NewJeans: Επιστολή κατά της HYBE από τους γονείς των μελών του συγκροτήματος

Τη «βαθιά ανησυχία» τους εκφράζουν οι γονείς των μελών των NewJeans – Τι απαντά η HYBE

Οι γονείς των μελών των NewJeans εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη μεταχείριση του συγκροτήματος από τη HYBE σε μία επιστολή που μόλις δημοσιεύθηκε.

Ωστόσο, η HYBE ισχυρίζεται ότι η εν λόγω επιστολή γράφτηκε στην πραγματικότητα από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της ADOR, Min Hee-jin.

Η επιστολή, που φέρεται να γράφτηκε από τους γονείς των μελών του συγκροτήματος NewJeans, δημοσιεύτηκε σήμερα (13 Μαΐου) από το νοτιοκορεατικό eDaily.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή στάλθηκε αρχικά στις 31 Μαρτίου στη Διευθύνουσα Σύμβουλο της ADOR, Min Hee-jin, η οποία στη συνέχεια την κοινοποίησε στη HYBE στις 3 Απριλίου.

Η HYBE απάντησε στη δημοσίευση της επιστολής με μία δήλωση στο SpoTV News, ισχυριζόμενη ότι οι πραγματικοί συντάκτες της επιστολής είναι η Min Hee-jin και ένας αντιπρόεδρος της ADOR που δεν κατονόμασε.

Ο κολοσσός της K-pop αρνήθηκε επίσης αρκετούς ισχυρισμούς της επιστολής, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για λογοκλοπή και παραμέληση των NewJeans.

«Εκφράζουμε βαθιά ανησυχία για τη διαμάχη που έχει προκύψει σχετικά με τις πολλές ομοιότητες στο concept […] μεταξύ των NewJeans και ενός άλλου συγκροτήματος που έκανε ντεμπούτο σε διαφορετική δισκογραφική της HYBE», αναφέρει η επιστολή, όπως τη μετέφρασε το Soompi.

Διαφήμιση

«Είναι εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός ότι μία άλλη δισκογραφική εταιρεία κάτω από την ίδια μητρική εταιρεία θα μπορούσε να σχεδιάσει ένα συγκρότημα που θυμίζει σκόπιμα τις NewJeans», συνεχίζει.

«Αν αυτές οι καταστάσεις συνεχιστούν, αναμφίβολα θα βλάψουν τη φήμη και την εμπορική αξία των NewJeans», ισχυρίζονται οι γονείς των NewJeans, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν ότι τα μέλη του γυναικείου συγκροτήματος της K-pop «βιώνουν σοβαρή ψυχική οδύνη μέσα σε αυτή τη διαδικασία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι NewJeans κυκλοφορούν το νέο EP «Get Up»

Στην επιστολή, οι γονείς των NewJeans ισχυρίζονται επίσης ότι ο πρόεδρος της HYBE, Bang Si-hyuk, «αγνοούσε τα μέλη των NewJeans και τους χαιρετισμούς τους κάθε φορά που τα συναντούσε στην εταιρεία», υποστηρίζοντας ότι «αυτό συνέβη σε αρκετές περιπτώσεις».

Σε άλλο σημείο της επιστολής, η HYBE κατηγορείται επίσης ότι «αθέτησε την υπόσχεσή της» ότι οι NewJeans θα ήταν το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που θα έκανε ντεμπούτο από τη μουσική εταιρεία, λέγοντας ότι «έχει γίνει σαφές μέσα από διάφορα περιστατικά ότι η HYBE δεν σέβεται τις NewJeans».

Η επιστολή ολοκληρώθηκε με ένα «αίτημα» προς τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της ADOR, Min Hee-jin, να λάβει τα καλύτερα δυνατά μέτρα για να εξαλείψει τις συνεχιζόμενες διαμάχες για λογοκλοπή που προκλήθηκαν από τη HYBE και τις δραστηριότητες μάρκετινγκ που εκμεταλλεύονται αυτές τις διαμάχες.

Διαφήμιση

Εν τω μεταξύ, στην απάντησή της, η HYBE ισχυρίζεται ότι η Min εμπλέκει καλλιτέχνες και τις οικογένειές τους στις δικές της μάχες για προσωπικό της όφελος, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία πως το email ήταν «μέρος του σχεδίου για την ανάληψη των δικαιωμάτων διαχείρισης» της ADOR από τη Min.

«Η Min Hee-jin πρότεινε να χρησιμοποιήσει τους γονείς για να εγείρει ζητήματα, επειδή θα παραβίαζε τη συμφωνία των μετόχων αν το έκανε η ίδια», υποστήριξε η HYBE.

«Σκοπεύουμε να υποβάλουμε αυτά τα στοιχεία στις ανακριτικές και δικαστικές αρχές».

Η φερόμενη επιστολή από τους γονείς των μελών των NewJeans δημοσιεύθηκε εν μέσω της ολοένα και πιο τεταμένης διαμάχης μεταξύ της Διευθύνουσας Συμβούλου της ADOR, Min Hee-jin, και της HYBE για την ιδιοκτησία της δισκογραφικής των NewJeans.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  NewJeans: Θα κυκλοφορήσουν τον ύμνο του φετινού Worlds του League Of Legends

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η ADOR ανακοίνωσε μία επερχόμενη γενική συνέλευση μετόχων που θα ψηφίσει εάν η Min Hee-jin θα απολυθεί από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Billie Eilish κάνει φάρσα στη Margot Robbie και την Dakota Johnson

Πώς αντέδρασαν τα «θύματα» της Billie Eilish. Η Billie Eilish έκανε φάρσα σε μερικούς από τους διάσημους φίλους της, όπως...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...