Olivia Rodrigo: Εγκαινιάζει ταμείο για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών

Η Olivia Rodrigo θα δωρίσει στο ταμείο μέρος όλων των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων της παγκόσμιας περιοδείας της «Guts World Tour».

Η Olivia Rodrigo ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας πρωτοβουλίας για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών με την ονομασία «Fund 4 Good».

Η 21χρονη τραγουδίστρια είπε λίγα λόγια για την πρωτοβουλία σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την έναρξη της μεγάλης περιοδείας της «Guts World Tour» στις 23 Φεβρουαρίου από το Thousand Palms της Καλιφόρνιας.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Olivia Rodrigo ανέφερε: «Πριν ανεβώ στη σκηνή, ήθελα να έρθω εδώ και να σας μιλήσω για κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη, το οποίο είναι το Fund 4 Good, μία πρωτοβουλία που ξεκινάω ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας “Guts”».

Διαφήμιση

«Το Fund 4 Good λειτουργεί για την υποστήριξη όλων των γυναικών, των κοριτσιών και των ατόμων που αναζητούν ελευθερία στην αναπαραγωγική υγεία», εξήγησε.

«Το ταμείο θα υποστηρίξει άμεσα μη κερδοσκοπικές οργανώσεις κοινοτήτων που προωθούν την εκπαίδευση των κοριτσιών, υποστηρίζουν τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και προλαμβάνουν τη βία με βάση το φύλο», συνέχισε.

Η Olivia Rodrigo επιβεβαίωσε στο βίντεο ότι στο ταμείο του Fund 4 Good θα διατεθεί ένα μέρος όλων των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων της παγκόσμιας περιοδείας της «Guts World Tour».

Η pop star σημείωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας της, θα συνεργαστεί με το Εθνικό Δίκτυο Ταμείων Άμβλωσης των ΗΠΑ για να «βοηθήσει εκείνους που επηρεάζονται από εμπόδια στην υγειονομική περίθαλψη και να λάβουν την αναπαραγωγική φροντίδα που τους αξίζει.»

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift προηγείται στις υποψηφιότητες των iHeartRadio Music Awards 2024

Σε όλες τις συναυλίες του βορειοαμερικανικού σκέλους της θα υπάρχει και ένα περίπτερο του Εθνικού Δικτύου Ταμείων Άμβλωσης.

«Σας ευχαριστώ πολύ που υποστηρίζετε αυτόν τον σκοπό που με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Ανυπομονώ να σας δω όλους στην περιοδεία», κατέληξε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Olivia Rodrigo μιλάει για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισή της στο Glastonbury το 2022, η τραγουδίστρια ανέβασε στη σκηνή τη Lily Allen για να αφιερώσουν το τραγούδι «F**k You» της Βρετανίδας τραγουδίστριας στους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν ανατρέψει εκείνες τις ημέρες έναν νόμο 50 ετών που εγγυόταν στις γυναίκες στις ΗΠΑ το δικαίωμα να διακόψουν μία εγκυμοσύνη.

«Είμαι συντετριμμένη και τρομοκρατημένη που τόσες πολλές γυναίκες και τόσα πολλά κορίτσια θα πεθάνουν εξαιτίας αυτού», είπε τότε η Olivia Rodrigo στους χιλιάδες θεατές του φεστιβάλ.

Διαφήμιση

«Ήθελα να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στα πέντε μέλη του Ανώτατου Δικαστηρίου που μας έδειξαν ότι τελικά, δεν νοιάζονται πραγματικά για την ελευθερία», ανέφερε.

Η περιοδεία «Guts World Tour» της Olivia Rodrigo για το δεύτερο άλμπουμ της, «Guts», αποτελείται από 75 συναυλίες και θα ταξιδέψει σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη έως τον Αύγουστο του 2024.

Η Olivia Rodrigo πλαισιώνεται από ένα αποκλειστικά γυναικείο σύνολο καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως οι The Breeders, Remi Wolf, Chappell Roan και PinkPantheress.

Μπορείτε να κάνετε τη δική σας δωρεά στο ταμείο του Fund 4 Good εδώ.

@livieshq

olivia has launched Fund4Good, a global initiative committed to building an equitable and just future for all women, girls and people seeking reproductive health freedom. get more info & donate at http://oliviarodrigo.lnk.to/fund4good

♬ original sound – livies hq ❤️

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Kanye West μηνύεται ξανά – Για «κατάφωρη κλοπή μουσικής ιδιοκτησίας»

Δεν σταματούν οι αγωγές κατά του Kanye West. Ο Kanye West δέχθηκε άλλη μία αγωγή για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...