Ο Ryan Tedder των OneRepublic για το «Counting Stars»: «Αυτό το τραγούδι έχει ταξιδέψει πολύ πιο μακριά από εμένα»

Το «Counting Stars» κυκλοφόρησε το 2013 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,8 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Ryan Tedder έχει δώσει συναυλίες σε όλο τον κόσμο με το συγκρότημά του, τους OneRepublic. Παρόλα αυτά, πιστεύει ότι η μεγάλη επιτυχία τους «Counting Stars» έχει ταξιδέψει ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

«Είναι κατά κάποιο τρόπο αυτό που ελπίζεις να έχεις – αν έχεις ένα τέτοιο τραγούδι κατά τη διάρκεια της ζωής σου, είσαι τυχερός», δήλωσε στο People για το «Counting Stars», το οποίο έκλεισε φέτος τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας του, στα επίσημα εγκαίνια του UMusic Hotel Madrid.

«Έχει ταξιδέψει πολύ περισσότερο – και έχω ταξιδέψει πολύ – αλλά έχει ταξιδέψει πολύ περισσότερο από εμένα σε τόσες χώρες και τόσα μέρη, σε γάμους, playlists, χορούς, γενέθλια, ό,τι θέλετε», συνέχισε.

Διαφήμιση

Ο Ryan Tedder συνεργάστηκε πρόσφατα με τη Samsung και χρησιμοποίησε τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro της εταιρείας για να δημιουργήσει μία νέα εκδοχή του «Counting Stars».

«Δούλεψα ξανά ολόκληρο το τραγούδι και το έκανα παραγωγή από την αρχή. Είναι ένα τραγούδι με εντελώς διαφορετικό ήχο και αντιπροσωπεύει το 2023», εξήγησε.

Η μουσική βραδιά στο πεντάστερο ξενοδοχείο UMusic Hotel Madrid, που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Puerta del Sol, ολοκληρώθηκε με μία εμφάνιση από τον frontman των OneRepublic.

Ο Ryan Tedder τραγούδησε στο ιστορικό UMusic Hotel Teatro Albéniz προσωπικές επιτυχίες του όπως, φυσικά, το «Counting Stars» και τραγούδια που έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια για άλλους καλλιτέχνες, όπως το «Bleeding Love» της Leona Lewis και το «Halo» της Beyoncé.

Διαφήμιση

«Κάθε φορά που μπορείς να παίζεις σε έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί για μουσική σε αντίθεση με τα γήπεδα είναι κάτι ξεχωριστό, επειδή πολλοί από τους χώρους στους οποίους εμφανιζόμαστε τώρα δεν προορίζονταν ποτέ για μουσική – και τα ιστορικά θέατρα, ειδικά, έχουν τον καλύτερο ήχο», σημείωσε ο Ryan Tedder για το Teatro Albéniz, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1940.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  OneRepublic: Ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα στο music video του «Dear Santa»

Μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση, το θέατρο επαναλειτουργεί δίπλα στο UMusic Hotel – μία οικογένεια ξενοδοχείων με έμπνευση από τη μουσική και την τοπική κουλτούρα – και θα φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα παραστάσεων, μεταξύ των οποίων και το «Φάντασμα της Όπερας».

Το ξενοδοχείο διαθέτει 130 δωμάτια, το εστιατόριο «El Albéniz» (που σερβίρει κλασικά ισπανικά πιάτα και τοπικά κρασιά) και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στη Μαδρίτη.

Όλα αυτά τα χρόνια η Ισπανία ήταν ένα ιδιαίτερο μέρος για τον Ryan Tedder, ο οποίος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Μαδρίτη όταν ήταν περίπου 19 ετών.

«Πριν από μερικά χρόνια, πέρασα έναν ολόκληρο μήνα στην Ισπανία για τα γενέθλιά μου, και η πρώτη διεθνής συναυλία που έδωσαν οι OneRepublic ήταν πιθανότατα στη Βαρκελώνη», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μην αγαπάς – η ατμόσφαιρα και η ενέργεια είναι τόσο ιδιαίτερη και το φαγητό είναι εκπληκτικό», είπε για την καταλανική πόλη, σημειώνοντας ότι μία από τις αγαπημένες του στάσεις στη Βαρκελώνη είναι το «Botín» – το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο.

«Δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη», συμπλήρωσε ο Ryan Tedder.

OneRepublic - Counting Stars (2023 Version) [Official Audio]

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Olivia Rodrigo: Το «Sour» είναι το άλμπουμ από γυναίκα με τα περισσότερα streams στο Spotify

Μία ξεχωριστή διάκριση για το πρώτο άλμπουμ της Olivia...

Frank Ifield: Πέθανε ο θρύλος της country που βοήθησε τους Beatles να γίνουν γνωστοί

Ο Frank Ifield μεσουράνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία...

«Σασμός»: Ο Βασίλης Σκουλάς κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ»

«Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ», τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς. Ο...

Οι 2NE1 επανενώνονται για να γιορτάσουν τη 15η επέτειό τους

  Οι 2NE1 άνοιξαν τον δρόμο για πολλά άλλα γυναικεία συγκροτήματα Το εμβληματικό K-pop γυναικείο συγκρότημα 2NE1 γιόρτασε τη 15η επέτειό...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...