Robbie Williams: Πώς άλλαξε τη ζωή του το τραυματικό ντοκιμαντέρ για την καριέρα του

Ο Robbie Williams γυμνός μπροστά στον φακό – Η θεραπευτική δύναμη του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του που κυκλοφόρησε στο Netflix

Ο Robbie Williams ξεκίνησε την εμβληματική καριέρα του στην εφηβεία του ως μέλος του boy band Take That και από την αρχή, τα φώτα της δημοσιότητας ήταν σταθερά στραμμένα πάνω του.

Με τις αδυσώπητες κάμερες να έχουν καταγράψει στον φακό τους κάθε κίνησή του, αυτή η συνεχής παρακολούθηση έδωσε στον Βρετανό τραγουδιστή της pop μία μοναδική ευκαιρία.

Ο Robbie Williams εμβάθυνε στις δεκαετίες της καριέρας του παρακολουθώντας πλάνα του εαυτού του από όλα αυτά τα χρόνια και τα σκαμπανεβάσματα της διαδρομής του – από τις συναρπαστικές χαρές μέχρι τις πιο ευάλωτες στιγμές του.

Διαφήμιση

Σε μία νέα συνέντευξή του στο Billboard Pop Shop Podcast, ο Robbie Williams μίλησε για το ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων για τη ζωή και την καριέρα του που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο στο Netflix.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Joe Pearlman και παραγωγή της Ridley Scott Associates, ο Robbie Williams κάθεται στο κρεβάτι του με τα εσώρουχα και να παρακολουθεί τη ζωή του μέσα από εντυπωσιακό αρχειακό υλικό.

«Όταν το Netflix και η εταιρεία του Ridley Scott ήρθαν και μου είπαν: “Θα θέλαμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ για εσάς και να το βάλουμε στην πλατφόρμα του Netflix”, ξέρετε, είμαι ένας άνθρωπος που αναζητά την προσοχή εξ επαγγέλματος», είπε ο 49χρονος τραγουδιστής.

«Και είναι τιμή μου. Τι άλλο θα μπορούσε να πει ένας άνθρωπος που αναζητά την προσοχή εκτός από το: “Ναι, παρακαλώ;”», συνέχισε.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Robbie Williams εγκατέλειψε το Twitter γιατί θα κατέστρεφε την καριέρα του

Η τραυματική εμπειρία

Παρόλο που ήταν εύκολο για τον Robbie Williams να απαντήσει θετικά στην πρόταση, αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν εύκολη διαδικασία, καθώς τα γυρίσματα εκτυλίσσονταν ακατάπαυστα επί 25 συνεχόμενες ημέρες και διαρκούσαν έως και έξι ή επτά ώρες την ημέρα.

Αναφερόμενος σε αυτή την έντονη περίοδο, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη που να έχουν κάνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν υπάρχουν ομάδες υποστήριξης για, ξέρετε, παρακολούθηση του τραύματος».

«Αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρον, το να φεύγω κατά κάποιον τρόπο από το δωμάτιο κάθε μέρα και μετά να πηγαίνω στο κρεβάτι με τη γυναίκα μου και να προσπαθώ να εξηγήσω πώς αισθάνομαι», πρόσθεσε.

Η θεραπευτική δύναμη

Ενώ ήταν τρομακτικό για τον Robbie Williams να παρακολουθεί ξανά τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μία καθαρτική εμπειρία.

«(Το ντοκιμαντέρ) έχει γίνει θεραπευτικό μόνο από τότε που κυκλοφόρησε. Δεν ήταν θεραπευτικό εκείνη τη στιγμή. Ήταν απλά, ήταν τραυματικό», σημείωσε.

Διαφήμιση

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Robbie Williams δεν αποκαλύπτει μόνο τις εντυπωσιακές στιγμές της ζωής του, αλλά επίσης ρίχνει φως στην απαιτητική διαδικασία της αυτοκριτικής.

Καθώς οι θεατές βυθίζονται στο έπος τεσσάρων επεισοδίων, γίνονται μάρτυρες της πολυπλοκότητας της ζωής του, με την προσοχή να εστιάζεται τόσο στις επιτυχίες όσο και στις μάχες που έχουν διαμορφώσει την αξιοσημείωτη καριέρα του.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Chappell Roan παλεύει με τις συνέπειες της επιτυχίας της: «Έχει γίνει τρομακτικό»

«Πατάω φρένο σε οτιδήποτε με κάνει πιο γνωστή», είπε η Chappell Roan για τη μάχη της να προστατεύσει την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...