Selena Gomez: Το πρώτο teaser από την τέταρτη σεζόν του «Only Murders In The Building»

Το «Only Murders In The Building» επιστρέφει με νέες περιπέτειες.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ για την παρέα του «Only Murders In The Building». Η δημοφιλής σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί η Selena Gomez, επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν της στις 27 Αυγούστου στο Hulu και το Disney+.

Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες, ο Charles (Steve Martin), ο Oliver (Martin Short) και η Mabel (Selena Gomez) μετακομίζουν από τα διαμερίσματά τους στη Νέα Υόρκη, όπου πάντα φαίνεται να τους βρίσκουν μπελάδες, στο Λος Άντζελες.

Στο teaser, οι θεατές μαθαίνουν ότι ένα κινηματογραφικό στούντιο του Χόλιγουντ θέλει να μεταφέρει το δημοφιλές τους podcast σε ταινία.

Διαφήμιση

Στην επερχόμενη σεζόν, ο Charles, ο Oliver και η Mabel θα πρέπει να διαχειριστούν τις συνέπειες των συγκλονιστικών γεγονότων που αφορούν την κασκαντέρ και φίλη του Charles, Sazz Pataki, στο τέλος της τρίτης σεζόν.

«Αναρωτιούνται αν ο στόχος ήταν ο Sazz ή ο Charles, και η έρευνα της τριάδας μας τους οδηγεί στο Λος Άντζελες, όπου ένα στούντιο του Χόλιγουντ ετοιμάζει ταινία για το podcast “Only Murders”» αναφέρει η περιγραφή της τέταρτης σεζόν της σειράς.

«Καθώς οι ερασιτέχνες ντετέκτιβ μας σπεύδουν πίσω στη Νέα Υόρκη, ξεκινούν ένα ακόμα πιο επικό ταξίδι – διασχίζοντας την αυλή της πολυκατοικίας τους για να εξερευνήσουν τις περίπλοκες ζωές των ενοίκων του Δυτικού Πύργου του Arconia», συνέχισε.

Με την αλλαγή σκηνικού έρχονται και νέοι χαρακτήρες.

Διαφήμιση

Το teaser μας προσφέρει τις πρώτες εικόνες από τη συμμετοχή των Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Melissa McCarthy, Molly Shannon και Kumail Nanjiani.

Εν τω μεταξύ, επιστρέφουν στους ρόλους τους ως guest stars οι Jane Lynch, Meryl Streep, Richard Kind, Michael Cyril Creighton και Da’Vine Joy Randolph.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Selena Gomez: Ο έρωτας με τον Paul Rudd, το όνειρο της Meryl Streep και το reboot του «Wizards of Waverly Place»

Σε μία σκηνή από το teaser, ο Charles, ο Oliver και η Mabel κάθονται απέναντι από μία σειρά στελέχη του χώρου της ψυχαγωγίας. Ο χαρακτήρας της Molly Shannon τους λέει, «Τα δικαιώματα της ζωής σας είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε.»

Ο Charles προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί της εκ μέρους του και των φίλων του, απαντώντας: «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα νούμερο,» καθώς αδέξια προσπαθεί να της σπρώξει ένα κομμάτι χαρτί με ένα χρηματικό ποσό, αλλά το τραπέζι είναι πολύ φαρδύ για να τη φτάσει.

Το «Only Murders In The Building» είναι η δημοφιλέστερη πρωτότυπη κωμική σειρά του Hulu μέχρι σήμερα, με την τρίτη σεζόν να σημειώνει το ρεκόρ για την πρεμιέρα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση οποιασδήποτε πρωτότυπης σειράς του Hulu μέχρι φέτος.

Διαφήμιση

Νωρίτερα φέτος, στα Primetime Emmy Awards του 2024, το «Only Murders In The Building» ήταν υποψήφιο για το βραβείο της Καλύτερης Κωμικής Σειρά, το οποία τελικά κατέληξε στο «The Bear» του FX.

Το «Only Murders In The Building» έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Emmy σε σύνολο 29 υποψηφιοτήτων. Επίσης, έχει λάβει 13 υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες.

Only Murders in the Building | Season 4 Teaser | Hulu

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Queens of the Stone Age: Ακυρώνουν περισσότερες συναυλίες – Υπό ιατρική περίθαλψη ο Josh Homme

Ο Josh Homme των Queens Of The Stone Age συνεχίζει την ανάρρωσή του μετά την πρόσφατη «επείγουσα χειρουργική επέμβαση»...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...