχοντας ξεπεράσει το «Paty In The U.S.A.», που έχει συγκεντρώσει 1,432 δισεκατομμύρια streams.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Miley Cyrus: Ένα δισεκατομμύριο προβολές για το «Party In The U.S.A.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Flowers» ήταν επίσης το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με το ετήσιο airplay chart της ΙFPI που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Επίσης, το «Flowers» έχει χαρίσει στη Miley Cyrus τρεις από τις έξι υποψηφιότητές της στα επερχόμενα Βραβεία Grammy 2024 και διεκδικεί τα βραβεία για την Ηχογράφηση της Χρονιάς, το Τραγούδι της Χρονιάς και την Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία.

Παράλληλα, το «Endless Summer Vacation» είναι υποψήφιο για το Άλμπουμ της Χρονιάς και το Καλύτερο Pop Άλμπουμ, ενώ το τραγούδι «Thousand Miles» με τη συμμετοχή της Brandi Carlile είναι υποψήφιο για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο/Συγκρότημα.

Το «Flowers» της Miley Cyrus συνεχίζει να έχει θετικό αντίκτυπο σε αμέτρητα άτομα με το ισχυρό μήνυμά του για τη χειραφέτηση και να εμπνέει τους ακροατές παγκοσμίως, ακόμα και μετά από ένα ολόκληρο χρόνο από την κυκλοφορία του.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Chappell Roan παλεύει με τις συνέπειες της επιτυχίας της: «Έχει γίνει τρομακτικό»

«Πατάω φρένο σε οτιδήποτε με κάνει πιο γνωστή», είπε η Chappell Roan για τη μάχη της να προστατεύσει την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...