Η Monika επιστρέφει στο «VOX» για μία μόνο παράσταση

Η Monika επιστρέφει στο «VOX» για να ταξιδέψουμε μακριά μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια.

Το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο η Monika εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «VOX» για τρεις εμφανίσεις, μεταφέροντας τον δυναμισμό και την ενέργεια της σε έναν χώρο που ανέδειξε το πρόγραμμα και την εξαιρετική μπάντα της.

Εδώ επιστρέφει λοιπόν και πάλι, στις 22 Φεβρουαρίου, για να μας προσφέρει άλλη μία βραδιά στο «VOX» με όλα τα στοιχεία που την κάνουν μοναδική και ξεχωριστή τόσο ως τραγουδοποιό όσο και ως ερμηνεύτρια και performer.

Monika επέστρεψε το 2023 με το άλμπουμ «Proud» και μία σειρά δυναμικών συναυλιών με ένα αμιγώς αγγλόφωνο πρόγραμμα με όλα όσα αγαπήσαμε από εκείνη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή.

Διαφήμιση

Rock, cinematic, έντεχνα, funk και disco ηχοχρώματα μαζί με rock στοιχεία, με τις μελωδίες να υπερισχύουν πάνω απ’ όλα, και στίχος που αποτυπώνει με τον πιο ποιητικό και τρυφερό τρόπο όλα τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα μηνύματα που θέλει να περάσει η Monika, συνθέτουν ένα cinematic pop ταξίδι γεμάτο συγκίνηση αλλά και πολύ ρυθμό που θα μας ξεσηκώσει.

Με αφετηρία το «Avatar» και σταθμούς σε πολλά τραγούδια από τον νέο δίσκο «Proud» και από τις τρεις ακόμα αγγλόφωνες κυκλοφορίες της, η Monika έρχεται για άλλη μία φορά στο «VOX» για μία παράσταση, με ανανεωμένη rock μπάντα, με συνοδεία από έγχορδα (τσέλο, βιολί), τρομπέτα και δύο εξαιρετικές φωνές.

Στο πρόγραμμα αυτό η Monika θα τραγουδήσει και τραγούδια που έχει να παίξει πολύ καιρό live, όπως το «Forever Yours» αλλά ακόμα και διασκευές τραγουδιών που αγαπάει πολύ, ενώ υπόσχεται ξεχωριστά στιγμιότυπα – αφιερώματα με την ίδια άλλοτε στο πιάνο πιο μελωδική και άλλοτε με το σαξόφωνο ή την κιθάρα της να σαρώνει τη σκηνή ασταμάτητα και να ξεσηκώνει το κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Monika: «Live & proud» στη σκηνή του «VOX»

Η Monika φαντάζεται κάθε live της σαν ένα ταξίδι που μοιράζεται με το κοινό.

Διαφήμιση

«Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που σου χαρίζεται μέσα από ένα τραγούδι. Είτε κλείνεις τα μάτια και αφήνεσαι να σε παρασύρει η μελωδία, είτε κοιτάς γύρω σου, είτε συγκινείσαι, τραγουδάς ή χορεύεις, είτε κρατάς το ρυθμό με τα χέρια σου παρέα με τους αγαπημένους σου, πάντα κερδίζεις το πιο πολύτιμο δώρο ένα ταξιδιού, την αλλαγή. Και μετά όλα είναι πιο καθαρά. Πιο όμορφα. Με νόημα», σχολιάζει η ίδια.

«Αυτός είναι και ο στόχος μου στο “Vox”. Να συναντηθούμε όλοι εκεί για να ταξιδέψουμε μακριά μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια για να επιστρέψουμε έστω και λίγο αλλαγμένοι και πιο αληθινοί», προσθέτει.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, για μία και μοναδική παράσταση, η Monika θα βρίσκεται «live & proud» στο «VOX». Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί της στο συναρπαστικό μουσικό σύμπαν της.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Γιώργος Καπής (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά), Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα), Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος (μπάσο), Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα), Άρης Ζέρβας (τσέλο, φωνητικά), Σταματέλλα Σπίνουλα (βιολί) και Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα).

Στα φωνητικά η Δανάη Πολίτη και η Έλενα Λεώνη.

Διαφήμιση

Monika
Proud live @ VOX

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Jessie J διαγνώστηκε με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ΔΕΠΥ

«Με έκανε να ξανασκεφτώ όλη μου τη ζωή», ανέφερε η Jessie J για τη διάγνωσή της. Η Jessie J αποκάλυψε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...