Οι SEVENTEEN είναι οι πρώτοι Πρεσβευτές Καλής Θελήσεως για τη Νεολαία της UNESCO

Οι SEVENTEEN θα οριστούν επίσημα Πρεσβευτές Καλής Θελήσεως για τη Νεολαία σε τελετή που θα φιλοξενηθεί στην έδρα της UNESCO.

Οι SEVENTEEN προσθέτουν μια ακόμα τιμή στη μακρά λίστα των επιτευγμάτων τους.

Η UNESCO ανακοίνωσε την Τρίτη 11 Ιουνίου ότι το 13μελές συγκρότημα της K-pop θα οριστεί Πρέσβης Καλής Θελήσεως για τη Νεολαία από τη Γενική Διευθύντρια της UNESCO, Audrey Azoulay, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου στην έδρα της οργάνωσης στο Παρίσι.

«Οι SEVENTEEN και η UNESCO μοιράζονται την ίδια δέσμευση για την ενδυνάμωση των νέων ώστε να προωθήσουν την αλλαγή και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του αιώνα μας», δήλωσε η Audrey Azoulay.

Διαφήμιση

«Συνεχίζουν να εμπνέουν και να υποστηρίζουν τους νέους σε όλο τον κόσμο με τη μουσική τους και τη θετική τους ενέργεια», τόνισε.

«Μετά από αρκετές επιτυχημένες κοινές δράσεις, ήθελα η συνεργασία μας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη στρατηγική σημασία. Στις 26 Ιουνίου, θα χαρώ πολύ να καλωσορίσω τα 13 μέλη του συγκροτήματος στην οικογένεια των Πρέσβεων Καλής Θελήσεων της UNESCO», πρόσθεσε.

Οι SEVENTEEN συμμετείχαν στο 13ο Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας της UNESCO στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2023, όπου μίλησαν για τη σημασία του να κυνηγούν οι νέοι τα όνειρά τους, στην πρώτη συνεδρίαση του φόρουμ που ήταν αφιερωμένη σε καλλιτέχνες της μουσικής.

Πάνω από 1.300 άτομα από 194 κράτη – μέλη παρευρέθηκαν στο συνέδριο, συμπεριλαμβανομένων 170 εκπροσώπων της νέας γενιάς (Η Ελλάδα ως ιδρυτικό μέλος της UNESCO διαθέτει Μόνιμη Εθνική Αντιπροσωπεία από το 1946).

Διαφήμιση

Η UNESCO (Εκπαιδευτική Επιστημονική και Πολιτιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών) είναι ένας εξειδικευμένος οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών που εργάζεται για την προώθηση της «διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας μέσω της διεθνούς συνεργασίας στην εκπαίδευση, τις τέχνες, τις επιστήμες και τον πολιτισμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  SEVENTEEN: Το «FML» είναι το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το 2023

Εκτός από την ομιλία τους για τη θετικότητα και την ελπίδα, οι SEVENTEEN τραγούδησαν επίσης στο 13ο Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας της UNESCO ένα medley με τις επιτυχίες «_WORLD», «Darl+ing», «Headliner», «God of Music» και «Together».

Το 2022, οι SEVENTEEN ξεκίνησαν την πρωτοβουλία #GoingTogether με την Κορεατική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, δημιουργώντας νέα εκπαιδευτικά κέντρα στον Ανατολικό Τιμόρ και παρέχοντας εκπαιδευτική βοήθεια στη Μαλάουι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναλαμβάνοντας τον ρόλο των Πρεσβευτών Καλής Θελήσεως για τη Νεολαία, οι SEVENTEEN θα δεσμευτούν να «θέσει το ταλέντο και τη φωνή του στην υπηρεσία των αξιών και της εντολής του Οργανισμού».

Στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα η συνεργασία μεταξύ των SEVENTEEN και της UNESCO, η οποία θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη προγραμμάτων για τους νέους σε όλο τον κόσμο.

Διαφήμιση

Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού της UNESCO στο YouTube.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

«Hello World»: Gwen Stefani και Anderson .Paak κυκλοφορούν το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Gwen Stefani και ο Anderson .Paak συνεργάζονται σε ένα τραγούδι που μεταφέρει το πνεύμα ενότητας των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...