Ο Robbie Williams θέλει να αγοράσει την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα

Ο Robbie Williams στα βήματα του Ryan Reynolds.

Ο Robbie Williams σκέφτεται να αγοράσει την αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα της παιδικής ηλικίας του, την Port Vale FC.

Ο Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος μεγάλωσε στο Stoke-on-Trent της Αγγλίας και διατηρεί ζωντανό το πάθος του τόσο με τις ρίζες του όσο και με τα αθλητικά θεάματα, ονειρεύεται να ασχοληθεί ενεργά με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Ο Robbie Williams έγινε οπαδός της Port Vale FC όταν ήταν νέος και έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του προς την ομάδα πολλές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Διαφήμιση

Σε διάφορες συνεντεύξεις και συναυλίες του αναφέρει συχνά την υπερηφάνειά του για την Port Vale FC και την επιτυχία της ομάδας. Αυτός ο γνήσιος ενθουσιασμός κάνει το ενδεχόμενο της απόκτησης του συλλόγου ακόμα πιο σημαντική τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πιστούς οπαδούς των Valiants.

Ένα νέο δημοσίευμα της The Sun υποστηρίζει ότι ο Robbie Williams θα μπορούσε να υποβάλει επίσημη προσφορά για την απόκτηση της ομάδας.

Μία πηγή δήλωσε: «Είναι πραγματικά νωρίς, αλλά ο Robbie έχει προσεγγιστεί επίσημα για να διαπιστωθεί αν ενδιαφέρεται να υποβάλει προσφορά. Η Port Vale παραμένει μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του και πάντα ήταν όνειρο να ασχοληθεί περισσότερο με την ομάδα».

«Είχε μερικές συναντήσεις και οι υποστηρικτές του είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι. Πιστεύουν ότι ο Rob θα προσθέσει την ποιότητα του σταρ και θα κάνει την Port Vale σημαντικό παράγοντα», συνέχισε.

Διαφήμιση

Εάν ο Robbie Williams προχωρήσει στην απόκτηση της Port Vale FC, θα ακολουθήσει τα βήματα των ηθοποιών Ryan Reynolds και Rob McElhenney, οι οποίοι κέρδισαν σημαντική προσοχή αφού αγόρασαν την ουαλική ομάδα Wrexham AFC.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Robbie Williams: «Όταν βγαίνω έξω με κοιτάζουν σαν να είμαι γέτι»

Από τη συνεργασίας του προέκυψε η δημοφιλή τηλεοπτική σειρά – ντοκιμαντέρ «Welcome to Wrexham», η οποία καταγράφει τις εμπειρίες τους με τη διοίκηση του συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προβολή και τα έσοδα της ομάδας.

Όπως φάνηκε με την περίπτωση των Ryan Reynolds και Rob McElhenney, ο συνδυασμός της φήμης με μία πρακτική προσέγγιση στη λειτουργία ενός συλλόγου δημιουργεί συναρπαστικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και προβολή στα μέσα ενημέρωσης.

«Βλέποντας τι έχουν κάνει ο Ryan και ο Rob με τη Wrexham – την αυξημένη επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις εμπορευμάτων και τη γενικότερη δημιουργία προφίλ – είναι συναρπαστικό», συνέχισε η πηγή.

«Οι οπαδοί της Port Vale λατρεύουν τον Robbie και, στα χαρτιά, είναι ένα ζευγάρι φτιαγμένο στον παράδεισο», τόνισε.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τα παράδειγμα της Wrexham AFC, η συγχώνευση της γοητείας ενός αστέρα διεθνούς βεληνεκούς με την τοπική ποδοσφαιρική κουλτούρα μπορεί προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε μικρότερες ομάδες όπως η Port Vale FC.

Αξιοποιώντας την παγκόσμια φήμη του Robbie Williams, ο σύλλογος θα μπορούσε να επωφεληθεί σημαντικά από τις βελτιωμένες δυνατότητες πωλήσεων εισιτηρίων και εμπορευμάτων από το αυξημένο ενδιαφέρον που θα περιβάλλει την επιστροφή του pop star στην πατρίδα του.

Οι φανατικοί οπαδοί της Port Vale FC περιμένουν με ανυπομονησία οποιαδήποτε επίσημη επιβεβαίωση των προθέσεων του Robbie Williams να επενδύσει στον σύλλογο με στόχο να φέρει ανανεωμένη ζωντάνια και ενθουσιασμό στην αγαπημένη ομάδα της γενέτειράς του χάρη στην εκτεταμένη επιρροή του.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Kesha έρχεται να «αλλάξει τον κόσμο» με τη νέα μουσική της

Ήρθε η ώρα η φωνή της Kesha να ακουστεί δυνατά. Η τρελή πορεία της Kesha ξεκίνησε και δεν πρόκειται να...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...