Οι SEVENTEEN παρουσίασαν ζωντανά το νέο τραγούδι «The Meaning Of Meeting»

Το «The Meaning Of Meeting» είναι το πρώτο πρωτότυπο τραγούδι των SEVENTEEN στα μανδαρινικά.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας συναυλίας του στο Olympic Sports Center Stadium του Μακάο, οι SEVENTEEN ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους με ένα απρόσμενο δώρο – ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «The Meaning Of Meeting».

Σε ένα σημαντικό ορόσημο για το 13μελές νοτιοκορεατικό συγκρότημα, αυτή η συναισθηματική μπαλάντα είναι το πρώτο τους πρωτότυπο single στα μανδαρινικά, ξεχωρίζοντας τους από τις προηγούμενες κινεζικές κυκλοφορίες τους, οι οποίες ήταν διασκευές υφιστάμενων κορεατικών τραγουδιών τους όπως το «Home» και το «Highlight».

Το μαγευτικό και γεμάτο συναισθήματα τραγούδι ξεκινά με τον Wonwoo των SEVENTEEN να αναπολεί ένα αγαπημένο πρόσωπο στο πρώτο κουπλέ.

Διαφήμιση

«Πόσες φορές έχουμε περπατήσει στον πρωινό ήλιο / Ακούμε ο ένας τη λαχτάρα του άλλου για τον άλλον / Βλέπω ένα πρόσωπο, εσένα, σε ένα πλήθος ανθρώπων / Θα αδειάσεις ένα συρτάρι και θα κρατήσεις τις αναμνήσεις μας ασφαλείς;», τραγουδά.

Καθώς το «The Meaning Of Meeting» συνεχίζεται, ο Woozi και ο Dino ενώνουν τις φωνές τους στο σαγηνευτικό ρεφρέν για να δυναμώσουν το συνολικό βάθος και τα συναισθήματα της μουσικής μελωδίας μέσα από τις μαγευτικές αρμονίες τους.

Εκτός από την παρουσίαση του «The Meaning Of Meeting», οι SEVENTEEN εκμεταλλεύτηκαν την εμφάνισή τους στο Olympic Sports Center Stadium του Μακάο για να αναπτύξουν τη σύνδεσή τους με τους Carats – τους αφοσιωμένους θαυμαστές τους.

Κατά τη διάρκεια και των δύο βραδιών, οι SEVENTEEN επέδειξαν την αξιοσημείωτη ευελιξία τους ως συγκρότημα, αναδεικνύοντας παράλληλα τα ταλέντα κάθε μεμονωμένου μέλους του boyband.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  New Kids On The Block και SEVENTEEN συνεργάζονται στο «Dirty Dancing (Dem Jointz Remix)»

Οι SEVENTEEN μοιράστηκαν επίσης ένα βίντεο από την εμφάνισή τους στο Μακάο, στο οποίο τραγουδούν το «The Meaning Of Meeting» ενώ κάθονται στην κορυφή μίας κολοσσιαίας παραλληλόγραμμης οθόνης, με φόντο ένα παστέλ φεγγάρι, σύννεφα και μετεωρίτες που πέφτουν από τον ουρανό.

Αυτή η στρατηγική κίνηση επιτρέπει στους SEVENTEEN να ενισχύσουν την παρουσία τους στην εκτεταμένη μουσική αγορά της Κίνας.

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του δέκατου EP τους, «FML», τον Απρίλιο του 2023, και του επόμενου EP «Seventeenth Heaven», τον Οκτώβριο, οι SEVENTEEN προσθέτουν τώρα το «The Meaning Of Meeting» στη συνεχώς αυξανόμενη δισκογραφία τους.

Με αυτή τη νέα κυκλοφορία, οι SEVENTEEN επιβεβαιώνουν την αφοσίωσή τους στη σύνδεση με τους διεθνείς θαυμαστές τους και στην προσφορά εξαιρετικού περιεχομένου προσαρμοσμένου στις διάφορες αγορές.

Ετοιμαστείτε για περισσότερες υπέροχες κυκλοφορίες από τα ταλαντούχα αυτά είδωλα της K-pop, καθώς συνεχίζουν να κερδίζουν καρδιές σε όλο τον κόσμο.

[SPECIAL VIDEO] SEVENTEEN(세븐틴) - 相遇的意义 (만남의 의미) @SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ TO MACAO

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Billie Eilish κάνει φάρσα στη Margot Robbie και την Dakota Johnson

Πώς αντέδρασαν τα «θύματα» της Billie Eilish. Η Billie Eilish έκανε φάρσα σε μερικούς από τους διάσημους φίλους της, όπως...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...