Ο Ryan Gosling κλαίει με το «All Too Well» της Taylor Swift στο trailer της ταινίας «The Fall Guy»

«Δεν κλαίνε όλοι με την Taylor Swift», αναρωτιέται ο Ryan Gosling.

Ο Ryan Gosling είναι επίσημα θαυμαστής της Taylor Swift – ή τουλάχιστον ο χαρακτήρας του στη νέα ταινία «The Fall Guy».

Το trailer της επερχόμενης ταινίας δράσης προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024 την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και υπόσχεται ότι το «The Fall Guy» θα προσφέρει «ρομαντισμό, δράμα, burritos, καράβια», αλλά και «πολλά συναισθήματα».

Σε μία από τις σκηνές του trailer, διάρκειας ενός λεπτού, ο Ryan Gosling κλαίει ακούγοντας το «All Too Well (Taylor’s Version)» της Taylor Swift στο αυτοκίνητό του.

Διαφήμιση

Η συμπρωταγωνίστριά του Emily Blunt διακόπτει τη συναισθηματική στιγμή ρωτώντας τον τι κάνει και ο αμήχανος Ryan Gosling απαντάει ότι «χαλαρώνει».

«Έκλαιγες με την Taylor Swift;», ρωτά η Blunt, με τον Gosling να απαντά χιουμοριστικά: «Δεν το κάνουν όλοι;»

Στην ταινία «The Fall Guy», ο Ryan Gosling υποδύεται τον Colt Seavers, έναν τραυματισμένο επαγγελματία κασκαντέρ που, έχοντας αφήσει τον χώρο του θεάματος ένα χρόνο νωρίτερα για να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική υγεία του, επιστρέφει στη δράση όταν εξαφανίζεται ο αστέρας μίας ταινίας μεγάλου προϋπολογισμού σε σκηνοθεσία της πρώην του, Jody Moreno (Emily Blunt).

Το «The Fall Guy» είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980 και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο κασκαντέρ – σκηνοθέτης David Leitch.

Διαφήμιση

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο του, ο Ryan Gosling μίλησε με τον Lee Majors, ο οποίος υποδύθηκε τον Colt Seavers στη σειρά ‘The Fall Guy».

«[O Majors] ήρθε στην Αυστραλία και είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του και να περάσω την ημέρα μαζί του. Ήταν υπέροχα,» δήλωσε ο Ryan Gosling στο People τον Ιανουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Η πρεσβεία της Ιαπωνίας απαντά - Θα προλάβει να ταξιδέψει από το Τόκιο στο Λας Βέγκας για το Super Bowl;

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακόμα ανταλλάσσουν μηνύματα με τον Lee Majors, προσθέτοντας: «Είναι τόσο αστείος και πολύ ευγενικός και φιλόφρονος».

Στην ταινία, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάιο, πρωταγωνιστούν επίσης ο Winston Duke και η Stephanie Hsu από το «Everything Everywhere All at Once».

Η Universal Picture περιγράφει το «The Fall Guy» ως «ένα γράμμα αγάπης στις ταινίες δράσης και στο σκληρά εργαζόμενο και υποτιμημένο συνεργείο που τις δημιουργεί.»

Διαφήμιση

Η χρήση του «All Too Well (Taylor’s Version)» στο trailer ήταν εύστοχη, καθώς η Taylor Swift βρέθηκε στις κερκίδες του Allegiant Stadium του Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει το 58ο Super Bowl μαζί με την Ice Spice και την Blake Lively.

Η pop star υποστήριζε τον σύντροφό της, τον αθλητή Travis Kelce των Kansas City Chiefs, οι οποίοι και κατέκτησαν τον τίτλο του φετινού Super Bowl, επικρατώντας των San Fransisco 49ers.

The Fall Guy | Everything

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο The Weeknd δίνει γεύση από δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια

Ο The Weeknd ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα ταξίδι προς την άβυσσο. Το τελευταίο μέρος της νέας τριλογίας του The Weeknd...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...