Νίκος Οικονομόπουλος: Αναζητά την αγάπη στο video του «Ψάχνω Να Βρω»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος «ψάχνει να βρει» την αγάπη στο music video για το νέο τραγούδι του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή της ελληνικής μουσικής, κυκλοφορεί το music video για το νέο single του «Ψάχνω Να Βρω», ένα τραγούδι που είναι έτοιμο να γίνει το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού μας.

Το «Ψάχνω Να Βρω» είναι ένα τραγούδι που χτυπάει δυνατά την πόρτα της καρδιάς μας, με έντονο και αισιόδοξο ρυθμό, ιδανικό για να ανεβάσει τη διάθεσή μας και να μας βάλει σε καλοκαιρινό κλίμα.

Η μουσική φέρει την υπογραφή των ταλαντούχων Χρήστου Σαντικάι και Γιάννη Φρασέρη, ένα δίδυμο που ξέρει να κάνει θαύματα, ενώ οι στίχοι είναι μια δημιουργία του Βασίλη Γιαννόπουλου, που ξέρει να πιάνει τον σφυγμό του έρωτα.

Διαφήμιση

Το «Ψάχνω Να Βρω», σαν ένα δροσερό αεράκι καλοκαιριού, είναι ένα τραγούδι που συνδυάζει αρμονικά δυναμισμό και αισιοδοξία, μια συνταγή που σίγουρα θα μας συναρπάσει.

Το τραγούδι διατηρεί τον σύγχρονο ήχο που χαρακτηρίζει τον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά με μια μικρή πινελιά από παραδοσιακά στοιχεία στον ήχο του – ένα στοιχείο που του δίνει μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Οι στίχοι του «Ψάχνω Να Βρω» μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο πάθος, αναζήτηση και επιθυμία και μιλούν για την αναζήτηση του απόλυτου έρωτα, εκείνου που θα μας κόψει σαν γυαλί και θα μας κάνει να χάσουμε το μυαλό μας.

Με τον χαρακτηριστικό τρόπο του, ο Νίκος Οικονομόπουλος μας χαρίζει έναν ύμνο στην αγάπη και το πάθος που αναμένεται να αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή.

Διαφήμιση

Το νέο τραγούδι «Ψάχνω Να Βρω» του Νίκου Οικονομόπουλου, το οποίο κυκλοφορεί από τη Heaven Music, αποκτά εικόνα με ένα music video με άρωμα καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Νίκος Οικονομόπουλος: Το κινηματογραφικό video για το νέο τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος»

Μέσα από τη σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, το βίντεο μας μεταφέρει στις ελληνικές θάλασσες και στα μαγευτικά νησιά της χώρας μας και συμπληρώνει αρμονικά τη μουσική, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη αισθητική εμπειρία.

Τα γαλαζοπράσινα νερά, οι χρυσαφένιες αμμουδιές και τα γραφικά σοκάκια των νησιών ζωντανεύουν μέσα από το φακό, δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό που αποτυπώνει την ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού.

Κάθε πλάνο, ένα κομμάτι του παζλ της αναζήτησης. Κάθε βήμα, μια προσπάθεια του Νίκου Οικονομόπουλου να βρει το άλλο του μισό, την αγάπη που θα ολοκληρώσει την ευτυχία του.

Με βλέμμα γεμάτο προσμονή, περιπλανιέται στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Ο έρωτας, σαν ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, τον καλεί να συνεχίσει την αναζήτησή του, να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Διαφήμιση

Το «Ψάχνω Να Βρω» ακολουθεί για τον Νίκο Οικονομόπουλο τη μεγάλη επιτυχία «Έκπτωτος Άγγελος», που κυριάρχησε για 15 συνολικά εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και για 17 συνολικά εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Έκπτωτος Άγγελος», ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη μοναδική φωνή του.

Το «Ψάχνω Να Βρω», με τον δυναμικό ρυθμό του, τους αισιόδοξους στίχους του και την ξεχωριστή φωνή του Νίκου Οικονομόπουλου, είναι σίγουρο ότι θα γίνει το soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ψάχνω Να Βρω» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει ο Νίκος Οικονομόπουλος, την πρώτη δισκογραφική δουλειά του μετά από επτά χρόνια.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο καλοκαίρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το «Ψάχνω Να Βρω».

Νίκος Οικονομόπουλος – Ψάχνω Να Βρω | Official Music Video (4K)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Νίκος Οικονομόπουλος: Ακούστε το νέο τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος»
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

HUGEL, Topic, Arash και Daecolm ενώνουν κουλτούρες και ρυθμούς στο «I Adore You»

HUGEL, Topic, Arash και Daecolm σε μία συνεργασία που αποδεικνύει ότι η μουσική δεν χρειάζεται διαβατήριο. Ο πολυπλατινένιος Γάλλος DJ...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...