Normani: Η μάχη των γονιών της με τον καρκίνο και το φρένο στην καριέρα της

Η Normani αναγκάστηκε να βάλει σε αναμονή την καριέρα της όταν διαγνώστηκαν με καρκίνο και οι δύο γονείς της.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο στην οικογένειά της, η Normani ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει φέτος το πολυαναμενόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, «Dopamine» και μιλάει ανοιχτά για τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων ετών.

Σε μία νέα συνέντευξή της στο Who What Wear, η 27χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο καρκίνος της μητέρας της αλλά και του πατέρα της την ανάγκασε να βάλει την καριέρα της σε αναμονή.

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τότε που η Normani και τα υπόλοιπα μέλη των Fifth Harmony ανακοίνωσαν, τον Μάρτιο του 2018, ότι θα κάνουν ένα διάλειμμα για να «ακολουθήσουν σόλο καριέρα».

Διαφήμιση

Από τότε, η τραγουδίστρια κυκλοφορεί σποραδικά διάφορα singles, όπως το πλατινένιο «Motivation», το «Dancing With A Stranger» με τον Sam Smith και το «Wild Side» με την Cardi B.

Ενώ η μεγάλη αναμονή για το πρώτο άλμπουμ της έγινε αντικείμενο πολλών memes, η καθυστέρηση οφείλεται στα προσωπικά βάρη της τραγουδίστριας.

Τον Ιούνιο του 2023, η Normani αποκάλυψε ότι ο πατέρα της, Derrick Hamilton, διαγνώστηκε με καρκίνο ένα χρόνο αφότου η μητέρα της, Andrea Hamilton, πάλεψε με τον καρκίνο για δεύτερη φορά.

Περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε για τον καρκίνο της μητέρας της, η Normani είπε στο Who What Wear ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν: «Να πάνε να πνιγούν τα πάντα. Είναι μεγαλύτερο από τη μουσική. Είναι μεγαλύτερο από αυτό που προσπαθώ να πετύχω. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι εκεί για αυτούς.»

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Normani: Πώς ο καρκίνος των γονιών της στάθηκε ανάχωμα στο πρώτο άλμπουμ της

Η Normani εξομολογήθηκε ότι ο καρκίνος των γονιών της την ανάγκασε να επανεξετάσει τον σκοπό της ως καλλιτέχνιδα, δίνοντάς της τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα διαφορετικό όραμα για το πώς ήθελε να προχωρήσει στο μέλλον.

Όπως τόνισε, το γεγονός ότι είδε τη μουσική να λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ της ίδιας και των γονιών της σε μία κατά τα άλλα δύσκολη κατάσταση, της έδωσε ξανά πίστη στη θεραπευτική δύναμη της μουσικής και στον σκοπό της ως καλλιτέχνιδα να μετατρέπει τον πόνο σε φως.

«Ειλικρινά, η μουσική τους βοήθησε να ξεπεράσουν τις θεραπείες του καρκίνου. Θυμάμαι που μιλούσα με τη μητέρα μου στο FaceTime ενώ έκανε χημειοθεραπεία και με ρωτούσε: “Πώς πάει το στούντιο σήμερα; Πώς πάει η μουσική;”», είπε στο περιοδικό.

«Όσο δύσκολο κι αν ήταν για εμένα να μην είμαι μαζί τους όσο ήθελα, τελικά, το γεγονός ότι συνέχιζα έκανε τις συνθήκες των τελευταίων ετών να φαίνονται λίγο πιο ελαφριές για τους γονείς μου», σημείωσε.

«Σε εκείνες τις στιγμές με τους γονείς μου που συνειδητοποίησα ότι έχω την ευκαιρία να κάνω σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή μου», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Ξέρω ότι όλα όσα έχω περάσει δεν είναι μάταια. Πάντα υπάρχει κάτι που ο Θεός θέλει να δω σε κάθε περίοδο. Όλα συμβαίνουν για να με κάνουν καλύτερη για όλα όσα έχει πραγματικά σχεδιάσει για εμένα», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς διαδρομής, η Normani έφτασε στο «Dopamine», ένα άλμπουμ που, όπως λέει, μοιάζει με «απελευθέρωση» και μία «περίοδο ελευθερίας».

«Όχι μόνο επειδή το άλμπουμ κυκλοφορεί επιτέλους, αλλά και επειδή είναι ένας εορτασμός όλων όσων έχω περάσει για να φτάσω σε αυτό το σημείο,» εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Normani: Οι Fifth Harmony «έπληξαν» την αυτοπεποίθησή της

«Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, άκουσα τον Θεό να μου λέει: “Πίστεψέ με. Ξέρω ότι φοβάσαι, αλλά πίστεψέ με ούτως ή άλλως. Τόλμησε να με εμπιστευτείς ούτως ή άλλως. Τώρα είναι η ώρα”», ανέφερε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Damon Albarn δεν συμφωνεί με την απαγόρευση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες του Bob Dylan

«Αν αρχίσεις να απαγορεύεις πράγματα, πού θα σταματήσεις;», αναρωτήθηκε ο Damon Albarn. Ο Damon Albarn αποστασιοποιήθηκε από τη συνεχώς αυξανόμενη...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...