Η Nicki Minaj και ο σύζυγός της καταδικάστηκαν να πληρώσουν αποζημίωση 500.000 δολαρίων για τον ξυλοδαρμό φύλακα

Ο σύζυγος της Nicki Minaj φέρεται να γρονθοκόπησε έναν φύλακα στα παρασκήνια μίας συναυλίας στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας το 2019.

Η Nicki Minaj και ο σύζυγός της Kenneth Petty διατάχθηκαν από δικαστή του Λος Άντζελες να καταβάλουν αποζημίωση 500.000 δολαρίων σε έναν φύλακα ασφαλείας, ο οποίος τους κατηγόρησε για ξυλοδαρμό που τους προκάλεσε κάταγμα στη γνάθο.

Ο υπάλληλος ασφαλείας Thomas Weidenmuller μήνυσε τη Nicki Minaj και τον σύζυγό της πριν από δύο χρόνια, ισχυριζόμενος ότι ο Kenneth Petty του έστησε ενέδρα και τον χτύπησε στο πρόσωπο ως αντίποινα επειδή ο Weidenmuller παρενέβη για να υπερασπιστεί μία γυναίκα φύλακα κατά τη διάρκεια διαφωνίας με τη ράπερ σε μία συναυλία το 2019 στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τον Thomas Weidenmuller, η Nicki Minaj ήταν εμφανώς εκνευρισμένη και κατηγόρησε τη γυναίκα ότι επέτρεψε σε έναν θαυμαστή να παραβιάσει τα κιγκλιδώματα και να ανέβει στη σκηνή μαζί της.

Διαφήμιση

Η Nicki Minaj φέρεται να άρχισε να βιντεοσκοπεί τη γυναίκα της security ενώ την εξύβριζε.

Ο Thomas Weidenmuller δήλωσε ότι μεσολάβησε και είπε στη ράπερ ότι δεν ήταν δίκαιο η επαγγελματική φήμη της φύλακα να «καταστραφεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Nicki Minaj φέρεται να πέταξε τότε ένα παπούτσι στον Weidenmuller, αλλά αστόχησε.

Ο Thomas Weidenmuller ισχυρίζεται επίσης ότι ο Kenneth Petty αργότερα τον κατηγόρησε ότι δεν σεβάστηκε τη ράπερ και τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο, αφήνοντάς τον «ζαλισμένο και αποπροσανατολισμένο».

Διαφήμιση

«Ένιωσα έναν εκτυφλωτικό πόνο στο κεφάλι, τον λαιμό, το πρόσωπο και τη γνάθο μου. Κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι συνέβαινε κάτι ήταν πολύ σοβαρό με τη γνάθο μου», περιέγραψε στην αγωγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Drake προηγείται στις υποψηφιότητες των BET Awards 2024

Ο Weidenmuller ανέφερε ότι οι γιατροί του χώρου κάλεσαν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Υποβλήθηκε στην πρώτη από τις πολλές χειρουργικές επεμβάσεις που ακολούθησαν και νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες, όπως είπε.

«Τώρα έχω πέντε πλάκες στη γνάθο μου και η γνάθος μου δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως ακόμα. Οι γιατροί πρέπει ακόμα να μου τοποθετήσουν εμφυτεύματα στη γνάθο μου στο πλαίσιο της διαδικασίας αποκατάστασης», ανέφερε.

«Εν τω μεταξύ, οι γιατροί έχουν τοποθετήσει στο στόμα μου οστά δότη από νεκρό άτομο για να διατηρηθεί χώρος για τα μελλοντικά εμφυτεύματα», πρόσθεσε.

Ο Thomas Weidenmuller είχε ζητήσει προηγουμένως αποζημίωση ύψους περίπου 21.000 δολαρίων για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων του και 700.000 δολάρια για τον τραυματισμό του και για συναισθηματικό πόνο και ψυχική οδύνη.

Διαφήμιση

Η δικαστής μείωσε το ποσό στα 503.318 δολάρια όταν εξέδωσε την Παρασκευή 22 Μαρτίου ερήμην διαταγή σε βάρος της Nicki Minaj και του Kenneth Petty, οι οποίοι δεν απάντησαν ποτέ στην αγωγή.

Οι δικηγόροι του Weidenmuller δήλωσαν στο δικαστήριο ότι έκαναν επανειλημμένες προσπάθειες να επιδώσουν στη Nicki Minaj και τον Kenneth Petty την αγωγή, αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ.

Έστειλαν αντίγραφα ταχυδρομικά και έστειλαν δικαστικό επιμελητή στην περιφραγμένη κοινότητα στο Calabasas της Καλιφόρνιας στην οποία κατοικούν, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να επιδώσουν την αγωγή.

Τελικά, δημοσίευσαν την αγωγή εναντίον του ζευγαριού σε εφημερίδα.

Ο 45χρονος Kenneth Petty τέθηκε πέρυσι το φθινόπωρο σε κατ’ οίκον περιορισμό έως και 120 ημερών αφού «βιντεοσκοπήθηκε να κάνει απειλητικά σχόλια προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ενώ βρισκόταν μαζί ένα άτομο με ποινικό μητρώο», αποφάσισε ο ομοσπονδιακός δικαστής Michael Fitzgerald στις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Nicki Minaj και Future συνεργάζονται ξανά στο «Press Play» - Ένα ακόμα bonus single στο «Pink Friday 2»

Συναίνεσε στην τροποποίηση των όρων της απελευθέρωσής του μετά την καταδίκη του σε τρία έτη επιτήρησης επειδή δεν είχε εγγραφεί στο μητρώο των σεξουαλικών παραβατών στην Καλιφόρνια. Είχε καταδικαστεί προηγουμένως για βιασμό το 1994 στη Νέα Υόρκη.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ice Spice «έκλαιγε υστερικά» όταν η Taylor Swift την κάλεσε να συνεργαστούν στο remix του «Karma»

Η Ice Spice δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Taylor Swift ήθελε να συνεργαστούν. Όταν κυκλοφορήσει το αναπόφευκτο ντοκιμαντέρ για...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...