Οι Paramore είναι οι πρεσβευτές της Record Store Day 2024

Οι Paramore ανοίγουν μία νέα σελίδα ως ανεξάρτητο συγκρότημα με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. 

Οι Paramore τρόμαξαν πριν λίγο καιρό τους θαυμαστές τους όταν ακύρωσαν τις συναυλίες τους και κατέβασαν την ιστοσελίδα τους, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: το πλέον ανεξάρτητο συγκρότημα ανακοίνωσε ότι είναι ακόμα μαζί και επιπλέον ότι είναι οι φετινοί Πρεσβευτές της Record Store Day.

Η Record Store Day 2024, η ετήσια γιορτή των δισκοπωλείων, θα πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο το Σάββατο 20 Απριλίου.

«Μετά από μία μακρά καριέρα στη μουσική βιομηχανία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε ότι… θα συνεχίσουμε να έχουμε μία μακρά καριέρα στη μουσική βιομηχανία (συγχωρήστε μας για την αναστάτωση)», αστειεύτηκαν οι Paramore σε δήλωσή τους.

Διαφήμιση

«Το πρώτο μας εγχείρημα ως ανεξάρτητοι Paramore είναι να ρίξουμε φως στα ανεξάρτητα δισκοπωλεία, που αποτελούν ζωτικό κομμάτι της διαδρομής μας από εμμονικοί με τη μουσική συμμαθητές σε επαγγελματίες μουσικούς», συνέχισαν.

«Ως εκ τούτου, αισθανόμαστε τιμή που είμαστε οι Πρεσβευτές σας για τη Record Store Day 2024. Η χρονική συγκυρία μοιάζει με κισμέτ», ανέφεραν.

Η συνεργασία των Paramore με την Atlantic Records ολοκληρώθηκε μετά από 20 χρόνια με την κυκλοφορία του άλμπουμ «This Is Why» του συγκροτήματος.

Στις 4 Φεβρουαρίου, οι Paramore κέρδισαν δύο βραβεία στα Grammy 2024, με το «This Is Why» να παίρνει τον τίτλο του Καλύτερο Rock Άλμπουμ και το ομώνυμο τραγούδι να λαμβάνει το βραβείο για την Καλύτερη Ερμηνεία Atlernative Μουσικής.

Διαφήμιση

Ήταν μία ιστορική βραδιά για τους Paramore, οι οποίοι έγιναν το πρώτο συγκρότημα με γυναίκα τραγουδίστρια που κερδίζει το βραβείο Grammy για το Καλύτερο Rock Άλμπουμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι συνιδρυτές της Record Store Day επαινούν την Olivia Rodrigo για το παράδειγμα που θέτει στους θαυμαστές της

«Η ανακάλυψη μουσικής ήταν πάντα ρομαντική. Τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία είναι από τους λίγους χώρους που προσφέρουν μία απτή, υλική εμπειρία ανακάλυψης μουσικής», πρόσθεσαν οι Paramore.

«Σε έναν τον κόσμο που μοιάζει πιο αποσυνδεδεμένος και εχθρικός από ποτέ, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την επαφή (κυριολεκτικά) με αυτό που μας εμπνέει, μας ενδυναμώνει ή απλά μας φέρνει χαρά», τόνισαν.

«Ευτυχώς, για όλους μας, εξακολουθεί να επιβιώνει ανάμεσα στο χάος η αγνότητα και η ριζική απλότητα ενός εξαιρετικού δισκοπωλείου», ανέφεραν.

Πρεσβευτές της Record Store Day έχουν υπάρχει στο παρελθόν οι Taylor Swift, St. Vincent, Metallica, Pearl Jam, Jack White και Jason Isbell & Amanda Shires.

Διαφήμιση

Στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, οι πρεσβευτές συνήθως προσφέρουν μία αποκλειστική κυκλοφορία για την περίσταση. Δεν είναι ακόμα γνωστό τι μας επιφυλάσσουν οι Paramore και αν πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία του νέου κεφαλαίου τους ως ανεξάρτητο συγκρότημα.

Τον περασμένο μήνα, οι Paramore μοιράστηκαν μία διασκευή του «Burning Down The House» των Talking Heads για τη συλλογή «Everyone’s Getting Involved: A Tribute Το “Stop Making Sense”» της A24 Music.

Εν τω μεταξύ, το επόμενο διάστημα, οι Paramore θα εμφανιστούν στο Lollapalooza της Βραζιλίας και στη συνέχεια θα συναντηθούν ξανά με την Taylor Swift για να τη συνοδεύσουν στο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της «The Eras Tour» από τον Μάιο έως τον Αύγουστο.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Οι BLACKPINK θα ξεκινήσουν μία νέα παγκόσμια περιοδεία το 2025

Οι BLACKPINK έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζουν την επιστροφή τους στη σκηνή. Η YG Entertainment αποκάλυψε ότι οι BLACKPINK είναι...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...