«Always Forever»: Η Romy κυκλοφορεί την επόμενη επιτυχία του καλοκαιριού

Η Romy συνεργάστηκε για το music video του «Always Forever» με τη Charlotte Wells, τη σκηνοθέτρια της ταινίας «After Sun».

Η Romy κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο single «Always Forever».

Το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ceremonia Festival στην Πόλη του Μεξικού και έγινε αμέσως αγαπημένο του κοινού στις πρόσφατες sold-out εμφανίσεις της Romy.

Το «Always Forever» είναι το πρώτο single της Romy μετά την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ της «Mid Air» τον Σεπτέμβριο του 2023.

Διαφήμιση

Το τραγούδι είναι χτισμένο γύρω από ένα sample της εμβληματικής επιτυχίες «I Love You Always Forever» της Donna Lewis από το 1996 και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον συμπαραγωγό του «Mid Air», τον Fred again..

Το «Always Forever» είναι μία χαρούμενη pop δημιουργία που διεκδικεί από νωρίς τον τίτλο του τραγουδιού του καλοκαιριού.

Για το video του «Always Forever», η Romy συνεργάστηκε με την καταξιωμένη σκηνοθέτιδα και δημιουργό ταινιών Charlotte Wells, στο πρώτο της music video.

Οι δημιουργικοί δρόμοι τους είναι αλληλένδετοι: η Charlotte Wells είναι φανατική θαυμάστρια του συγκροτήματος της Romy, των The xx και τους είδε για πρώτη φορά ζωντανά το 2014 στις ζεστές εμφανίσεις του συγκροτήματος στο Park Avenue Armory της Νέας Υόρκης. Τις ιδίες συναυλίες παρακολούθησαν επίσης ο Jay-Z, η Beyoncé, η Madonna, η Björk και η Anohni μεταξύ άλλων.

Διαφήμιση

Εν τω μεταξύ, η Romy συνδέθηκε βαθιά με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Charlotte Wells, το «After Sun» (2022) – που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα ντεμπούτα πρόσφατων εποχών, καθώς ολοκλήρωνε τις εργασίες της για το «Mid Air».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Romy: Ένα instant classic dance remix του «Did I» από την Peaches

Η Romy και η Charlotte Wells ανέπτυξαν μία φιλία που τελικά οδήγησε στη συνεργασία τους στο «Always Forever», το οποίο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του οίκου Gucci. Περισσότερα για αυτή τη συνεργασία αποκάλυψαν σε συνέντευξη τους στο Dazed.

Εν τω μεταξύ, μετά την κυκλοφορία του «Mid Air» τον Σεπτέμβριο, η Romy έχει λάβει πλήθος διακρίσεων, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων υποψηφιοτήτων της στα BRIT Awards για το Καλύτερο Dance Act και στα Βραβεία Grammy για την Καλύτερη Dance/Electronic Ηχογράφηση.

Πρόσφατα πραγματοποίησε επίσης τις μεγαλύτερες headline εμφανίσεις της μέχρι σήμερα σε χώρους όπως το 4.000 θέσεων Hollywood Palladium στο Λος Άντζελες (27 Μαρτίου), το 3.200 θέσεων Knockdown Center στη Νέα Υόρκη (29 Μαρτίου) και δύο εμφανίσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο 3.000 θέσεων Roundhouse του Λονδίνου, πριν από ένα καλοκαίρι με φεστιβάλ και headline shows.

Το «Mid Air» ήταν ένα από τα debut albums του 2023 που έτυχαν της πιο θερμής υποδοχής. Χαρακτηρίστηκε από το NME ως «αποκαλυπτικό», από το Wall Street Journal ως «ένα από τα καλύτερα pop άλμπουμ της χρονιάς» και από το New Yorker ως «ένας από τα dance άλμπουμ των τελευταίων ετών με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Διαφήμιση

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα The i έδωσε μία κριτική πέντε αστέρων, χαρακτηρίζοντας το άλμπουμ «μια αστραπή παράξενης ευδαιμονίας» και το Rolling Stone UK αποθέωσε τη Romy ως «ένα μοναδικά λαμπρό ταλέντο της dance σκηνής».

Η Romy συνεργάστηκε για τη δημιουργία του «Mid Air» μαζί με τους παραγωγούς Fred again. και Stuart Price, καθώς και με τον συνεργάτη της στους The xx, Jamie xx.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Jessie Ware και Romy συνεργάζονται στο αισιόδοξο «Lift You Up»

Το «Mid Air» είναι ένα άλμπουμ που πραγματεύεται με την αγάπη, το πένθος, τις σχέσεις, την ταυτότητα και τη σεξουαλικότητα και είναι ένα γράμμα αγάπης στα queer clubs όπου η Romy βρήκε μία κοινότητα και τη σύνδεση.

Είναι, κατά κάποιον τρόπο, ένα άλμπουμ coming-out, αν και είχε κάνει coming out στην προσωπική ζωή της εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι και ένα άλμπουμ coming-through – μέσα από τη θλίψη και τον πόνο, προς την ευφορία.

Το «Mid Air» είναι ένα άλμπουμ που ενώνει τα dancefloors, αποστάζοντας την αγάπη της Romy για τα κλασικά κομμάτια των clubs και τη διαχρονική τραγουδοποιία και βρίσκει το ιδανικό σημείο ισορροπίας – όπως και μεγάλο μέρος της αγαπημένης μουσικής της – ανάμεσα στην ευφορία, την απόδραση, τη θλίψη και τη μελαγχολία.

Romy – Always Forever (Official Music Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Ηλίας Καμπακάκης κυκλοφορεί το διπλό άλμπουμ «Ασπρόμαυρο»

Ο Ηλίας Καμπακάκης συγκεντρώνει 25 τραγούδια στο νέο άλμπουμ του. Ο Ηλίας Καμπακάκης μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στο...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...