Panik Records: No. 1 στο ετήσιο airplay chart για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια της Panik Records μονοπώλησαν τα ραδιόφωνα.

Τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση που έχουν οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια της Panik Records επιβεβαιώνει το επίσημο ελληνικό ετήσιο Airplay Chart της IFPI, καθώς η Panik, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι η No. 1 εταιρεία σε μερίδιο chart με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Η Panik Records, η κορυφαία ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, είναι η πρώτη και με διαφορά εταιρεία σε ραδιοφωνικό airplay για το ελληνικό ρεπερτόριο το 2023, με ποσοστό 39,45% και διαφορά πάνω από 13 μονάδες από τον ανταγωνισμό.

Η Panik μονοπώλησε το ελληνικό επίσημο ετήσιο IFPI Top 200 Airplay Chart by MediaInspector, όπου μετρά 86 τραγούδια, εκ των οποίων τα πέντε στο Top 10.

Διαφήμιση

Οι κορυφαίοι της χρονιάς

Το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στην Ελλάδα για το 2023 ήταν το παγκόσμιο hit «Flowers» της Miley Cyrus, που κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music.

Επίσης, το «Flowers» βρέθηκε και στην πρώτη θέση του Διεθνούς Airplay Chart για το 2023 στην Ελλάδα.

Την κορυφή του Ελληνικού IFPI Airplay Chart το 2023 κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το mega hit «Ελπίδα», το οποίο στέφθηκε και επίσημα τραγούδι της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τα τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στην Ελλάδα το 2023 - H Miley Cyrus στην κορυφή

Οι ΜΕΛΙSSES αναδείχθηκαν No. 1 συγκρότημα, έχοντας δύο τραγούδια στο top5, τις μεγάλες επιτυχίες «30-40» στο No. 2 και «Crayon» στο No. 4, ενώ μετρούν συνολικά 10 τραγούδια στο Top 200, τον μεγαλύτερο αριθμό από οποιοδήποτε καλλιτέχνη.

Διαφήμιση

Η Χριστίνα Σάλτη έγινε η No. 1 γυναίκα καλλιτέχνης του ελληνικού Οfficial Annual IFPI Top 200 Airplay Chart by MediaInspector, με την άκρως επιτυχημένη διασκευή του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη».

Ο Γιάννης Κότσιρας με το τραγούδι «Σασμός», από το soundtrack της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς, βρέθηκε στο No. 1 του έντεχνου ρεπερτορίου, ενώ στο No. 2 του ίδιου ρεπερτορίου ήταν άλλο ένα τραγούδι από το επιτυχημένο soundtrack του «Σασμού», «Τα Αντίθετα» που ερμηνεύει ο Βασίλης Σκουλάς.

Στο μεικτό ρεπερτόριο, με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου, η Panik είχε ποσοστό 37,13% στο chart share.

Τα αποτελέσματα του 2023 επιβεβαιώνουν τη δυναμική της Panik Records, η οποία συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή. Η εταιρεία διαθέτει ένα ισχυρό ρόστερ καλλιτεχνών, που δημιουργούν συνεχώς νέα, επιτυχημένα τραγούδια που αγαπιούνται από το κοινό.

Η Panik Records είναι η εταιρεία που ηγείται της εξέλιξης της ελληνικής μουσικής, με τολμηρές επιλογές και καινοτόμες συνεργασίες. Οι προοπτικές για τη νέα χρονιά δείχνουν εξίσου θετικές.

Διαφήμιση

Σε σχετική δήλωσή της, η Panik Records «ευχαριστεί για την αγάπη και την υποστήριξη και υπόσχεται ότι και το 2024 οι καλλιτέχνες της θα χαρίσουν μεγάλα hits και συναρπαστικές μουσικές στιγμές».

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Freddie Mercury: Το κλασικό τραγούδι των Queen που έγραψε σε πέντε λεπτά

Η ιδέα για το τραγούδι του ήρθε την ώρα που ήταν στο μπάνιο. Ο Freddie Mercury χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...