NCT Dream: Πιο ώριμοι από ποτέ στο νέο EP «Dream()Scape»

Οι NCT Dream κυκλοφορούν την πιο ώριμη δουλειά τους μέχρι σήμερα.

Οι NCT Dream επιστρέφουν με το νέο τους EP «Dream()Scape», που κυκλοφορεί από τη SM Entertainment και τη Virgin Music Group.

Το mini album είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, ενώ η φυσική έκδοσή του αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Μαΐου.

Το  «Dream()Scape» έρχεται οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του τρίτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του K-pop συγκροτήματος, «ISTJ», τον Ιούλιο του 2023 και είναι το επόμενο EP των NCT Dream μετά το «Candy» του 2022.

Διαφήμιση

Στη δημιουργία των τραγουδιών αυτού του EP έχουν συνεισφέρει τα ίδια του μέλη του συγκροτήματος, με το «Dream()Scape» να παρουσιάζει μία πιο ώριμη πλευρά και μία δυναμική μουσική εξέλιξη των αστέρων της K-pop.

Το «Dream()Scape», που προφέρεται ως «Dream Escape», αναμένεται να συναρπάσει τους ακροατές παγκοσμίως καθώς αγγίζει με ευαισθησία τις καθολικές ανησυχίες και τους αγώνες των νέων, μεταφέροντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας για την υπέρβαση των αντιξοοτήτων και την κοινή ανάπτυξη.

Το κύριο single του EP, το «Smoothie», είναι ένα γοητευτικό hip-hop τραγούδι με ένα σαγηνευτική bassline και ρυθμικές φωνές που δημιουργούν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Οι στίχοι αποτυπώνουν την παιχνιδιάρικη και θετική διάθεση των NCT Dream, προτρέποντας τους ακροατές να αποβάλλουν την αρνητικότητα από τον κόσμο και μέσα τους και αντίθετα, να τη μετατρέψουν σε ένα «smoothie» και να την «πιουν» για να την ξεπεράσουν.

Διαφήμιση

Παράλληλα με το «Dream()Scape», οι NCT Dream μοιράζονται και το music video που συνοδεύει το «Smoothie».

NCT DREAM 엔시티 드림 'Smoothie' MV

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι NCT WISH κυκλοφορούν το πρώτο single τους «Wish»

Το «I Cant Feel Anything», με το οποίο ξεκινά το «Dream()Scape», συμβολίζει την εξελισσόμενη καλλιτεχνική φωνή του συγκροτήματος, περιγράφοντας με ειλικρίνεια τον φόβο που βιώνει κανείς κατά τη μετάβαση από μία μουδιασμένη πραγματικότητα σε ένα ιδεαλιστικό όνειρο.

Το «Box», το οποίο το συνυπογράφει ο Mark των NCT Dream, είναι ένα hip-hop dance τραγούδι με στίχους που απορρίπτουν τα αισθήματα περιορισμού, ενώ ο ήχος του σπασμένου γυαλιού τονίζει τη δραματική φύση του τραγουδιού.

Με το «Carat Cake», το EP μετατοπίζεται σε ένα χαρούμενο pop κλίμα, εκφράζοντας τους διάφορους πειρασμούς που μπορεί κανείς να συναντήσει σε άγνωστους κόσμους.

Επιστρέφοντας σε μία πιο ώριμη και συναισθηματική διάθεση, το «UNKNOWN» προσφέρει ένα παρηγορητικό μήνυμα αποφασιστικότητας, παρακινώντας τους ακροατές να βουτήξουν στο άγνωστο του κόσμου, αλλά διασφαλίζοντας παράλληλα ότι δεν θα χάσουν τον εαυτό τους μέσα στο άγνωστο.

Διαφήμιση

Το άλμπουμ «Dream()Scape» ολοκληρώνεται με το «Breathing», μία χαλαρωτική μπαλάντα που υπενθυμίζει στους θαυμαστές να παίρνουν μία ανάσα σε στιγμές εξάντλησης και απελπισίας, στέλνοντας παράλληλα το κουράγιο που χρειάζεται κανείς για να προχωρήσει και να αντιμετωπίσει το μέλλον.

Αυτό το συγκινητικό τραγούδι περιλαμβάνει στίχους που έχουν οι γράψει οι Mark, Jeno, Jaemin και Jisung των NCT Dream.

Μετά την κυκλοφορία του «Dream()Scape», οι NCT Dream θα ξεκινήσουν την τρίτη παγκόσμια περιοδεία τους, «The Dream Show 3», από τη Σεούλ τον Μάιο του 2024.

Οι συναυλίες της περιοδείας στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη θα ανακοινωθούν στις 8 Μαΐου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι SOFI TUKKER υμνούν τη φιλία τους στο «Hey Homie»

Οι SOFI TUKKER αναμιγνύουν bossa nova και drum & bass σε ένα εθιστικό κοκτέιλ. Οι SOFI TUKKER παρουσιάζουν το σαγηνευτικό...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...