Miley Cyrus: Πώς ο Pharrell Williams τη βοήθησε να βρει τον εαυτό της μετά τη «Hannah Montana»

«Ήταν πραγματικά ο μόνος στον οποίο μπορούσα να πω τι πραγματικά ήθελα», θυμάται η Miley Cyrus.

Το νέο τραγούδι «Doctor (Work It Out)» της Miley Cyrus και του Pharrell Williams κυκλοφόρησε την Παρασκευή 1 Μαρτίου, αλλά στην πραγματικότητα βρισκόταν στα σκαριά εδώ και δέκα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Miley Cyrus πέρασε από κάποιες σημαντικές αλλαγές – ίσως η πιο αξιοσημείωτη, η μετάβαση της από μία πρωταγωνίστρια του Disney Channel σε μία pop star που προκαλεί αντιδράσεις και η οποία, σε ηλικία 21 ετών, κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Bangerz» το 2013.

Σε μία νέα συνέντευξή του με τον Zane Lowe στο Apple Music 1, η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι ο Pharrell ήταν πάντα δίπλα της σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Διαφήμιση

«Ήταν πραγματικά ο μόνος στον οποίο μπορούσα να εκφράσω τι πραγματικά ήθελα, τι πραγματικά ήθελα να δημιουργήσω, ποια πραγματικά ήθελα να είμαι, τι πραγματικά ήθελα να κάνω», θυμήθηκε η Miley Cyrus για τη συνάντηση της με τον παραγωγό όταν ακόμα ήταν γνωστή κυρίως για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη Hannah Montana.

«Νομίζω ότι ο Pharrell ήταν τέλειος γιατί ήταν σαν ένας σταθεροποιητικός παράγοντας για εμένα, αλλά δεν με χαλιναγωγούσε», τόνισε.

Η Miley Cyrus είπε επίσης ότι ο Pharrell Williams ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που την ενθάρρυναν να κάνει την περίφημη, δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της το 2012, όταν έκοψε τα μακριά καστανά μαλλιά της και επέλεξε ένα ξανθό πλατινέ χρώμα.

«Είπα: “Pharrell, θέλω πραγματικά να αλλάξω. Θέλω πραγματικά να κάνω μία μεγάλη αλλαγή”», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

«Ήταν ουσιαστικά ο μόνος – ήξερα ότι όλοι οι άλλοι γύρω μου θα μου έλεγαν όχι – και ήταν πραγματικά ο μόνος που ρώτησα: “Τι σκέφτεσαι;”. Και εκείνος είπε: “Κάνε το σήμερα, αύριο, όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ακούγεται σαν το απολύτως τέλειο πράγμα να κάνεις”», περιέγραψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Miley Cyrus ήταν παράνυμφος στον γάμο της μητέρας της Tish Cyrus με τον Dominic Purcell

Ο Pharrell Williams είπε με τη σειρά του: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γνωριμία μας σε μία εποχή που οι άνθρωποι την είχαν περιορίσει σε έναν συγκεκριμένο ρόλο.»

«Ήταν η Hannah Montana τότε, και μεγάλωνε και ήθελε πραγματικά να ζήσει τη ζωή, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά ήταν ο γκρεμός, αυτό ήταν το… Απλά τη θυμάμαι να είναι σε ένα σημείο όπου κανείς δεν καταλάβαινε πραγματικά τι ήταν, και εγώ το κατάλαβα», συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι δύο καλλιτέχνες επιβεβαίωσαν επίσης ότι το «Doctor (Work It Out)» ξεκίνησε ως ένα τραγούδι που δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στο άλμπουμ «Bangerz» της Miley Cyrus, το οποίο περιλάμβανε μερικά άλλα τραγούδια σε παραγωγή του Pharrell, όπως το «4×4» με τον Nelly και το «#GetItRight».

Στις αρχές αυτού του έτους, αποφάσισαν τελικά να το κυκλοφορήσουν επίσημα.

Διαφήμιση

«Απλά πιστεύουμε πολύ στο σωστό timing και στο ότι όλα πρέπει να συμβαίνουν όταν πρέπει», δήλωσε η Miley Cyrus.

«Την περίοδο των Grammy, ο Pharrell και εγώ συζητούσαμε να κυκλοφορήσουμε το τραγούδι και έμοιαζε ότι ήταν τόσο τυχαίο, και υπήρχαν τόσα πράγματα που ευθυγραμμίστηκαν και τόσες στιγμές που με έκαναν να ξέρω ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή», σημείωσε.

Η Miley Cyrus υποστήριξε ακόμη ότι το τραγούδι δεν θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει το 2013, αφού αποτυπώνει καλύτερα το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα.

«Και μερικές φορές τα πράγματα από το παρελθόν μας έχουν περισσότερο νόημα στο παρόν μας από ό,τι τότε», είπε.

«Και έτσι αυτό το τραγούδι, νομίζω η φύση του, η γιορτή, το συναίσθημα, ειδικά με το βίντεο, η χαρά, ο χορός, η απελευθέρωση, είναι αυτό που πάντα χρειαζόταν πραγματικά. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να το είχα τραγουδήσει τότε…», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Miley Cyrus έγραψε το «Used To Be Young» όταν ένιωθε «παρεξηγημένη»

«Αποτυπώνει πλήρως το πνεύμα και την ουσία μου αυτή ακριβώς τη στιγμή», υπογράμμισε.

Pharrell Williams: "Doctor (Work It Out)" With Miley Cyrus | Apple Music

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

ASTRO: Η συγκινητική τελευταία συνεργασία του JinJin με τον Moonbin στο «Fly»

Το τραγούδι που κρατά ζωντανή τη μνήμη του Moonbin...

Το Coachella κινδυνεύει με πρόστιμο για την εμφάνιση της Lana Del Rey

Η Lana Del Rey ολοκλήρωσε 13 λεπτά μετά την...

Ο Chris Martin θυμάται την «εξωπραγματική» πρώτη συνάντησή του με την Kylie Minogue

Ο Chris Martin ήταν θαυμαστής της Kylie Minogue για 15 χρόνια πριν αποκτήσει τελικά την ευκαιρία να τη συναντήσει. Ο...

Top Stories

Cher, Ozzy Osbourne και Mary J. Blige στο Rock & Roll Hall of Fame

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα ενταχθούν στο...

Αντώνης Ρέμος: Ύμνος στην ελευθερία της αγάπης με το video του «Ρωτάνε»

Ο Αντώνης Ρέμος στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας...