Ο Niall Horan τραγούδησε One Direction στη μεγαλύτερη σόλο συναυλία του

Ο Niall Horan τίμησε τις ρίζες του.

Ο Niall Horan τραγούδησε One Direction στη μεγαλύτερη συναυλία της σόλο καριέρας του.

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction συνεχίζει αυτή τη στιγμή την περιοδεία του «The Show: Live on Tour», την πρώτη περιοδεία του μετά «Flicker World Tour» του 2018, και το βράδυ της Τρίτης 5 Μαρίου έδωσε τη μεγαλύτερη σόλο συναυλία του μέχρι σήμερα, στο ΑΟ Arena στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, χωρητικότητας 21.000 ατόμων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του ο Niall Horan προσθέτει επιλεγμένα τραγούδια από τη δισκογραφία του δημοφιλούς συγκροτήματος και στη συναυλία του στο Μάντσεστερ πραγματοποίησε μία συγκινητική ερμηνεία του «Night Changes».

Διαφήμιση

Βάσει των βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Niall Horan τραγούδησε την επιτυχία από το άλμπουμ «Four» (2014) των One Direction ενώ έπαιζε ακουστική κιθάρα και βρισκόταν κάτω από μία ντισκομπάλα.

Ο 30χρονος τραγουδιστής και η μπάντα του άλλαξαν την ενορχήστρωση της αγαπημένης μπαλάντας και έδωσαν στο «Night Changes» μία folk πινελιά.

Ο Niall Horan κάλεσε το κοινό να συμμετάσχει στο ρεφρέν, αν και οι θαυμαστές του είχαν αρχίσει να τραγουδάει μαζί μόλις έπαιξε την πρώτη νότα και ήξεραν τους στίχους απ’ έξω κι ανακατωτά.

Αρκετοί θεατές της συναυλίας ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο ενθουσιασμένοι ήταν που ο Horan τραγούδησε το ρομαντικό τραγούδι των 1D, που παραμένει αγαπημένο των θαυμαστών.

Διαφήμιση

Ο Niall Horan έχει τραγουδήσει το «Night Changes» σε διάφορες στάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του βρετανικού/ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας του «The Show: Live on Tour», σύμφωνα με το Setlist.fm.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο ZAYN ακούει ξανά One Direction - Θέλει να συνεργαστεί με τη Miley Cyrus

Σε αρκετές βραδιές, συμπεριλαμβανομένων των συναυλιών του στο Λονδίνο και το Δουβλίνο, αντικατέστησε το «Night Changes» με ένα διαφορετικό τραγούδι από το άλμπουμ «Four» των One Direction: το «Stockholm Syndrome».

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι η ζωή μου θα άλλαζε τόσο ριζικά»

Κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο OVO Arena Wembley του Λονδίνου, ο Niall Horan αφιέρωσε μία στιγμή για να αναπολήσει την καριέρα του στο αγαπημένο boy band, το οποίο διαλύθηκε το 2015.

Οι θεατές κατέγραψαν βίντεο της στιγμής που θυμήθηκε την εποχή που βρισκόταν στην ίδια σκηνή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The X Factor», όπου σχηματίστηκε το συγκρότημα με τον Niall Horan, τον Zayn Malik, τον Liam Payne, τον Harry Styles και τον Louis Tomlinson.

«Όταν στεκόμουν σχεδόν εδώ που είμαι τώρα πριν από περίπου 14 χρόνια τον Ιούλιο, δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι η ζωή μου θα άλλαζε τόσο ριζικά, πρώτα απ’ όλα», είπε ενώ βρισκόταν σκηνή.

Διαφήμιση

«Και το γεγονός ότι δεν πίστευα ποτέ ότι 14 χρόνια αργότερα θα εξακολουθούσα να στέκομαι εδώ. Έχουν συμβεί μερικά μαγικά πράγματα σε αυτό το κτίριο. Είμαι τόσο χαρούμενος που επέστρεψα στη σκηνή. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήσασταν όλοι εσείς» συνέχισαν.

Ο Niall Horan, όπως και ο Harry Styles και ο Louis Tomlinson, τραγουδούν συχνά τραγούδια των One Direction στις συναυλίες τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στην προηγούμενη περιοδεία του, ο Niall Horan παρουσιάζει συχνά τα «Fool’s Gold» και «Drag Me Down», τα οποία τραγουδά τώρα ο Louis Tomlinson στις δικές του συναυλίες. Ο Harry Styles, εν τω μεταξύ, προτιμά συχνότερα την επιτυχία τους «What Makes You Beautiful».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Harry Styles είναι ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 30 ετών

Μετά τη συναυλία του στο Μάντσεστερ, ο Naill Horan θα εμφανιστεί στις 7 Μαρτίου μπροστά σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό στο Sportpaleis στην Αμβέρσα του Βελγίου, χωρητικότητας 23.000 ατόμων, καθώς συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ευρώπη.

Αφού το διεθνές σκέλος συνεχιστεί την άνοιξη στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ασία, ο τραγουδιστής θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας του «The Show: Live on Tour», το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

@howmanygigs

top tier choice niall thank u xo 🫶 #niallhoran #niallhoranvids #niallhoranvideos #niallhoranlive #niallhorantheshowliveontour #niallhorantheshow #niallhorantour #niallhorantour2024 #niallhoranmanchester #niallhorannightchanges

♬ original sound – Hannah (all videos by me😊)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Beyoncé και Harry Styles ανέβασαν τον μουσικό τουρισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο σε επίπεδα ρεκόρ

Ο οργανισμός UK Music αναφέρει ότι τα φεστιβάλ και οι μεγάλες περιοδείες συνείσφεραν 8 δισεκατομμύρια λίρες στην τοπική οικονομία...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...