RM: Μία απίστευτη περιπέτεια απόδρασης στο video του «Domodachi»

Ο RM των BTS ολοκληρώνει την τριλογία των μουσικών βίντεο του νέου άλμπουμ του με θέμα τον λαβύρινθο.

Ο RM των BTS παρουσιάζει το music video για το «Domodachi» με τη συμμετοχή της Little Simz.

Το «Domodachi» είναι ακόμα ένα τραγούδι από το δεύτερο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο «Right Place, Wrong Person», που κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου από την BigHit Music.

Αυτό είναι το τέταρτο από πέντε music videos που πρόκειται να μοιραστεί με το ARMY ο RM στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του «Right Place, Wrong Person».

Διαφήμιση

Συμβαδίζοντας με τα προηγούμενα βίντεο του άλμπουμ, το νέο κινηματογραφικό music video για το «Domodachi» αναδεικνύει την καλλιτεχνική δεινότητα του RM, ο οποίος συγκέντρωσε μία πλειάδα διάσημων συνεργατών και δημιούργησε ένα στυλ παραγωγής που ταιριάζει σε κάθε κομμάτι.

Ανάμεσα στα 11 alternative τραγούδια του «Right Place, Wrong Person», το «Domodachi» είναι ένα alternative hip-hop κομμάτι με ελκυστικούς ήχους κρουστών, στο οποίο συμμετέχει η Βρετανίδα ράπερ Little Simz.

Το τραγούδι επικεντρώνεται στο θέμα της δημιουργίας φιλιών μέσα από την κοινή πορεία και την αγνή χαρά που νιώθεις όταν χορεύεις μαζί με αυτούς τους φίλους.

Βασισμένο πάνω στο θεματικό νήμα που είχε δημιουργηθεί στα προηγούμενα music videos για τα «Come Back To Me» και «Lost!», το βίντεο του «Domodachi» ολοκληρώνει την τριλογία των music videos του RM με θέμα τον λαβύρινθο.

Διαφήμιση

Το music video ξεκινά με έναν έφηβο πρωταγωνιστή που μπαίνει κατά λάθος σε μια σήραγγα, αντιμετωπίζοντας διάφορες προκλήσεις ενώ αναζητά μία έξοδο.

Με τη βοήθεια του νέου φίλου που αποκτά, ο πρωταγωνιστής τελικά δραπετεύει από τον λαβύρινθο, μόνο και μόνο για να επιστρέψει ξανά μέσα στη σήραγγα.

Το music video προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο καλλιτεχνικού βάθους στο άλμπουμ «Right Place, Wrong Person», με τη μοναδική απεικόνιση της εξελιγμένης δομής του λαβυρίνθου και της διαδικασίας απόδρασης, καθώς και της μεταμορφωμένης νοοτροπίας εκείνου που ελευθερώνεται, στο αποκορύφωμα του τελευταίου μέρους της τριλογίας του λαβυρίνθου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Suga των BTS αποκαλύπτει το συναρπαστικό trailer του «Agust D Tour ‘D-Day’ The Movie»

Συνεχίζοντας να παρουσιάζει πρωτοποριακές συνεργασίες σε όλο το φάσμα της pop κουλτούρας, ο RM ένωσε τις δυνάμεις του για το music video του «Domodachi» και πάλι με τον Ιάπωνα σκηνοθέτη Pennacky, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης το music video για το B-side track «Groin».

Ο Pennacky, γνωστός για τη διαμόρφωση της independent σκηνής music video της Ιαπωνίας μέσω συνεργασιών με καταξιωμένους J-pop καλλιτέχνες όπως οι Gen Hoshino, Aimyon και Atarashii Gakko! , αξιοσημείωτα συνεργάστηκε και με τον RM στο music video για τη συμμετοχή του στο «Sexy Nukim» των Balming Tiger το 2022.

Διαφήμιση

Ο RM θα κυκλοφορήσει το τελευταίο music video από το «Right Place, Wrong Person» στις 10 Ιουνίου.

Το άλμπουμ προσφέρει μία αφιλτράριστη και ειλικρινή εξερεύνηση της ξεχωριστής ευαισθησίας, της αισθητικής και των πεποιθήσεων του RM, εμβαθύνοντας σε ένα οικείο για πολλούς συναίσθημα: να νιώθεις σαν ξένος, σαν να μην ανήκεις κάπου.

RM 'Domodachi (feat. Little Simz)' Official MV

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Beyoncé έδωσε το «Freedom» στην Kamala Harris για την προεκλογική εκστρατεία της

Η Kamala Harris έχει τη μουσική στήριξη της Beyoncé. Η Beyoncé δίνει το soundtrack της προεκλογικής εκστρατείας της Kamala Harris. Η...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...