Οι Nothing But Thieves κυκλοφορούν την deluxe έκδοση του «Dead Club City»

Οι Nothing But Thieves επεκτείνουν και εξελίσσουν την ιστορία του «Dead Club City».

Οι Nothing But Thieves αποκαλύπτουν το δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του «Dead Club City» με την deluxe έκδοση του τελευταίου άλμπουμ τους.

Μαζί με το «Dead Club City (Deluxe)» έρχεται και το «Time: Fate: Karma: Karma: God», ένα τραγούδι με πειραματικό χαρακτήρα, με συνθεσάιζερ εμπνευσμένα από τα ’80s, καταιγιστικές κιθάρες και ένα ξέφρενο ρεφρέν.

Το πρώτο single από την deluxe έκδοση του άλμπουμ ήταν το «Oh No: He Said What?» το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη λίστα B του BCC Radio 1.

Διαφήμιση

Παράλληλα με το «Time: Fate: Karma: God» και «Oh No: He Said What?» το «Dead Club City (Deluxe)» περιλαμβάνει ένα ακόμα νέο τραγούδι, το «Pure You» και νέες εκδοχές των αρχικών singles «Dead Club City», «Overcome» και «Tomorrow is Closed».

Οι Nothing But Thieves σχολιάζουν: «Αυτό το άλμπουμ είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει».

«Αυτά τα επιπλέον τραγούδια αφήνουν την πόρτα λίγο ανοιχτή. Μας αρέσει αυτό. Ίσως θα θελήσουμε να δούμε ξανά το “Dead Club City” σε μία δεκαετία και να δούμε πώς θα πάει;», προσθέτουν.

Nothing But Thieves - Time :: Fate :: Karma :: God (Official Visualiser)

Οι Nothing But Thieves είχαν ένα απίστευτο 2023.

Διαφήμιση

Το τέταρτο άλμπουμ τους, «Dead Club City», ανέβηκε στην κορυφή του album chart του Ηνωμένου Βασιλείου, έδωσαν δύο sold out συναυλίες στο Wembley Arena του Λονδίνου, το BBC Radio 1 ανακήρυξε το single «Welcome to the DCC» ως «Hottest Record of the Year» και το Radio X ονόμασε το «Overcome» ως «Best Record of the Year».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Nothing But Thieves στην πρώτη headlining εμφάνισή τους στην Ελλάδα

Το «Dead Club City» αποτελεί μία νέα εποχή για τους Nothing But Thieves. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε από τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Dom Craik μαζί με τον John Gilmore (παραγωγή) και τον Mike Crossey (μίξη).

Το concept album είχε ως επίκεντρο ένα club μόνο για μέλη σε μέγεθος πόλης, με το tracklist και τη συνολική αφήγηση να διαμορφώνονται από διαφορετικούς χαρακτήρες και ιστορικά μέρη γύρω από την πόλη. Το «Dead Club City (Deluxe)» επεκτείνει και να εξελίσσει αυτήν την ιστορία.

Χρησιμοποιώντας το club ως κεντρικό σημείο, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς το πραγματικό νόημα πίσω από το «Dead Club City».

Θέματα όπως η διαφήμιση, η ενότητα, η κουλτούρα του διαδικτύου, η μουσική βιομηχανία, η ηλικία και η πολιτική, καθώς και η απόδραση και η αλλαγή αναδεικνύονται από την αποξένωση ή το προνόμιο ενός club μόνο για τα μέλη του.

Διαφήμιση

Έχοντας κερδίσει φήμη για τις παθιασμένες εμφανίσεις τους, οι Nothing But Thieves έκλεισαν το 2023 με μία sold-out headline περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία που περιλάμβανε και δύο συναυλίες στο Wembley Arena του Λονδίνου και τριών συναυλιών στο Manchester Apollo του Μάντσεστερ.

Πέρυσι έδωσαν sold-out συναυλίες στην Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική. Μόλις ολοκλήρωσαν τη sold-out περιοδεία τους «Welcome To The DCC World Tour» στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποίησαν και δύο sold-out συναυλίες στο Ziggo Dome του Άμστερνταμ που πούλησαν συνολικά 34.000 εισιτήρια, πριν κατευθυνθούν στη Νότια Αμερική.

Τον επόμενο μήνα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες στις 19 και 20 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Nothing But Thieves: Δεύτερη συναυλία στην Αθήνα μετά το εντυπωσιακό sold out

Αυτό το καλοκαίρι οι Nothing But Thieves θα δώσουν υπαίθριες συναυλίες στην πλατεία Leeds Millennium του Leeds και στο κάστρο του Cardiff, παράλληλα με διάφορες εμφανίσεις σε φεστιβάλ και θα ακολουθήσουν τους Green Day στην καλοκαιρινή περιοδεία τους.

Για να κλείσουν τη χρονιά, θα επιστρέψουν στη Βόρεια Αμερική και τον Καναδά για μία δεύτερη περιοδεία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Οι Nothing But Thieves αποτελούνται από τους Conor Mason (φωνή, κιθάρα), Joe Langridge-Brown (κιθάρα), Dominic Craik (κιθάρα, πλήκτρα), Philip Blake (μπάσο) και James Price (ντραμς).

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Travis Scott ταρακούνησε το Μιλάνο – Για σεισμό πέρασαν οι κάτοικοι τη συναυλία του

Οι 80.000 θαυμαστές του Travis Scott έκαναν τη γη τρέμει. Ο Travis Scott θέλει να ταρακουνά τον κόσμο κάθε φορά...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...