Ο Purple Disco Machine συνεργάζεται με την ÁSDÍS στο «Beat Of Your Heart»

Η καρδιά σας θα χτυπήσει στον ρυθμό του νέου single του Purple Disco Machine.

Ο Purple Disco Machine μοιράζεται το νέο του single «Beat Of Your Heart» σε συνεργασία με την Ισλανδή καλλιτέχνιδα ÁSDÍS.

Το τραγούδι συνδυάζει τον χαρακτηριστικό disco ήχο του Purple Disco Machine με τη μαγνητική φωνή της ÁSDÍS και ξεχειλίζει από χορευτικά grooves, εντυπωσιακά synthesizers και συναρπαστικές μελωδίες.

Το music video που συνοδεύει του «Beat Of Your Heart», σε σκηνοθεσία NDVD, φέρνει στη ζωή όλη τη χαρά του χορού, συνυφαίνοντας την αγάπη, την ελευθερία και τη φαντασία.

Διαφήμιση

Ο Purple Disco Machine λέει για το τραγούδι: «Μου έστειλε τα φωνητικά η ÁSDÍS και αμέσως ερωτεύτηκα τη φωνή της. Ήθελα να κυκλοφορήσω το τραγούδι ως single και αργότερα το ηχογραφήσαμε ξανά μαζί στο στούντιό μου στη Δρέσδη, και αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο».

Το «Beat of Your Heart» ακολουθεί για τον Purple Disco Machine το προηγούμενο single του «Something On My Mind» σε συνεργασία του με τους Βρετανούς καλλιτέχνες Duke Dumont και Nothing But Thieves.

Το «Something On My Mind» έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 20 εκατομμύρια streams και έχει λάβει πλούσια υποστήριξη από το BBC Radio 1, όπου στέφθηκε ως «Tune of The Week».

Πρόσφατα επίσης, ο Purple Disco Machine κυκλοφόρησε ένα τεράστιο remix του τραγουδιού «Mess It Up» των Rolling Stones.

Διαφήμιση

Ο Purple Disco Machine βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αναβίωσης της disco, έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις και επιτυχίες στα charts με τα μεταδοτικά grooves του.

Η συνεργασία του με τον Kungs στο «Substitution» έχει συγκεντρώσει πάνω από 180 εκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο και έγινε άλλη μία τεράστια επιτυχία στο ευρωπαϊκό airplay (Νο.2).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Rolling Stones και Purple Disco Machine σε μία μουσική συνάντηση - έκπληξη στο «Mess It Up»

Το «Substitution» έχει γίνει χρυσό στην Ιταλία, την Ολλανδία, την Ουγγαρία και πλατινένιο στη Γαλλία και το Βέλγιο, ενώ είναι το δεύτερο τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις στα γερμανικά ραδιόφωνα το 2023.

Με ένα εντυπωσιακό ιστορικό που περιλαμβάνει βραβεία Grammy και remixes για μία πληθώρα αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, ο Purple Disco Machine έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής.

Αφού κέρδισε πέρυσι ένα βραβείο Grammy για το Καλύτερο Remix για το «About Damn Time» της Lizzo, ο Purple Disco Machine συνεχίζει να καλπάζει και να γνωρίζει απίστευτη επιτυχία.

Διαφήμιση

Ο βιρτουόζος της ηλεκτρονικής μουσικής έχει εδραιωθεί στην κορυφή των charts μέσω των συνεργασιών του με τους Sophie and the Giants σε τραγούδια όπως τα «Hypnotized», «In The Dark» και «Paradise», καθώς και μέσω των πολυάριθμων πολυπλατινένιων singles με τους Eyelar και Moss Kena.

Παράλληλα με αυτά τα επιτεύγματα, ο Purple Disco Machine έχει προσφέρει με συνέπεια μία σειρά από αγαπημένα τραγούδια για το dancefloor, όπως τα «Body Funk», «Dished (Male Stripper)», «Rise», «Playbox» και το πρόσφατο single «Bad Company».

Το φθινόπωρο του 2024 θα πραγματοποιήσει την περιοδεία «PDM Paradise», που περιλαμβάνει στάσεις σε 13 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Purple Disco Machine, ÁSDÍS - Beat Of Your Heart (Official Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Michael Jackson: Σε δημοπρασία άγνωστα υπογεγραμμένα σκίτσα του

Μία νέα δημοπρασία θα αναδείξει την αγάπη του Michael Jackson για το σκίτσο. Μία σπάνια συλλογή από υπογεγραμμένα σχέδια του...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...