Olivia Rodrigo: Τα όνειρα για τον κινηματογράφο και ο καλλιτέχνης με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί

Η Olivia Rodrigo μοιράστηκε κάποιες από τις κρυφές επιθυμίες της.

Η Olivia Rodrigo μπορεί να έχει κατακτήσει τον κόσμο με επιτυχίες της όπως τα «Drivers License», «Good 4 U» και «Vampire», αλλά δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες της στην υποκριτική.

Μάλιστα, εξέφρασε κατά τη διάρκεια των Governors Awards της Ακαδημίας Κινηματογράφου την επιθυμία της να επιστρέψει στην οθόνη.

Πριν απογειωθεί η καριέρα της στην pop μουσική, η Olivia Rodrigo είχε καθιερωθεί ως ταλαντούχα ηθοποιός.

Διαφήμιση

Πρώτη φορά κέρδισε την αναγνώριση για τον ρόλο της Paige Olvera στη σειρά «Bizaardvark» του Disney Channel. Στη συνέχεια, υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Nini Salazar-Roberts στο «High School Musical: The Musical: The Series» του Disney+, το οποίο της χάρισε μία πιστή ομάδα θαυμαστών.

Μεταξύ άλλων, η Olivia Rodrigo είχε κάνει σε παιδική ηλικία και μία guest εμφάνιση στη σειρά «New Girl» του Fox το 2017.

Η αγάπη για τον κινηματογράφο

Μιλώντας στο Variety στα Governors Awards στο Χόλιγουντ το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, Olivia Rodrigo μοιράστηκε το πάθος της για την αφήγηση ιστοριών μέσω των ταινιών.

Όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να επιστρέψει στην υποκριτική, απάντησε: «Λατρεύω τις ταινίες, λατρεύω να αφηγούμαι ιστορίες… Θέλω πραγματικά να κάνω μία ταινία για την ενηλικίωση, ίσως πριν πραγματικά ενηλικιωθώ. Ίσως είμαι ήδη ενήλικη».

Διαφήμιση

Καθώς πλησιάζουν τα 21α γενέθλιά της στις 20 Φεβρουαρίου, η Olivia Rodrigo έχει ακόμα την ευκαιρία να περάσει από οντισιόν για τους ρόλους των ονείρων της. Δεδομένου του ιστορικού της στην τηλεόραση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μπορούσε να κάνει μία ομαλή μετάβαση στον κινηματογράφο.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι τα δύο πάθη της Olivia Rodrigo – η μουσική και η υποκριτική – συνεχίζουν να συνδέονται τον τελευταίο καιρό.

Πρόσφατα, η Olivia Rodrigo κυκλοφόρησε το τραγούδι «Can’t Catch Me Now» για το soundtrack της ταινίας «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» και μάλιστα διεκδικεί και μία υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Olivia Rodrigo: Το νέο άλμπουμ της «Guts» έχει «πολλά διασκεδαστικά τραγούδια»

Φαίνεται αναπόφευκτο ότι θα δούμε την Olivia Rodrigo να κυκλοφορεί περισσότερα τραγούδια για άλλα κινηματογραφικά έργα στο μέλλον.

Η συνεργασία με τον Noah Kahan

Εκτός από τα κινηματογραφικά όνειρά της, η Olivia Rodrigo μίλησε και για τις συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει με άλλους καλλιτέχνες.

Διαφήμιση

Ένα πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή της είναι ο Noah Kahan, υποψήφιος φέτος για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη. Εκθειάζοντας τη δουλειά του, ανέφερε ότι θέλει να κάνει κάποια στιγμή ένα ντουέτο μαζί του.

«Νομίζω ότι είναι τόσο σπουδαίος και δίνει μεγάλη έμπνευση», είπε πριν σταυρώσει τα δάχτυλά της και ευχηθεί να συνεργαστεί μαζί του «μια από αυτές τις ημέρες».

Είτε επιλέξει να επικεντρωθεί στη μουσική είτε να επιστρέψει στην υποκριτική, η Olivia Rodrigo έχει αναμφίβολα ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό μέλλον μπροστά της καθώς εξερευνά διαφορετικούς δρόμους στη βιομηχανία του θεάματος.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Celine Dion είναι «γεμάτη χαρά» για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Το μήνυμα της Celine Dion για την επιστροφή της...

Britney Spears: Κατακεραύνωσε τη Halsey για το video του «Lucky» και μετά ανακάλεσε

Η Britney Spears απείλησε με νομικές ενέργειες εναντίον της...

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

Η Ice Spice παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της «Y2K!»

Η Ice Spice επισφραγίζει την ασταμάτητη άνοδό της με ένα εκρηκτικό άλμπουμ. Η Ice Spice, το φαινόμενο της rap μουσικής...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...